APELURI FREE !!!! IPHONE <> IPHONE prin Wifi/3G
Started by Girls_Lover, Dec 03 2010 10:33 AM
66 replies to this topic
Posted 21 January 2012 - 11:30 PM
Mi-am instalat si eu Viber, aplicatia e excelenta in special pentru convorbiri internationale. Desteapta aplicatie!
Posted 22 January 2012 - 12:12 PM
Ti-am zis eu
Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google +
Aveti nevoie de spatiu de stocare GRATUIT? Dropbox este solutia ideala. Aveti gratuit primii 2GB pe care ii puteti sincroniza pe orice calculator/device cu iOS, Android, Linux, Windows sau RIM. Este un backup excelent, fiind practic imposibil sa pierdeti datele respective. In plus, daca accesati acest link primim amandoi cate 250 MB (suplimentar) in momentul in care terminati de configurat contul pe orice device/calculator. Astfel se poate trece de 10 GB de spatiu GRATUIT. Enjoy!
Aveti nevoie de spatiu de stocare GRATUIT? Dropbox este solutia ideala. Aveti gratuit primii 2GB pe care ii puteti sincroniza pe orice calculator/device cu iOS, Android, Linux, Windows sau RIM. Este un backup excelent, fiind practic imposibil sa pierdeti datele respective. In plus, daca accesati acest link primim amandoi cate 250 MB (suplimentar) in momentul in care terminati de configurat contul pe orice device/calculator. Astfel se poate trece de 10 GB de spatiu GRATUIT. Enjoy!
Posted 22 January 2012 - 12:58 PM
Stai ca te sun, sa vedem ...
Posted 03 February 2012 - 03:52 PM
Eu am o problema cu aceasta aplicatie.Cand ajung la Viber Setup,unde se configureaza nr de telefon,si dau "continue" primesc mesajul" no push notification token"...viber can`t acces push notifications.check settings....etc. Dar din setarile telefonului am activat Push notification pentru Viber. Acelasi mesaj il primesc la 2 telefoane 3G cu 4.2.1. Sa fie acel bug...trebuie sa instalez Push Doctor ? Messengerul de la Yahoo functioneaza fara probleme.Am tot incercat,am sters aplicatia ,am instalat-o iar,a facut un update...cica un bug,dar tot nu merge.
Posted 03 February 2012 - 04:48 PM
Încearcă Push Doctor și vezi dacă zice la fel.
,,A day without laughter is a day wasted."
Posted 04 March 2012 - 11:33 PM
Mie pe iphone 4 nu imi merge pe 3gs / 3g mergea imi zice sa acctivezi notificarile si le activez si la fel ! zice ca sa le acctivez
Ma poate ajuta cineva
gata am incercat acum din nou merge deci am inchis ieri toate notificarile de la el !
tot .. asa dupa azi am intrat in el mi-a zis sa le deschid
le-am redeschis pe toate am intrat si a mers mi-a trimis cod de 4 cifre si acum merge !
gata am incercat acum din nou merge deci am inchis ieri toate notificarile de la el !
tot .. asa dupa azi am intrat in el mi-a zis sa le deschid
le-am redeschis pe toate am intrat si a mers mi-a trimis cod de 4 cifre si acum merge !
My iPhone History
Iphone 2g 16GB. 3.1.3 Jailbreak
Iphone 3g 8GB Black.VANDUT
Iphone 3g 16gb Withe.VANDUT
Iphone 3gS 16gb Black 4.3.3 Orange.
Iphone 4 16 gb Black 5.0.1 Neverloked!
Iphone 2g 16GB. 3.1.3 Jailbreak
Iphone 3g 8GB Black.VANDUT
Iphone 3g 16gb Withe.VANDUT
Iphone 3gS 16gb Black 4.3.3 Orange.
Iphone 4 16 gb Black 5.0.1 Neverloked!
Posted 25 March 2012 - 11:32 PM
Mie mi se pare ca skype este mai bun decat viber , se poate comunica si cu pc , android , BB , nokia nu doare iphone - iphone + video calling
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users