Influenta iPad
Posted 05 October 2010 - 09:31 PM
Deci pana la urma toate zvonurile conform carora iPad-ul ameninţa o mulţime de categorii de gadget-uri şi canibalizează portabile precum e-readers sau mini laptop-ur s-au dovedit a fi doar zvonuri
Astfel, conform cercetărilor efectuate de compania NPD în cadrul“iPad Owner Survey”, iPad-ul are deocamdată o influenţă destul de mică asupra vânzărilor generale de computere, cu o rată de canibalizare redusă: doar 13% dintre utilizatorii care deţin acum un iPad au ales acest dispozitiv în detrimentul unui computer.
Posted 06 October 2010 - 03:57 AM
Posted 01 February 2012 - 05:22 PM
Posted 04 February 2012 - 05:44 PM
Posted 13 February 2012 - 01:01 PM
Parerea mea despre iPad este extrem de buna., in primul rand ecranul, iti da libertate avand in vedere ca e mare ai mai multe posibilitati. Si e bun in aproape toate domeniile, mai putin editari photo /video. Dar ptr web browsing e cel mai tare. Sa stai in pat relaxat pe iPd e cel mai smecher lucru
Posted 13 February 2012 - 09:28 PM
Niciodata o tableta.. Indiferent de model.. nu va face ce v-a face un PC/Laptop High-End
Posted 24 February 2012 - 05:19 PM
Posted 25 February 2012 - 01:58 PM
Posted 25 February 2012 - 06:13 PM
Eu am preferat să iau xbox 360 cu kinect decât iPad.Much more useful to me imho.
The first rule of Fight Club is to read this before you post.
The second rule of Fight Club is to follow me on Twitter.
Posted 25 February 2012 - 09:18 PM
Posted 25 February 2012 - 09:20 PM
The first rule of Fight Club is to read this before you post.
The second rule of Fight Club is to follow me on Twitter.
Posted 28 February 2012 - 07:20 AM
Nu este pentru jucat in pat sau vazut filme in pat hd, asta este unul din aspecte, el este practic atunci cand il folosesti pentru ce a fost el gandit sa faca
iPhone 4 32G Neverlocked cu iOS 5.1.1
iPhone 4s 64G Neverlocked cu iOS 5.1.1
iPad 2 3G 16G cu iOS 5.1.1
MacBook Air 13" cu Lion
Posted 28 February 2012 - 05:47 PM
Shteff, on 28 February 2012 - 07:20 AM, said:
Nu este pentru jucat in pat sau vazut filme in pat hd, asta este unul din aspecte, el este practic atunci cand il folosesti pentru ce a fost el gandit sa faca
Asta asa e... Dar atata timp cat NU ai nevoie atat de mare de un iPad.. De ce sa il iei?? . Un ziar electronic il poti citii si pe un iPhone, chiar si pe unul EDGE care nu are Retina Display... Nu cred ca unul care lucreaza pe santier, are bani de un iPad...Si daca chiar ar avea un iPad.. Cred ca tot la desenele pe hartie ar ramane. Nu stai cu grija iPad-ului... Nu stai cu grija ca "aoleoo mai am 20% baterie... Oare imi ajunge pana diseara" ? ,bine.. astea sunt lucruri extrem de minore, dar ai sa vezi ca peste vreo cativa ani.. Lumea o sa mearga din nou la chioscurile de ziare sa isi ia un ziar pentru cand sta pe "tron" .. O carte buna dintr-o librarie.. ( cititul pe un aparat electronic nu e la fel ca si cititul "adevarat" . Pe iPad nu simti mirosul foii de hartie care te face sa citesti din ce in ce mai mult
O fi si iPad-ul folositor in anumite scopuri.. Dar sa iti iei un iPad doar asa de "smecherie" nu cred ca se merita.. Parerea mea este ca iPad-ul este pentru cei care calatoresc mult ( mai mult sunt pe drumuri decat acasa ) , si decat sa care un laptop.. Mai bine care un iPad.. Cat sa aibe un joc.. facebook.. mess etc. Dar daca stii ca esti un singuratic si stai non-stop in casa pe DESKTOP-ul personal... De ce sa iti cumperi un iPad???
Posted 05 March 2012 - 12:54 AM
Posted 05 March 2012 - 01:20 PM
On: Cum am precizat mai sus cu cateva posturi... Eu unul nu vad la ce mi-ar folosii ( MIE PERSONAL ) un iPad...Nu ma car cu televizoare dupa mine...
Cam la asta m-ar ajuta pe mine: http://www.tare.ro/b...face-cu-ipad-ul
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users