Jump to content

Shteff

Admin
 • Content Count

  3,995
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  74

Everything posted by Shteff

 1. Shteff

  Logare tapatalk

  Tapatalk up. Fane out. Sent from my iPhone using Tapatalk
 2. Shteff

  Logare tapatalk

  Am o propunere pentru tine. Ia legatura cu el, cumpara forumul, cu toate cele, si o sa te poti ocupa asa cum iti doresti si asa cum vrei tu.
 3. Shteff

  Logare tapatalk

  In loc de amenintari si vorbe urate, poti sa pui o intrebare civilizat si sa ne spui in ce sectiune ai postat. Poate cineva cauta si vede despre ce este vorba. Zic si eu...
 4. Shteff

  Logare tapatalk

  Topicul tau a fost ascuns de un moderator, cu mesajul "spam, canalul de discordapp nu este asociat forumului". Lucrul acesta este adevarat, si pentru asociere ajungem tot la @Marius.
 5. Shteff

  Logare tapatalk

  Am facut deja, treaba este ca sunt niste pasi de facut in Tapatalk Owner account, si acolo nu are acces altcineva, fiind contul personal al omului. Toti pasii sunt facuti, mai putin aia. Tapatalk plugin pe site este deja 1.5.1, ultima versiune.
 6. Shteff

  Logare tapatalk

  @Marius? Please?
 7. Shteff

  Logare tapatalk

  Este (again) o problema cu pluginul de tapatalk, problema ce poate fi rezolvata de @Marius, cand va avea putin timp.
 8. Shteff

  User/email not recognized

  radudimofte@hotmail.com
 9. Shteff

  User/email not recognized

  Vezi ca mailul este altul... iti zic maine Sent from my iPhone using Tapatalk
 10. Shteff

  User/email not recognized

  Trebuie sa te loghezi cu RaduD (Display name). Userul este ok, nu ai nici o problema din Admin Pannel
 11. Userii sub un anumit rang nu au dreptul de a pune imaginea aia. Ajungem si acolo, dupa umila mea parere nu este un capat de tara. Mai grav este ca Tapatalk este iar intr-un picior, si caut sa-l rezolv. Ieri am facut update la 4.2.2., probabil de acolo incurcaturile. Domnu Stefan, aici nu suntem pe alte forumuri, aici esti pe iPhoneForum, care se administreaza si se seteaza asa cum credem ca e bine. Si, asa cum am fost acuzati (si eu si Marius), pe baza de nepotisme, pile si mai ales spagi grase. Suntem amandoi bogati de nu stim ce sa facem cu banii, si asta numai din forumul asta...
 12. @mau, la tine si la mine si la Mod/Admin apare asa, pentru ca moderatorii si adminii au poza aia frumoasa la Moderator/admin. Daca scot poza aia, ramai numai cu Moerator scris albastru, si Adminii cu rosu, si aia e. Nu ma deranjeaza in nici un fel, facem cum credeti ca e mai bine, si mai aerisit. Iar aia cu Incepator, Membru, Utilizator Avansat, Doctor etc, sunt Ranks. Adica dupa un numar de postari, ajungi sa treci de la un rank la altul. Daca nu-i bine asa, il scoatem si pe ala de nu se vede. Din pacate, Membru este si un Rank, si un Group Name, deci va aparea de doua ori Membru, odata la Group Name, cel scris sub avatar, odata la Rank, cel de deasupra avatarului. In locul Ranks, putem folosi un numar de punctulete, care evident, creste cu numarul de postari.
 13. Tapatalk up and running
 14. Stim problema, Tapatalk trebuie sa lanseze aplicatia care sa si functioneze. In alta ordine de idei, si eu si Marius am aprecia daca nu ai mai incerca sa te loghezi in Admin Pannel. Nici cu userul tau, nici cu al meu, nici cu al lui Marius. Multumim anticipat.
 15. Shteff

  Sanctiuni

  andrey900x Avertisment pentru Report in loc de Reply. rafael Avertisment pentru Report in loc de Reply.
 16. Shteff

  Vulnerabilitate forum

  Ma scuzi ca intreb direct asa, singura activitate pe forum este vanatoarea de probleme si spammeri? Ai un singur post, cel de mai sus, si o multime de reports de useri spam.
 17. Shteff

  Vulnerabilitate forum

  Multumim pentru observatie. Chmod-ul este 755, si il poti accesa doar pe baza de user si parola. Ca il vezi, trebuie sa il putem vedea, pentru ca forumul este "hostuit" pe un server care nu-i la niciunul din noi acasa. Problema de afisare o stim mai demult, insa n-am gasit nimic dubios in template sau global.css. Dar, am sa mai caut. LE: done.
 18. Shteff

  Dev Zone

  Si ai aplicatii si acolo si la app news? Sent from my iPhone using Tapatalk
 19. Shteff

  Dev Zone

  Daca facem subforum in aria de app news pare ok?
 20. Shteff

  Dev Zone

  Ai vazut ca daca esti atent gasesti si raspunsurile? [emoji846] Sent from my iPhone using Tapatalk
 21. Shteff

  Dev Zone

  Eu sunt pro, cu o conditie: sa nu se transforme in zona de publicitate. In rest, foarte buna ideea. Sent from my iPhone using Tapatalk
 22. Shteff

  subforum

  Si pentru Apple TV de ce nu? Sunt destui care au Apple TV. Eu pot crea subcategorii la Alte produse Apple, dar daca vor fi 3 posturi in fiecare o sa fie greu de mutat ulterior intr-una singura. Propunerea mea este asa: Fa topic la Alte produse Apple, si daca ia amploare il facem categorie separata. La fel si pentru celelalte alte produse, adica Apple TV, AirPort etc.
 23. Shteff

  Split topic

  De pe un calculator, selectezi ce posturi vrei sa desparti de topic, si unde iti apare "With x checed posts" ii dai Split. Am facut eu split, insa rugamintea catre moderatori este sa mai luati odata la pieptanat si sa mutati posturile ramase despre iOS 10 unde le este locul. Multumim.
 24. Shteff

  Subforum nou

  Putem transforma sa zicem una din sectiuni si sa-i spunem "Produse Vintage si Obsolete", in care s-ar incadra astea. Dar chiar si asa, cati suntem cu produse de genul asta? Si ce sa discutam acolo?
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.