Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

Tutorial Jailbreak iOS 4.2.1 cu Sn0wbreeze


  • Please log in to reply
30 replies to this topic

#1 OFFLINE   Marius

Marius

    iGeniu

  • Admin
  • 13,554 posts
    • Time Online: 50d 10h 34m 54s
  • iGadget:iPhone 6 Plus
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
Reputation: 462
Excellent

Posted 16 February 2011 - 01:01 AM


Acum cateva minute s-a lansat PwnageTool (tutorial aici) si iata ca tanarul iH8sn0w a lansat deja Sn0wbreeze, care este in acest moment deja la versiunea 2.2r2.
Deocamdata atat versiunea r1 cat si r2 dau erori la final.
Daca peste noapte apare r3, incercati cu acea versiune, eu nu mai astept dupa ea, restul tutorialului nu depinde de versiune.

Sa vedem cum se foloseste.

1: Descarcati de aici ultima versiune Sn0wbreeze.

Sn0w-1.JPG

2: Dezarhivati si porniti aplicatia:

Sn0w-2.JPG

3: Dati "Close Cradits"

Sn0w-3.JPG

4: Selectati IPSW-ul pentru iGadgetul vostru:

Sn0w-4.JPG
Sn0w-5.JPG
Sn0w-6.JPG
Sn0w-7.JPG

5: Selectati modul corespunzator nevoilor voastre.
Eu am intrat la Expert.
Faceti customizarile de care aveti nevoie.

Sn0w-8.JPG
Sn0w-9.JPG
Sn0w-10.JPG

6: Cand ati terminat, dati "Build IPSW"

Sn0w-11.JPG

7: Mai departe intervine procesul automat si vei fi intrebat daca vrei sa te joci PacMan sau sa te uiti la rotita cum se invarte :) La mine nu a vrut PacMan sa mearga, desi am instalat Flash.

Sn0w-12.JPG

8: Cand termina de creat IPSW-ul (daca nu da eroare), bagati iGadgetul in DFU, porniti iTunes si apasati Shift+Restore.
Veti selecta IPSW-ul proaspat creat si asteptati sa termine iTunes.

Sn0w-14.jpg

P.S. DACA VA DA EROARE, VERIFICATI DACA NU A APARUT VERSIUNE NOUA Sn0wbreeze.

Sn0w-13.JPG

La mine nu s-a terminat de creat IPSW-ul si, deocamdata nu avem explicatie.
iH8sn0w zice ca r2 ar fi trebuit sa rezolve problema, dar iata ca nu e asa.
Probil r3 o va reaolva, dar este prea tarziu sa o mai astept.

Succes.
  • 1

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google + Vrei oportunitatea de a gastiga produse Apple aproape gratuit, FreebieJeebies iti ofera o astfel de oportunitate. Daca vrei sa afli mai multe despre sistem, cum functioneaza si ce trebuie sa faci pentru a participa, intra aici unde am postat exact pasii ce trebuie urmati.

Succes.


#2 OFFLINE   klausz

klausz

    Incepator

  • Membru
  • 49 posts
    • Time Online: 50d 10h 34m 54s
Reputation: 0
Neutral

Posted 16 February 2011 - 10:05 AM

Eu am facut restore si a functionat, dar nu mi-a pus cydia. Trebuie sa aplic acum greenpoison sau limera1n? Nu mi-a facut update la bb.

LE: Am reusit, Am folosit greenpoison si decodarea a mers perfect ulterior. Deocamdata nicio problema.
  • 0

#3 OFFLINE   vad

vad

    Incepator

  • Membru
  • 27 posts
    • :
Reputation: 0
Neutral

Posted 16 February 2011 - 05:07 PM

puteti sa imi spuneti pe ce model de iphone ati folosit aceasta metoda?
  • 0

#4 OFFLINE   Shteff

Shteff

    Young Padawan

  • Admin
  • 4,078 posts
    • Time Online: 2h 35m 21s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6s, iPad 4, iPad Air, iPod Classic, iPod Nano, Apple Watch Series 2
  • Versiune iOS:10.1
  • Mac:MacBook, MacBook Air
  • Apple TV:Apple TV 3G, Apple TV 4G
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:sat Bucuresti Comuna Romania
Reputation: 296
Excellent

Posted 16 February 2011 - 07:33 PM

Ce metoda? Snowbreeze? Pe iphone > 3G inclusiv, cu 4.2.1
  • 0

#5 ONLINE   Scootie

Scootie

    Incepator

  • Membru
  • 31 posts
    • Time Online: 68d 4h 29m 16s

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 16 February 2011 - 10:19 PM

Ma bucur pentru cei care pana acum aveau doar tethered jb ca pot face untethered jb. Din cate am inteles problema GPS-ului pe 4.2.1 cu 06.15 inca nu a fost rezolvata. :((
  • 0

#6 OFFLINE   vad

vad

    Incepator

  • Membru
  • 27 posts
    • Time Online: 5h 13m 50s
Reputation: 0
Neutral

Posted 17 February 2011 - 09:08 AM

Ce metoda? Snowbreeze? Pe iphone > 3G inclusiv, cu 4.2.1

spune-mi te rog daca cu Snowbreeze mai sunt probleme cu resetarea springbordului daca faci click pe un linck din primit prin yahoo mail?
  • 0

#7 OFFLINE   Shteff

Shteff

    Young Padawan

  • Admin
  • 4,078 posts
    • Time Online: 2h 35m 21s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6s, iPad 4, iPad Air, iPod Classic, iPod Nano, Apple Watch Series 2
  • Versiune iOS:10.1
  • Mac:MacBook, MacBook Air
  • Apple TV:Apple TV 3G, Apple TV 4G
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:sat Bucuresti Comuna Romania
Reputation: 296
Excellent

Posted 17 February 2011 - 09:47 AM

Habar n-am, eu nu am jailbreak facut.
  • 0

#8 ONLINE   cruze

cruze

    Incepator

  • Membru
  • 18 posts
    • Time Online: 68d 4h 29m 16s

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 20 February 2011 - 09:29 AM

Am reusit, pe un 3GS! Versiunea folosita 2.2r3.
  • 0

#9 OFFLINE   blinkin21

blinkin21

    Incepator

  • Membru
  • 22 posts
    • Time Online: 7m 6s
Reputation: 0
Neutral

Posted 21 February 2011 - 02:12 PM

salut,

daca acest soft face Hacktivare, imi poate spune cineva de ce nu reuseste sa imi citeasca cartela? :)
trebuie ultrasnow pus din cydia?

mersi

Later Edit: Da, trebuie :) Rezolvat
  • 0

#10 OFFLINE   Dane289

Dane289

    Incepator

  • Membru
  • 35 posts
    • Time Online: 4m
  • iGadget:iPhone 4
Reputation: 0
Neutral

Posted 13 March 2011 - 07:39 PM

Eu nu inteleg o chestie. Care e diferenta intre Hacktivare si Unlock.
  • 0

#11 OFFLINE   Tom

Tom

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,461 posts
    • Time Online: 19h 21m 2s
  • Gender:Male
Reputation: 1
Neutral

Posted 13 March 2011 - 11:17 PM

Eu nu inteleg o chestie. Care e diferenta intre Hacktivare si Unlock.



informeaza te: http://www.iphonefor...?showtopic=3803
  • 0
iPhone 3GS Black 32Gb

#12 OFFLINE   Dane289

Dane289

    Incepator

  • Membru
  • 35 posts
    • Time Online: 46s
  • iGadget:iPhone 4
Reputation: 0
Neutral

Posted 13 March 2011 - 11:38 PM

da...am aflat asta scuzati.
Acum am alta intrebare....Cum aflu ce baseband am?
Scuze daca nu postez unde trebuie.
  • 0

#13 OFFLINE   Tom

Tom

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,461 posts
    • Time Online: 19h 21m 2s
  • Gender:Male
Reputation: 1
Neutral

Posted 14 March 2011 - 12:00 AM

general-about-modem firmware
  • 0
iPhone 3GS Black 32Gb

#14 OFFLINE   Dane289

Dane289

    Incepator

  • Membru
  • 35 posts
    • Time Online: 46s
  • iGadget:iPhone 4
Reputation: 0
Neutral

Posted 14 March 2011 - 12:02 AM

al meu nu e activat. nu vad decat emergency calls:|
pot sa aflu chestiile astea fara sa fie activat?
  • 0

#15 OFFLINE   George Danila

George Danila

    Incepator

  • Membru
  • 62 posts
    • Time Online: 19h 21m 2s
  • iGadget:iPhone 4
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 26 March 2011 - 11:57 AM

Am reusit si eu sa fac update la 4.2.1 cu preservare de BB 5.13.04 de la 4.0. Telefonul este 3GS de 8GB. Multumesc pentru tutorial.
  • 0

#16 OFFLINE   sscotics

sscotics

    Incepator

  • Membru
  • 2 posts
    • Time Online: 18m 2s
  • iGadget:iPhone 4
Reputation: 0
Neutral

Posted 26 March 2011 - 04:56 PM

Salutare... am un iphone 4 Versiune 4.2.1 si baseband 3.10.01 si as dori sa aflu daca fak jailbreak cu Sn0wbreeze face update la baseband ? (telefonul e locked si nu vreau sa pierd posibilitatea deblocarii) ms frumos
  • 0

#17 OFFLINE   George Danila

George Danila

    Incepator

  • Membru
  • 62 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 27 March 2011 - 09:03 AM

Snowbreeze nu va face niciodata update de Baseband
  • 0

#18 OFFLINE   sscotics

sscotics

    Incepator

  • Membru
  • 2 posts
    • Time Online: 18m 2s
  • iGadget:iPhone 4
Reputation: 0
Neutral

Posted 28 March 2011 - 09:22 PM

Snowbreeze nu va face niciodata update de Baseband

MS frumos... ma intereseaza care sunt riscurile...in caz ca nu iese sa-i fac jailbreak... sunt un bobok in afacere... si as dori sa aflu detalii daca ma poate ajuta cineva... pt ca totusi e IPHONE 4 :P ms frumos ....
  • 0

#19 OFFLINE   shecky

shecky

    VIP

  • VIP
  • 247 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4S
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 31 March 2011 - 07:31 AM

Tocmai mi-am luat un iphone 4 factory unlocked cu baseband 03.10.01 si firmware 4.2.1 din fabrica deci nu ma intereseaza unlock :).
L-am activat cu o cartela de Vodafone si salvat SHSH dar doar pentru 4.3.1 ca atita m-a lasat :)
I-am facut jailbreak cu greenp0ison si merge super OK.
Intrebare: daca vreau sa ii pun din nou firmware 4.2.1 o sa mai ma lase sau o sa fiu obligat la un eventual restore doar la 4.3.1?
Pina acum am avut iphone 3G si inca nu am experienta cu iphone 4.
Multumesc.
  • 0

iPhone 4s
firmware 5.0.1


#20 OFFLINE   Tyler Durden

Tyler Durden

    Single-serving friend

  • VIP
  • 4,724 posts
    • Time Online: 2d 9h 36m 15s
  • iGadget:iPhone 7 Plus, iPad Air 2, iPad Mini Retina, Apple Watch Series 2
  • Versiune iOS:10.2.1
  • Mac:MacBook
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Basement
  • Interests:Fight Club
Reputation: 260
Excellent

Posted 31 March 2011 - 01:39 PM

Poţi face downgrade doar dacă ai SHSH salvat.
  • 0

"You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your cenzurat khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world. . " Tyler Durden





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

evomag.ro




Parteneri iPhoneforum:
     
              

var vglnk = { api_url: '//api.viglink.com/api', key: '14575895c5fb95a2e760cacea1f53e23' }; (function(d, t) { var s = d.createElement(t); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = ('https:' == document.location.protocol ? vglnk.api_url : '//cdn.viglink.com/api') + '/vglnk.js'; var r = d.getElementsByTagName(t)[0]; r.parentNode.insertBefore(s, r); }(document, 'script')); ->