Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

Iphone nu mai porneste !


  • This topic is locked This topic is locked
24 replies to this topic

#1 OFFLINE   Patrii

Patrii

    Incepator

  • Membru
  • 1 posts
    • :
Reputation: 0
Neutral

Posted 23 September 2010 - 07:16 PM


Hei wink.gif) sunt noua aici pe site :"> . am si eu o intrebare. am dat "lock" la iphone si dupa aceea mi s-a stins de tot ecranul. :| & nu imi mai porneste. am scos de cateva ori sim si am incercat sa il pornesc, dar nu merge. tin sa mentionez ca am un sotware mai vechi si daca se opreste pot doar cu Cydia sa il repornesc. dar am intrat in itunes si nu imi recunoaste iphone-ul. Spuneti-mi va rog ce sa fac:-s
  • 0

#2 OFFLINE   Marius

Marius

    iGeniu

  • Admin
  • 13,262 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 5
  • Versiune iOS:1.x
  • Versiune BB:2.0.12, Alt BB nespecificat
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
Reputation: 446
Excellent

Posted 23 September 2010 - 09:07 PM

QUOTE (Patrii @ Sep 23 2010, 08:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Hei wink.gif) sunt noua aici pe site :"> . am si eu o intrebare. am dat "lock" la iphone si dupa aceea mi s-a stins de tot ecranul. :| & nu imi mai porneste. am scos de cateva ori sim si am incercat sa il pornesc, dar nu merge. tin sa mentionez ca am un sotware mai vechi si daca se opreste pot doar cu Cyndia sa il repornesc. dar am intrat in itunes si nu imi recunoaste iphone-ul. Spuneti-mi va rog ce sa fac:-s


Salut si bine ai venit pe forum.
In primul rand da pls mai multe detalii despre ce iPhone ai si ce versiune de soft.
  • 0

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google + Vrei oportunitatea de a gastiga produse Apple aproape gratuit, FreebieJeebies iti ofera o astfel de oportunitate. Daca vrei sa afli mai multe despre sistem, cum functioneaza si ce trebuie sa faci pentru a participa, intra aici unde am postat exact pasii ce trebuie urmati.

Succes.


#3 OFFLINE   Ravester

Ravester

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 590 posts
    • Time Online: 45d 18h 8s
  • iGadget:iPhone 5s, iPod Classic
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:1.03.02, 3.04.25
  • Mac:MacBook Pro
  • Apple TV:Apple TV 3G
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest
Reputation: 15
Good

Posted 24 September 2010 - 02:10 AM

Da, bine ai venit.. uiiii.. tongue.gif
Vezi poate e descarcat telefonul, incerca sa il pui la incarcat la priza.
  • 0

iPhone by Apple!
Slide_To_Unlock_by_floofyproductions.gif


#4 OFFLINE   zaherr

zaherr

    Incepator

  • Membru
  • 60 posts
    • Time Online: 2d 26m 56s
Reputation: 0
Neutral

Posted 26 September 2010 - 01:09 PM

sal.
am si eu o problema mare.
nici iphone'ul meu 3GS 16 gb nu mai porneste...sad.gif
a inceput asa: intai a pierdut semnalul, apoi a incepus sa mearga mai greu si i'am dat un respring dintr'un programel care aparea cand faceam slide in partea superioara a ecranului(am uitat cum se numeste), iar dupa respring a inghetat si apoi s'a oprit. pana acolo nici o problema, ca are bootromul nou, il bagam la computer si cu itunes si cu blackra1in rezolvam problema...dar aici este... execut blackra1n si apare fata lu geo hot si nu mai face nimic, sta vreo 5 min asa si o ia de la capat cu semnul de itunesc si cablul usb sau ca nu mai are baterie, cand una cand alta... ce pot sa fac?
va multumesc!
  • 0

#5 OFFLINE   Marius

Marius

    iGeniu

  • Admin
  • 13,262 posts
    • Time Online: 3h 26m 37s
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 5
  • Versiune iOS:1.x
  • Versiune BB:2.0.12, Alt BB nespecificat
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
Reputation: 446
Excellent

Posted 26 September 2010 - 02:22 PM

QUOTE (zaherr @ Sep 26 2010, 02:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
sal.
am si eu o problema mare.
nici iphone'ul meu 3GS 16 gb nu mai porneste...sad.gif
a inceput asa: intai a pierdut semnalul, apoi a incepus sa mearga mai greu si i'am dat un respring dintr'un programel care aparea cand faceam slide in partea superioara a ecranului(am uitat cum se numeste), iar dupa respring a inghetat si apoi s'a oprit. pana acolo nici o problema, ca are bootromul nou, il bagam la computer si cu itunes si cu blackra1in rezolvam problema...dar aici este... execut blackra1n si apare fata lu geo hot si nu mai face nimic, sta vreo 5 min asa si o ia de la capat cu semnul de itunesc si cablul usb sau ca nu mai are baterie, cand una cand alta... ce pot sa fac?
va multumesc!


In primul rand te-as sfatui sa-l lasi la incarcat in adaptorul lui pana elimini cu siguranta problema.
Dupa asta vezi daca e problema de iOS.
Daca e de la iOS, va trebui sa faci restore, ai destule tutoriale in Helpcenter, idiferent ce iOS vrei.
  • 0

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google + Vrei oportunitatea de a gastiga produse Apple aproape gratuit, FreebieJeebies iti ofera o astfel de oportunitate. Daca vrei sa afli mai multe despre sistem, cum functioneaza si ce trebuie sa faci pentru a participa, intra aici unde am postat exact pasii ce trebuie urmati.

Succes.


#6 OFFLINE   zaherr

zaherr

    Incepator

  • Membru
  • 60 posts
    • Time Online: 45d 18h 8s
Reputation: 0
Neutral

Posted 26 September 2010 - 02:37 PM

mersi marius!
nu cred ca e de la baterie... e ceva de la iOS cred... dracu sa'l ia, ca l'am bagat la priza de n ori... arata ca sa'l bag la usb deci e curent, si dupa ce sta blocat cu imaginea lu geo hot in blackra1n apare ca iar nu are curent...aia e, am gasit pe net un custom firmware la 3.1.2 cat aveam si asta e.. pacat ca nu o sa mai am contactele si pozele si o gramada....sad.gif
p.s. am facut mai demult un backup la itunes...o sa pot scoate de acolo macar contactele ce le aveam la data respectiva?
  • 0

#7 OFFLINE   zaherr

zaherr

    Incepator

  • Membru
  • 60 posts
    • Time Online: 3h 26m 37s
Reputation: 0
Neutral

Posted 26 September 2010 - 03:09 PM

help marius pls....
am dat sa imi faca restore la ce vers de fw aveam eu(3.1.2.) si imi spune k device'ul meu nu este eligibil ptr build'ul cerut? ce naiba are?
sad.gif plz help me...anybody
  • 0

#8 OFFLINE   zaherr

zaherr

    Incepator

  • Membru
  • 60 posts
    • Time Online: 3h 26m 37s
Reputation: 0
Neutral

Posted 26 September 2010 - 04:23 PM

help me plz...
incerc sa fac restore si la 3.1.3 si la 3.1.2 ipsw'uri gasite pe iclarified, si nu vrea... zice ca verifica restore'ul la apple si dupa aia imi da eroarea "iphone'ul dvs nu este eligibil ptr restore"
what shoul i do people ca am ajuns dependent de tel asta...20.gif
  • 0

#9 OFFLINE   zaherr

zaherr

    Incepator

  • Membru
  • 60 posts
    • Time Online: 3h 26m 37s
Reputation: 0
Neutral

Posted 26 September 2010 - 06:25 PM

eahh!! da'l naibii, nu'mi mai trebuie... mi'am batut capul toata ziua cu el, am citit pe net, am incercat multe.... nothing works... cred ca il bag la sertar si revin la vechiul nokia... singurul lucru care ma lasa jegosii de la apple e sa fac restore la ios 4.1... asta sunt sigur ca daca o fac chiar ca am 0% sanse sa'l mai fac sa mearga... pe iOS 3.1.2 cat aveam inainte nu mai vrea sa faca nici o miscare... so, bye bye iphone 3gs...pana nu imi lumineaza si mie cineva capul, o sa stea la sertat.
va multumesc.
  • 0

#10 OFFLINE   traian_stc

traian_stc

    Incepator

  • Membru
  • 61 posts
    • Time Online: 3h 26m 37s
Reputation: 0
Neutral

Posted 26 September 2010 - 08:32 PM

Baga ios 4.1 ca exista metoda de jailbreak si decodare..
  • 0

#11 OFFLINE   zaherr

zaherr

    Incepator

  • Membru
  • 60 posts
    • Time Online: 59m 9s
Reputation: 0
Neutral

Posted 26 September 2010 - 08:34 PM

da da... eu nu cred... unde, spune'mi si mie care... chiar te rog, scoate'ma si pe mine din ceata daca, chiar exista pls
  • 0

#12 OFFLINE   zaherr

zaherr

    Incepator

  • Membru
  • 60 posts
    • Time Online: 3h 26m 37s
Reputation: 0
Neutral

Posted 26 September 2010 - 09:03 PM

L.E.
am facut update si mi'a bagat 3.1.3... pot face unlock si jailbreak?
p.s. scuze k habar nu am si poate va stresez cu intrebarile
  • 0

#13 OFFLINE   zaherr

zaherr

    Incepator

  • Membru
  • 60 posts
    • Time Online: 3h 26m 37s
Reputation: 0
Neutral

Posted 26 September 2010 - 10:20 PM

am fw 3.1.3 si am ramas blocat la faza cu activarea... pana nu fac rost de o cartela de orange din franta i'm f***ed...sad.gif vad peste tot programele de hacktivare care spun ca "merge ptr 3gs cu 3.1.3(bootrom vechi)"... eu cu bootrom nou... stau si imi rod unghiile de nervi... stiu ca sunt stresant, dar am facut sapaturi peste tot... am constatat ca merge jailbreak cu spirit, dar asta nu merge decat daca treci de activare... so i'm stuck....
asa ca.... va rog, nu ma injurati ca sunt stresant, pun si eu o intrebare.... pot sa activez un 3gs 3.1.3 cu bootrom nou fara sa am sim original?
va multumesc!
  • 0

#14 OFFLINE   Marius

Marius

    iGeniu

  • Admin
  • 13,262 posts
    • Time Online: 3h 26m 37s
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 5
  • Versiune iOS:1.x
  • Versiune BB:2.0.12, Alt BB nespecificat
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
Reputation: 446
Excellent

Posted 26 September 2010 - 10:32 PM

QUOTE (zaherr @ Sep 26 2010, 11:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
am fw 3.1.3 si am ramas blocat la faza cu activarea... pana nu fac rost de o cartela de orange din franta i'm f***ed...sad.gif vad peste tot programele de hacktivare care spun ca "merge ptr 3gs cu 3.1.3(bootrom vechi)"... eu cu bootrom nou... stau si imi rod unghiile de nervi... stiu ca sunt stresant, dar am facut sapaturi peste tot... am constatat ca merge jailbreak cu spirit, dar asta nu merge decat daca treci de activare... so i'm stuck....
asa ca.... va rog, nu ma injurati ca sunt stresant, pun si eu o intrebare.... pot sa activez un 3gs 3.1.3 cu bootrom nou fara sa am sim original?
va multumesc!


Citeste aici, poate te ajuta.
  • 0

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google + Vrei oportunitatea de a gastiga produse Apple aproape gratuit, FreebieJeebies iti ofera o astfel de oportunitate. Daca vrei sa afli mai multe despre sistem, cum functioneaza si ce trebuie sa faci pentru a participa, intra aici unde am postat exact pasii ce trebuie urmati.

Succes.


#15 OFFLINE   zaherr

zaherr

    Incepator

  • Membru
  • 60 posts
    • Time Online: 45d 18h 8s
Reputation: 0
Neutral

Posted 26 September 2010 - 11:05 PM

"iPhone 3GS (bootrom nou), trebuie sa fie pe iOS 3.1.2"--> eu am 3.1.3 plus ca imi dau erori majoritatea astea cu sn0w... sad.gif nuj ce sa mai cred... l'am bagat la sertar sa'l manance praful... nu are rost sa'mi bat capul mai ales cand voi care sunteti "doxa" in materie de noutati in iphone nu stiti daca pot sa'l mai fac sa mearga sau nu... asta e, noi sa fim sanatosi...wink.gif
ms si lui Marius si tuturor care mi'au raspuns... nb
  • 0

#16 OFFLINE   zaherr

zaherr

    Incepator

  • Membru
  • 60 posts
    • Time Online: 3h 26m 37s
Reputation: 0
Neutral

Posted 28 September 2010 - 07:36 PM

chiar nu mai am nici o sansa?sad.gif
  • 0

#17 OFFLINE   Poison-psN

Poison-psN

    Membru

  • Banned
  • 326 posts
    • Time Online: 3h 26m 37s
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest
Reputation: 0
Neutral

Posted 28 September 2010 - 09:33 PM

Daca ai OS 3.1.3 ii poti face jailbreak cu spirit, dar trebuie sa ai telefonul activat. Pe urma, ii poti face unlock cu ultrasn0w
  • 0

#18 OFFLINE   zaherr

zaherr

    Incepator

  • Membru
  • 60 posts
    • :
Reputation: 0
Neutral

Posted 29 September 2010 - 12:10 PM

multumesc poison!
asta am banuit si eu din ce am citit aici... dar de unde iau eu o cartela de orange franta ptr activare?sad.gif
  • 0

#19 OFFLINE   Poison-psN

Poison-psN

    Membru

  • Banned
  • 326 posts
    • Time Online: 3h 26m 37s
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest
Reputation: 0
Neutral

Posted 29 September 2010 - 02:28 PM

Ai mai multe alternative:

1 - Te poti duce la un Orange Shop si incerci sa faci rost de o cartela Orange Fr
2 - Incerci la un service GSM, ei de obicei au cartele pentru majoritatea operatorilor internationali
3 - Exista One Sim sau Universal Sim, cartela care iti activeaza orice tip de telefon, inclusiv iphone. Este o cartela blank, dar face minuni.
4 - iH8sn0w este un developer ce a scos de curand versiunea 2.0.2 a programului sn0wbreeze pentru a face o imagine customizata, insa pentru 3gs new bootrom mai are putin de lucrat. Dupa ce termina, poti sa faci jailbreak la acea versiune, dar NUMAI daca ai un soft cu jailbreak. Cum nu ai, trebuie sa apelezi la o solutie de mai sus.
5 - Dev-Team, echipa care se ocupa de jailbreak in general, au anuntat programul SHAtter, o noua solutie care va fii scoasa in curand. Poti astepta acea versiune,dar nimeni nu garanteaza 100% ca iti va face hacktivare (adica telefonul va trece de pasul in care iti cere activare si te blocheaza in recovery mode).

Poti sa astepti si sa castigi, sau sa te duci si oricum castigi. Dar te poti duce la un service, rezolvi problema si intr-o saptamana apare shatter si daca nu face hacktivare si totusi vrei ios 4.1 ca orice om normal, trebuie sa te duci iar la service gsm si dai alti bani.

Scrie aici ce vrei sa faci smile.gif
  • 0

#20 OFFLINE   zaherr

zaherr

    Incepator

  • Membru
  • 60 posts
    • :
Reputation: 0
Neutral

Posted 29 September 2010 - 10:04 PM

ms de sfaturi poison!
as vrea sa rezolv problema singur, ca de la service gsm nu am mintiri placute de la ultima vizita(nu cu iphone).
so, cartela orange fr anyone? smile.gif
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Produse evoMAG.ro




Parteneri iPhoneforum: