Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

Cum vizualizezi exact puterea semnalului pe iPhone ?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   Marius

Marius

    iGeniu

  • Admin
  • 13,554 posts
    • Time Online: 50d 11h 20m 25s
  • iGadget:iPhone 6 Plus
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
Reputation: 462
Excellent

Posted 07 May 2011 - 07:36 PM


Daca tot m-am apucat de facut tutoriale, iata inca unul care poate va este util.
Daca vrei sa vezi exact, in dB ce semnal ai la iPhone/iPad, poti incerca un mic truc.

IMG_11-05-07_1000000475.jpg

Deschideti dialer-ul si sunati numarul: *3001#12345#*

IMG_11-05-07_1000000476.jpg

Acesta va deschide Field Test, o aplicatie ascunsa iOS.
In partea de sus, unde pana acum puterea semnalului era reprezentata de acele liniute, veti vedea exact puterea semnalului de la operator.

IMG_11-05-07_1000000477.jpg

Daca vreti sa reveniti, iesiti din aplicatie.
La mine s-a intamplat insa ceva ciudat la un moment dat.
Am instalat ceva aplicatie ciudata din Cydia si pentru cateva momente, Filed Test si inca doua aplicatii ascunse mi-au aparut pe Springboard.
M-am jucat cu ele si de atunci nu le-am mai inchis, deci mi-au ramas in fundal si le pot accesa oricand fara cod :)

IMG_11-05-07_1000000478.jpg

Sursa
  • 0

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google + Vrei oportunitatea de a gastiga produse Apple aproape gratuit, FreebieJeebies iti ofera o astfel de oportunitate. Daca vrei sa afli mai multe despre sistem, cum functioneaza si ce trebuie sa faci pentru a participa, intra aici unde am postat exact pasii ce trebuie urmati.

Succes.


#2 OFFLINE   mak3 no1

mak3 no1

    Membru

  • Membru
  • 173 posts
    • Time Online: 50d 11h 20m 25s
  • iGadget:iPhone 5
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Constanta
Reputation: 0
Neutral

Posted 20 September 2011 - 09:38 PM

Am o intrebare :D..acolo langa operator iti arata cat la suta semnal ai?
  • 0

#3 OFFLINE   Shteff

Shteff

    Young Padawan

  • Admin
  • 4,090 posts
    • Time Online: 21h 34m 22s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6s, iPad 4, iPad Air, iPod Classic, iPod Nano, Apple Watch Series 2
  • Versiune iOS:10.1
  • Mac:MacBook, MacBook Air
  • Apple TV:Apple TV 3G, Apple TV 4G
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:sat Bucuresti Comuna Romania
Reputation: 297
Excellent

Posted 21 September 2011 - 06:22 AM

nu, iti arata in db. Citeste cu atentie ce a scris Marius!
  • 0

#4 OFFLINE   Luna

Luna

    Membru

  • Membru
  • 147 posts
    • Time Online: 68d 16h 18m 18s
  • iGadget:iPhone 4
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male

Donator

Reputation: 6
Neutral

Posted 27 August 2015 - 12:10 PM

Stie cineva cum se poate face sa apara permanent semnalul in Db pe iphone? Am facut din greseala la iphone 4 acum ceva timp, dar nu mai stiu cum. As vrea acum sa fac si pe iphone 4 si pe 5S.
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

evomag.ro




Parteneri iPhoneforum: