Jump to content

- - - - -

Influenta iPad

14 replies to this topic

#1 ralucamateas

Noob

• Membru
  • 5 posts

Posted 05 October 2010 - 09:31 PM

Niste americani au inceput sa faca diverse cercetari si au stabilit ca doar 13% dintre deţinătorii unui iPad au ales acest dispozitiv în detrimentul unui computer!

Deci pana la urma toate zvonurile conform carora iPad-ul ameninţa o mulţime de categorii de gadget-uri şi canibalizează portabile precum e-readers sau mini laptop-ur s-au dovedit a fi doar zvonuri

Astfel, conform cercetărilor efectuate de compania NPD în cadrul“iPad Owner Survey”, iPad-ul are deocamdată o influenţă destul de mică asupra vânzărilor generale de computere, cu o rată de canibalizare redusă: doar 13% dintre utilizatorii care deţin acum un iPad au ales acest dispozitiv în detrimentul unui computer.

#2 Ravester

Member

• Membru
  • 476 posts
  • iGadget:iPhone 4S, iPad

Posted 06 October 2010 - 03:57 AM

iPad nici nu se vrea a fi un computer replacer, in primul rand pentru ca nu are cum (vorbind din punct de vedere hardware/software)... poate un netbook replacer, ceea ce e cu totul altceva, dar nici in sectorul asta nu sta foarte bine. iPad-ul e un fel de strutocamila, face niste chestii dar nu face nimic calumea, din punctul meu de vedere este cel mai useless gadget produs vreodata de Apple.
iPhone by Apple!

#3 catamorariu

Noob

• Membru
  • 13 posts
  • iGadget:iPad

Posted 01 February 2012 - 05:22 PM

IPAD E O CHESTIUNE DE GUST. PE MINE DE EXEMPLU M-A PRINS. NU MAI PUN MANA PE LAPTOP.
Ipad 3 - 16 GB WI-FI

#4 michaelsco

Member

• Membru
  • 208 posts
  • iGadget:iPhone 3GS

Posted 04 February 2012 - 05:44 PM

Nu sunt detinator de iPad.. :-) .. Dar din cat timp am umblat pe el.. Mi-am dat seama ca este useless.. Un iPod Touch turtit cu ciocanelul pentru snitele..:) . Face aceleasi lucruri ca un iPod.. Doar ca iti ocupa mai mult spatiu.. Totally Useless.. Mai bine de 2xxxx RON cat este un iPad.. Imi iau un laptop de iPad-ul nici nu viseaza la asa ceva:)

#5 Sorin Vestemean

Member

• Super Moderator
  • 235 posts
  • iGadget:iPad2
  • Interests:Magic, Juggling , Entertaiment

Posted 13 February 2012 - 01:01 PM

@michaelsco e diferenta de la cer la pamant intre a vedea la cineva si sa ai tu acasa.
Parerea mea despre iPad este extrem de buna., in primul rand ecranul, iti da libertate avand in vedere ca e mare ai mai multe posibilitati. Si e bun in aproape toate domeniile, mai putin editari photo /video. Dar ptr web browsing e cel mai tare. Sa stai in pat relaxat pe iPd e cel mai smecher lucru
Posted Image

#6 michaelsco

Member

• Membru
  • 208 posts

Posted 13 February 2012 - 09:28 PM

Un iPad 2 costa intre 2300 si 2500 RON .. Cred ca cel mai ieftin. Nu inteleg faza asta.. De ce ai sta in pat cu un iPad si nu cu un laptop care sa valoreze la pret cat iPad-ul si sa mai aibe si un procesor Intel i3 .. 4 GB de RAM etc. ( am facut o comparatie intre iPad si un Laptop de acelasi pret si.. La performanta ) , pe care poate te mai si joci un Grand Theft Auto IV , un film Full HD . Si nu cred ca stai fix toata ziua un pat cu un iPad pe internet. Oricum pe iPad nu vei putea face niciodata ce poti face cu un PC.. Nici macar daca ai avea toate aplicatiile din AppStore. Am avut ocazia sa ma joc pe un iPad aproximativ 30 de minute... Mi s-a parut interesant.. ecran mare... etc.. Dar costa mult prea mult pentru ceea ce face. Daca ar fi costat 500 RON cu siguranta l-as fi cumparat.. Dar asa... . Nici macar iPhone-ul nu il folosesc foarte mult. Doar pentru un joc intr-o ora libera pe la scoala:) . Asta e parerea mea despre iPad.. : Interesant dar nu prea.. :D . Avantajele iPad-ului sunt : design subtire.. ( nu atat de mare cat un laptop ) ... "maru de pe spate" si firma.. In rest.. nustiu.

Niciodata o tableta.. Indiferent de model.. nu va face ce v-a face un PC/Laptop High-End :) . Ma rog.. Apreciez munca depusa pentru fabricarea iPad-ului... Dar.. cred ca daca as avea unul.. S-ar cam depunde praful pe el .. :D

#7 oksorin

Member

• Membru
  • 386 posts
  • iGadget:iPhone 4, iPod Touch 4G

Posted 24 February 2012 - 05:19 PM

500 ron ... sa nu exageram @michaelsco dar poate 1500 maxim pe un 16 gb cu 3g nu ar fi mult.
iPhone 4 White 16 GB - NeverLocked

#8 michaelsco

Member

• Membru
  • 208 posts

Posted 25 February 2012 - 01:58 PM

http://www.altex.ro/...re-a5-9-7-negru uite aici un exemplu... pai de banii astia.. imi iau un laptop/pc ... cu i7 prin el...nu dual core... cu placi video de vreo 2 gb.. . Oricum.. pentru tara noastra e mult prea scump..:) . In strainatate la ei iPad-urile si iPhone-urile sunt doar niste mofturi... azi daca l-a pierdut maine are altul...La noi.. daca ti se strica.. abea il primeste in service... . repet. Respect iPad-ul, e un produs superb ( design si hardware ) .. dar pentru cate face are pretul mult prea ridicat.. Daca ar fi costat un iPad NOU vreo 1000 RON .. Atunci.. jos palaria.. Dar defapt se plateste "maru" de pe spate...macar daca ar fi si ila de aur...

#9 Tyler Durden

Fight Club Founder

• Super Moderator
  • 1,599 posts
  • iGadget:iPhone 4, iPhone 4S
  • Interests:Fight Club, Wrestling, iDevices, Mercedes enthusiast, Sports & Car reader, Gym, Poker player, C.F. Real Madrid lover, Xbox 360 gamer

Posted 25 February 2012 - 06:13 PM

Găsești pe altundeva iPad-uri cu 1000 de ron, ști și tu site-ul doar.
Eu am preferat să iau xbox 360 cu kinect decât iPad.Much more useful to me imho.
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world. . " Tyler Durden

The first rule of Fight Club is to read this before you post.
The second rule of Fight Club is to follow me on Twitter.

#10 michaelsco

Member

• Membru
  • 208 posts

Posted 25 February 2012 - 09:18 PM

Asta e altceva.. Sa iei la mana 2-a... Dar ai am ceva de zis.. : decat sa iei ceva la mana 2-a.. de iia 1000 RON iti iei un PC nou cu care sa iti faci treaba :)) . Nu sunt inpotriva iPad-ului.. Dar nici contra. Intradevar, mai bine iti iei un xbox360 decat un iPad.. Nu inteleg ce face iPad-ul mai mult decat un iPhone.. cu exceptia ecranului...

#11 Tyler Durden

Fight Club Founder

• Super Moderator
  • 1,599 posts
  • iGadget:iPhone 4, iPhone 4S
  • Interests:Fight Club, Wrestling, iDevices, Mercedes enthusiast, Sports & Car reader, Gym, Poker player, C.F. Real Madrid lover, Xbox 360 gamer

Posted 25 February 2012 - 09:20 PM

Eu am găsit sigilat 360, și iPad, tot sigilat, doar trebuie să ști unde să cauți.That is all.
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world. . " Tyler Durden

The first rule of Fight Club is to read this before you post.
The second rule of Fight Club is to follow me on Twitter.

#12 Shteff

iMaster

• Super Moderator
  • 1,645 posts
  • iGadget:iPhone 4S, iPad2

Posted 28 February 2012 - 07:20 AM

@michaelsco: o sa ajungi la un moment dat sa apreciezi simplitatea si utilitatea unui lucru simplu, care nu te incarca cu mult mai mult fata de ce ai nevoie. Sigur ca un laptop va face mult mai mult ca un ipad, este clar ca un desktop cu ecran de 27 este mai bun ca un laptop, dar totusi daca stai sa te gandesti la simplitate, ipad-ul isi face treaba pentru care a fost inventat foarte bine. Dimineata la cafea ai ziarul electronic pe masa, intr-un santier ai toate desenele la tine electronic, nu trebuie sa stai sa scoti mapa sau laptopul, pentru care ai nevoie de masa, de priza eventual etc.

Nu este pentru jucat in pat sau vazut filme in pat hd, asta este unul din aspecte, el este practic atunci cand il folosesti pentru ce a fost el gandit sa faca :)
iPhone 3Gs 32G Neverlocked cu iOS 5.1.1
iPhone 4 32G Neverlocked cu iOS 5.1.1
iPhone 4s 64G Neverlocked cu iOS 5.1.1
iPad 2 3G 16G cu iOS 5.1.1
MacBook Air 13" cu Lion

#13 michaelsco

Member

• Membru
  • 208 posts

Posted 28 February 2012 - 05:47 PM

View PostShteff, on 28 February 2012 - 07:20 AM, said:

@michaelsco: o sa ajungi la un moment dat sa apreciezi simplitatea si utilitatea unui lucru simplu, care nu te incarca cu mult mai mult fata de ce ai nevoie. Sigur ca un laptop va face mult mai mult ca un ipad, este clar ca un desktop cu ecran de 27 este mai bun ca un laptop, dar totusi daca stai sa te gandesti la simplitate, ipad-ul isi face treaba pentru care a fost inventat foarte bine. Dimineata la cafea ai ziarul electronic pe masa, intr-un santier ai toate desenele la tine electronic, nu trebuie sa stai sa scoti mapa sau laptopul, pentru care ai nevoie de masa, de priza eventual etc.

Nu este pentru jucat in pat sau vazut filme in pat hd, asta este unul din aspecte, el este practic atunci cand il folosesti pentru ce a fost el gandit sa faca :)

Asta asa e... Dar atata timp cat NU ai nevoie atat de mare de un iPad.. De ce sa il iei?? . Un ziar electronic il poti citii si pe un iPhone, chiar si pe unul EDGE care nu are Retina Display... Nu cred ca unul care lucreaza pe santier, are bani de un iPad...Si daca chiar ar avea un iPad.. Cred ca tot la desenele pe hartie ar ramane. Nu stai cu grija iPad-ului... Nu stai cu grija ca "aoleoo mai am 20% baterie... Oare imi ajunge pana diseara" ? ,bine.. astea sunt lucruri extrem de minore, dar ai sa vezi ca peste vreo cativa ani.. Lumea o sa mearga din nou la chioscurile de ziare sa isi ia un ziar pentru cand sta pe "tron" .. O carte buna dintr-o librarie.. ( cititul pe un aparat electronic nu e la fel ca si cititul "adevarat" . Pe iPad nu simti mirosul foii de hartie care te face sa citesti din ce in ce mai mult :), simti doar mirosul de ars de la conexiunea 3G... ) + cel mai important lucru... Daca citesti o carte intreaga pe un iPad intro zi... Facem pariu ca dupa ce o termini o sa iti faci programare pentru o consulatie la ochi?, eu care stau pe iPhone putin.. Dupaia vad stele verzi.. Apoi pe un iPad care iti da o lumina de bec de 70W in ochi... ( mai pe scurt.. iti bulesti ochii .. si chiar nu merita )

O fi si iPad-ul folositor in anumite scopuri.. Dar sa iti iei un iPad doar asa de "smecherie" nu cred ca se merita.. Parerea mea este ca iPad-ul este pentru cei care calatoresc mult ( mai mult sunt pe drumuri decat acasa ) , si decat sa care un laptop.. Mai bine care un iPad.. Cat sa aibe un joc.. facebook.. mess etc. Dar daca stii ca esti un singuratic si stai non-stop in casa pe DESKTOP-ul personal... De ce sa iti cumperi un iPad???

#14 iSpitFire

Super User

• Membru
  • 526 posts
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 4, iPad

Posted 05 March 2012 - 12:54 AM

Tu ai probleme la ochi daca vezi stele verzi dupa statul pe un iPhone. Ai nevoie de ochelari si nu o spun ca o jignire. Incearca sa faci acelasi lucru cu orice gadget sa vezi ca exista o problema cu ochii tai. Cat despre a detine un iPad, o sa-ti ofer maine destul de multe motive pentru care ai avea nevoie de unul. E prea tarziu acum ca sa-ti insir niste pagini lungi.

#15 michaelsco

Member

• Membru
  • 208 posts

Posted 05 March 2012 - 01:20 PM

Off : Nu constientizezi ce este un telefon/tableta. Incearca lucru asta: un iPhone ( orice model ) care are luminozitatea setata la 50% .. Si inchideti toate luminile din camera ( si sa fie noapte afara ) :) . Sa vezi cum iti lumineaza iPhone-ul toata camera.. Defapt.. iPhone-ul il poti folosii pe post de felinar sau veioza de veghe:D . Nah.. Lumina aia care iti intra in ochi.. uneori cu orele.. Iti afecteaza ochii rau. Si da, stiu ca am probleme cu ochii :) . De la 4 ani stau ca turbatu cu ochii in monitoare/telefoane :D . Daca "cacatelul" ila mic de telefon ( iPhone ) iti lumineaza camera ( cu luminozitatea la 50% - gandestete cum e la 100%.iVeioza:P ).. De vezi tot ce e prin camera. Dapoi la un iPad care are display-ul de aproximativ 5 ori mai mare decat un iPhone ( 5 Display-uri de iPhone-uri puse una langa alta ) .. Si luminozitatea lui...Care presupun ca e .....superba....... :) .

On: Cum am precizat mai sus cu cateva posturi... Eu unul nu vad la ce mi-ar folosii ( MIE PERSONAL ) un iPad...Nu ma car cu televizoare dupa mine... :) . iPhone-ul e arhi-suficient.. Mai ales ca si cu el risti ca la mare sa iti dea jos pantalonii scurti de pe tine si sa ramai in curu' gol... :) . Dapoi un iPad.. Daca vroiam.. In loc de iPhone imi luam iPad... Dar atata timp cat chiar nu m-ar ajuta....L-as fi tinut numai in casa.. Ca nu l-as fi carat dupa mine non-stop.. Mie lene uneori sa imi iau si ghiozdanul de acasa apoi iPad-ul... Atat de folosit ar fi.. Incat si copii copiilor mei l-ar avea...

Cam la asta m-ar ajuta pe mine: http://www.tare.ro/b...face-cu-ipad-ul

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users