Jump to content

Navigon

127 replies to this topic

#1 Marius

Master Yoda

• Admin
  • 9,950 posts
  • iGadget:iPhone 4S

Posted 12 June 2009 - 12:48 PM

Dupa cum am anticipat, solutiile de navigatie pentru iphone OS 3.0 nu se lasa asteptate prea mult.

Dupa ce numai ieri va prezentam mai in detaliu aplicatia de navigare turn-by-turn TomTom, iata ca astazi se anunta un nou astfel de soft.
Navigon Mobile Navigator, care la fel ca TomTom van fii disponibil imediat cu lansarea lui OS 3.0.

Attached Image: navigon_iPhone.jpg

Dupa cum se vede atat din poza cat si din prezentarea video de mai jos, in cuvintele unui mare operator Roman, "viitorul suna bine".

Nu ne-ar mira de loc ca maine sa apara si iGo pentru iPhone, deoarece stim de mult ca el este in productie, sau cel putin in plan.
Va mai amintiti aceasta prezentare timpurie ? Se intampla mai bine de un an la CeBit.

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google +

Aveti nevoie de spatiu de stocare GRATUIT? Dropbox este solutia ideala. Aveti gratuit primii 2GB pe care ii puteti sincroniza pe orice calculator/device cu iOS, Android, Linux, Windows sau RIM. Este un backup excelent, fiind practic imposibil sa pierdeti datele respective. In plus, daca accesati acest link primim amandoi cate 250 MB (suplimentar) in momentul in care terminati de configurat contul pe orice device/calculator. Astfel se poate trece de 10 GB de spatiu GRATUIT. Enjoy!

#2 Marius

Master Yoda

• Admin
  • 9,950 posts

Posted 23 July 2009 - 06:41 PM

Dava vreti un review al aplicatiei, mergeti pe Engadgetmobile.com.
Ei au facut un review complet al aplicatiei.

Aveti nevoie de spatiu de stocare GRATUIT? Dropbox este solutia ideala. Aveti gratuit primii 2GB pe care ii puteti sincroniza pe orice calculator/device cu iOS, Android, Linux, Windows sau RIM. Este un backup excelent, fiind practic imposibil sa pierdeti datele respective. In plus, daca accesati acest link primim amandoi cate 250 MB (suplimentar) in momentul in care terminati de configurat contul pe orice device/calculator. Astfel se poate trece de 10 GB de spatiu GRATUIT. Enjoy!

#3 catamot2004

Member

• Membru
  • 175 posts

Posted 26 July 2009 - 02:05 PM

a aparut update la Navigon notworthy.gif oare a invatat fata sa vorbeasca Romaneste ?

#4 Tom

Super User

• Membru
  • 1,461 posts

Posted 26 July 2009 - 03:42 PM

unde a aparut ca pe site ul oficial nu am gasit nimic si nici in Apple Store nu e nici un update
iPhone 3GS Black 32Gb

#5 catamot2004

Member

• Membru
  • 175 posts

Posted 26 July 2009 - 04:59 PM

pai in app store acum este 1.1.0 nu era 1.0.0 ?

#6 Tom

Super User

• Membru
  • 1,461 posts

Posted 26 July 2009 - 07:30 PM

ai dreptate, acum am vazut ca e 1.1.0

asteptam sa il cracuiasca.............
iPhone 3GS Black 32Gb

#7 catamot2004

Member

• Membru
  • 175 posts

Posted 26 July 2009 - 07:45 PM

da l-am cautat dar nu am gasit nimik deocamdata maia steptam wink.gif)

#8 blinkin21

Noob

• Membru
  • 22 posts

Posted 30 July 2009 - 02:17 PM

este crackuit deja, i have it. cautati-l pe xsellize.

spor

#9 Marius

Master Yoda

• Admin
  • 9,950 posts

Posted 10 September 2009 - 07:25 PM

Restul softurilor de navigare ar trebui sa-si vada de treaba, pentru ca Navigon tocmai a devenit cea mai faina aplicatie de navigat din App Store.
Aici am comparat iGo cu Navigon, si am declarat castigator iGo, pentru harti si stabilitate.
Cu acest update insa, lupta este mult mai stransa.

Attached Image: navigon_press_iphone.jpg

Pentru inceput noul Navigon suporta text-to-speech, si este singurul (din cate stiu eu) cu aceasta functie.
Ce inseamna asta ? Inseamna ca va zice strazile, nu numai directia pe care sa o urmezi.
Pe langa asta au introdus control iPod, ca sa poti asculta muzica in timp ce navigezi, desi nu s-a mentionat daca stie sa muteze muzica, etc.
Ca sa fie si mai interesant, au implementat si functia de shuffle.
Inca nu esti convins, atunci poate vei fii cand afli ca au adaugat si location sharing.
Inca nu te incalzeste ? Ultima oferta atunci este o reducere de 10$.
Evident, daca l-ai cumparat deja, update-ul e gratis.
Iata si o prezentare video:

Aplicatia este acum 99.99 Euro, si se poate descarca de aici.

#10 Marius

Master Yoda

• Admin
  • 9,950 posts

Posted 10 September 2009 - 07:29 PM

My bad, aplicatia inca NU este disponibila la noi in App Store smiley-ashamed005.gif
Si probabil si pretul se va schimba.

#11 emilmol

Noob

• Membru
  • 18 posts

Posted 11 September 2009 - 09:43 AM

Yuhuuuu!
Acum am intrat pe App Store (romanesc) si-mi apare Update-ul 1.2.0 free la Navigon!
Il dau jos si dupa ce-l testez voi posta..

#12 emilmol

Noob

• Membru
  • 18 posts

Posted 11 September 2009 - 11:55 AM

Am instalat update-ul, mi-a luat prin Wi-Fi cam o ora si ceva...
Din pacate hartile au ramas aceleasi( cel putin pentru Romania).. la fel nu vede numere de casa si anumite localitati mai mici si nici modificarile de sensuri unice sau giratoriile mai noi....
Asadar pt. Romania tot iGo ramane pe primul loc.. smile.gif

#13 Marius

Master Yoda

• Admin
  • 9,950 posts

Posted 17 September 2009 - 11:29 AM

Navigon va anunta maine o noua functie pentru versiunea Americana de Navigon.

Attached Image: Navigon.png

Functia este Live Traffic, va ajunge in urmatoarele luni in App Store, si va oferi soferilor informatii in timp real despre circulatie.
Sistemul va functiona adunand date de la cat mai multi utilizatori cu putinta.
Toti cei care folosesc softul, si nu numai, si au o conexiune la internet, vor transmite automat datele catre serverele Navigon.
Daca viteza medie scade sub normal, automat vei fi atentionat ca este o problema.
Sistemul va fii disponibil in App Store, prin in-app purchase, si initial va costa 19.99 $, iar mai apoi 24.99 $.
Inca nu se stie daca aceasta functie vine si in Europa, dar va avoi tine la curent.

[Sursa: iSpazio.net]

#14 modream

Noob

• Membru
  • 1 posts

Posted 01 October 2009 - 09:11 AM

Stie careva cum pot adauga o noua harta pt navigon fara a mai sincroniza/reinstala toata aplicatia ? Am ipa-ul cu toate hartile si vreau sa adaug doar fisierul cu harta respectiva.
Daca il copiez in folderul aplicatiei (folosind iPhoneBrowser), acolo unde sunt si celelalte harti, aplicatia nu mi-o vede...
Poate mai trebuie adaugata vreo referinta in alta parte... nu stiu.
Nu folosesc iTunes pt sync din motive personale (iar installous - crapa la dezarhivarea ipa-ului intreg de 1.6G, asa ca am scos cateva harti ca sa-l fac mai mic sa se poate instala, si acum vreau sa le pun la loc, dar nu reusesc).
Multumesc...

#15 Marius

Master Yoda

• Admin
  • 9,950 posts

Posted 18 October 2009 - 09:11 AM

Navigon a trimis catrea aprobare un nou update pentru Navigon, update care va contine serviciul Live Traffic, despre care am vorbit aici, pentru 14 tari europene.

Attached Image: Navigon_Live_Traffic.jpg

Serviciul va oferii informatii live despre trafic via serviciul Navigon Live, un serviciu care necesita lagatura la internet.
Daca softul detecteaza un drum aglomerat, el va recalcula automat traseul.
Serviciul Live Traffic va fii disponibil via In-App purchase pentru 19.99$ in prima luna de lansare, si 24.99$ dupa prima luna.

#16 Tom

Super User

• Membru
  • 1,461 posts

Posted 18 October 2009 - 04:46 PM

la noi in bucuresti inseamna ca va raporta "sedere placuta" wallbash.gif
iPhone 3GS Black 32Gb

#17 Marius

Master Yoda

• Admin
  • 9,950 posts

Posted 28 October 2009 - 07:06 PM

Faimosul soft de navigare Navigon este pe cale de a primi un update, ajungand la versiunea 1.3.0
Principalul feature adus de acest update este in app purchase, despre care am mai vorbit aici.

Attached Image: Navigon_1.png Attached Image: Navigon_2.png Attached Image: Navigon_3.png

Primul serviciu extra care va putea fii cumparat prin In App purchase va fii Live Traffic.
Acest serviciu ofera informatii in timp real despre trafic, informatii care sunt partajate de ceilalti utilizatori ai softului.
Al doilea feature disponibil cu In App Purchase este navigarea dupa coduri postale, disponibil doar in unele tari Europene.
Noua versiune a fost trimisa la Apple pe 15 Octombrie, deci trebuie sa apara in curand.

[Sursa: iSpazio]

#18 Marius

Master Yoda

• Admin
  • 9,950 posts

Posted 08 December 2009 - 12:55 AM

Acum cateva ore Navigon a scazut pretul aplicatiei.
Versiunea Full Europe a ajuns de la 99.99 Euro la 74.99 Euro, iar celelalte au scazut de la 69.99 Euro la 54.99 Euro.

Attached Image: Navigon_reducere.jpg

Promotia este valabila pana pe 11 Ianuarie.
In plus, s-a anuntat si versiunea 1.4.0, dar deocamdata, la ora acestui post, 12:50, versiunea din iTunes este inca 1.3.0.
Va anunt cand se schimba.

#19 Marius

Master Yoda

• Admin
  • 9,950 posts

Posted 10 February 2010 - 01:18 PM

Navigon, unul din cele mai bune softuri de navigare turn-by-turn pentru iPhone a primit un update.
Printre imbunatatiri Navigon a primit harti 3D.
Mai jos aveti o prezentare video cu noua versiune:

#20 bogdan

Noob

• Membru
  • 73 posts

Posted 10 February 2010 - 02:04 PM

degeaba harti 3D daca nu le updateaza. chiar aseara am facut o proba si sincer sa fiu, pe langa faptul ca m-a ocolit ca la balamuc-dar asta nu o consider o problema, vroia sa ma bage pe interzis pe strazi cu sens unic. deocamdata iGO nu are rival cel putin pe RO, dar si acolo mai au de lucrat la softul pentru iPhone care pierde semnalul destul de des
iPhone 3GS

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users