Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

Tutorial Setari Internet pe Cosmote


  • Please log in to reply
181 replies to this topic

#81 OFFLINE   Clau SEWL

Clau SEWL

    Utilizator avansat

  • VIP
  • 1,380 posts
    • Time Online: 7d 7h 50m 43s
  • iGadget:iPhone 4, iPhone 5, iPad2
  • Versiune iOS:7.1.1
  • Versiune BB:Nu am
  • MacBook:MacBook Pro
  • Apple TV:Apple TV 3G
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Brasov

Donator

Reputation: 45
Excellent

Posted 11 February 2011 - 04:27 PM


hm...e destul de avantajos...Dar ce pot face ca sa imi mearga mail-ul?
  • 0

#82 OFFLINE   AndreiiK

AndreiiK

    Incepator

  • Membru
  • 1 posts
    • Time Online: 7d 7h 50m 43s
  • iGadget:iPhone 3GS

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 12 February 2011 - 12:55 AM

Eu am extraoptiunea de 10€ unde dau ca sa imi fac profilul ala COSMOTE? am iphone 3gs 32gb
  • 0

#83 OFFLINE   Clau SEWL

Clau SEWL

    Utilizator avansat

  • VIP
  • 1,380 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4, iPhone 5, iPad2
  • Versiune iOS:7.1.1
  • Versiune BB:Nu am
  • MacBook:MacBook Pro
  • Apple TV:Apple TV 3G
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Brasov
Reputation: 45
Excellent

Posted 12 February 2011 - 09:34 AM

Îţi trebuie iPhone configuration utility. Nu pot sa îţi dau mai mult le informaţii ca sunt pe iPhone dar caută pe Google si uitate si la posturile anterioare ca ai si setarile.
  • 0

#84 OFFLINE   MariusPavel

MariusPavel

    Incepator

  • Membru
  • 31 posts
    • Time Online: 7d 7h 50m 43s
  • iGadget:iPhone 4, iPhone 5
  • Versiune iOS:6.1
  • Versiune BB:3.0.04
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 18 February 2011 - 09:44 AM

Am observat ca acest topic, la ora actuala , a depasit 12.000 vizualizari ceea ce ne arata ca multe persoane au aceasta problema, cu conectarea la internet prin cosmote. Pana si eu am avut probleme dupa ce am facut restore la iphone 4. Ce am facut ? Am pus mana pe telefon si am sunat la relatii cu clientii si am cerut sa-mi trimita setarile pentru telefon. In aceeasi zi am primit pe email setarile detaliate in functie de telefon. Chiar am primit si un certificat pentru a activa Cellular Data Network (la mine nu a fost cazul, dar am vazut pe cineva care a scris mai devreme ca nu vede aceasta setare). Am sa postez aici cele doua email-uri de la cosmote, mai putin acel certificat care nu pot sa-l incarc aici.

Posted Image

Posted Image
  • 0

#85 OFFLINE   Tom

Tom

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,461 posts
    • Time Online: 12h 31m 58s
  • Gender:Male
Reputation: 1
Neutral

Posted 22 February 2011 - 03:12 AM

am activat si eu in seara asta optiunea si m am tot chinuit sa fac setari ( nu imi apare campul APN)

pana la urma solutia era cea mai simpla posibil, nu trebuia sa fac nimic pentru ca facusem update carrier setting din iTunes si se pare ca setarile erau toate facute, eu cu profilurile mele mai mult stricam setarile decat sa fac ceva constructiv......


ps: se pare ca e setat si mms ul dar inca nu l am testat



deci

1. instalati iOS 4.2.1

2. instalati update carrier settings - care iti apare numai dupa ce pui 4.2.1

3. dai un reboot la telefon si apoi iti va merge netul de la cosmote ( extraoptiunea cu 1gb)




PS: ca idee daca imi poti trimite si mie atasamentul pentru ca vreau sa pot edita APN ul. poti da forward la mail catre mine, iti dau un PM cu mail ul meu

mersi
  • 0
iPhone 3GS Black 32Gb

#86 OFFLINE   MariusPavel

MariusPavel

    Incepator

  • Membru
  • 31 posts
    • Time Online: 46s
  • iGadget:iPhone 4, iPhone 5
  • Versiune iOS:6.1
  • Versiune BB:3.0.04
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 0
Neutral

Posted 22 February 2011 - 11:07 AM

PS: ca idee daca imi poti trimite si mie atasamentul pentru ca vreau sa pot edita APN ul. poti da forward la mail catre mine, iti dau un PM cu mail ul meu
mersi


L-am trimis.
  • 0

#87 OFFLINE   Tom

Tom

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,461 posts
    • Time Online: 12h 31m 58s
  • Gender:Male
Reputation: 1
Neutral

Posted 22 February 2011 - 11:48 AM

multumesc, acum il iau!
  • 0
iPhone 3GS Black 32Gb

#88 OFFLINE   Dany Ionita

Dany Ionita

    Incepator

  • Membru
  • 64 posts
    • Time Online: 46s
  • iGadget:iPhone 3G
Reputation: 0
Neutral

Posted 22 February 2011 - 01:07 PM

salut, sunt incepator, ma intereseaza si pe mine cat ma costa sa activez internet pe cosmote, am abonament de 10 euro.....cum se face sa activezi si cat ma costa ca nu m-a lamurit nimeni ! multumesc
  • 0

#89 OFFLINE   Shteff

Shteff

    Young Padawan

  • Admin
  • 3,560 posts
    • Time Online: 57s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 5s, iPad2, iPad Air, iPod Classic, iPod Nano
  • Versiune iOS:6.0, 6.1.3, 7.0.4
  • Versiune BB:1.03.01, 3.04.25, 4.12.09, 5.00.01, 5.16.08
  • MacBook:MacBook, MacBook Air
  • Apple TV:Apple TV 3G
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:sat Bucuresti Comuna Rromania
Reputation: 211
Excellent

Posted 22 February 2011 - 01:37 PM

Cu Cosmote ai vorbit? :)
  • 0

#90 OFFLINE   Dany Ionita

Dany Ionita

    Incepator

  • Membru
  • 64 posts
    • Time Online: 36d 17h 53m 59s
  • iGadget:iPhone 3G

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 22 February 2011 - 07:20 PM

am vb nu prea am inteles nimic, dar vad ca pe aici sunt baieti care au de la cosmote net pe telefon, si ma interesa cat platesc ei ?
  • 0

#91 OFFLINE   Tom

Tom

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,461 posts
    • Time Online: 57s
  • Gender:Male
Reputation: 1
Neutral

Posted 22 February 2011 - 07:22 PM

www.cosmote.ro dai la cartela prepay si vezi acolo ultima extraoptiune ce contine! Costa 10€
  • 0
iPhone 3GS Black 32Gb

#92 OFFLINE   Tom

Tom

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,461 posts
    • Time Online: 46s
  • Gender:Male
Reputation: 1
Neutral

Posted 22 February 2011 - 07:34 PM

Cosmote se pare ca are acoperire destulde proasta la 3G in resedintele de judet, in schimb trece pe EDGE care e aproape peste tot si merge ok! Mai slab decat 3G ul de la Vodafone dar clar e un mare avantaj sa ai EDGE peste tot fata de Vodafone care sin 3G te dadea direct in GPRS.....

Pt 10€ eu cred ca e destul ce primesti in extraoptiune! Nu mi place totusi ca MB nu e divizibil si am impresia ca asta duce la consumarea mai rapida a traficului inclus
  • 0
iPhone 3GS Black 32Gb

#93 OFFLINE   ghita

ghita

    Incepator

  • Membru
  • 2 posts
    • Time Online: 46s
  • iGadget:iPhone 4
Reputation: 0
Neutral

Posted 01 March 2011 - 03:31 PM

salut,
am si eu un iPhone 4 versiune 4.0.2,abonament de date la cosmote,de 120 de ron,
de 3 zile ma tot chinui sa -l fac sa mearga netul pe el,
aia de la cosmote mi-au dat repede flit ca nu e telefonul luat de la ei si are problema telefonul,pe orange merge net-ul fara probleme.
are cineva o solutie?pls!
  • 0

#94 OFFLINE   Tom

Tom

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,461 posts
    • :
  • Gender:Male
Reputation: 1
Neutral

Posted 01 March 2011 - 11:57 PM

De ce trebuie sa dai quote la 5km de scris?


Pune ti 4.2.1 si iti faci update la carrier settings apoi o sa yi mearga! Cosmote tre sa te ajute, nu cont de unde ai cumparat telefonul
  • 0
iPhone 3GS Black 32Gb

#95 OFFLINE   ghita

ghita

    Incepator

  • Membru
  • 2 posts
    • Time Online: 46s
  • iGadget:iPhone 4
Reputation: 0
Neutral

Posted 02 March 2011 - 10:39 AM

De ce trebuie sa dai quote la 5km de scris?


Pune ti 4.2.1 si iti faci update la carrier settings apoi o sa yi mearga! Cosmote tre sa te ajute, nu cont de unde ai cumparat telefonul

pai si daca fac il fac 4.2.1 se codeaza,ca e adus de afara?
  • 0

#96 OFFLINE   Tom

Tom

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,461 posts
    • :
  • Gender:Male
Reputation: 1
Neutral

Posted 02 March 2011 - 01:07 PM

Probabil ca da! Daca depinzi de unlcik pune 4.2.1 custom facut cu sn0wbreeze sau pwnagetool si nu iti faci update de baseband!
  • 0
iPhone 3GS Black 32Gb

#97 OFFLINE   Tom

Tom

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,461 posts
    • Time Online: 46s
  • Gender:Male
Reputation: 1
Neutral

Posted 02 March 2011 - 01:07 PM

Probabil ca da! Daca depinzi de unlock pune 4.2.1 custom facut cu sn0wbreeze sau pwnagetool si nu iti faci update de baseband!
  • 0
iPhone 3GS Black 32Gb

#98 OFFLINE   jakkalro

jakkalro

    Incepator

  • Membru
  • 43 posts
    • Time Online: 46s
Reputation: 1
Neutral

Posted 02 March 2011 - 08:09 PM

Cauta Theterme in cydia sau cauta repo pe google instaleaza-l si voillaaaaaaaaaaa ai Cellular data network (de fabrica) ;)
  • 0

#99 OFFLINE   Alexandru93

Alexandru93

    Incepator

  • Membru
  • 5 posts
    • Time Online: 2h 55m 47s
  • iGadget:iPhone 3GS
Reputation: 0
Neutral

Posted 05 March 2011 - 10:19 AM

http://www.wnw.ro/
  • 0

#100 OFFLINE   Tom

Tom

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,461 posts
    • :
  • Gender:Male
Reputation: 1
Neutral

Posted 05 March 2011 - 12:05 PM

Cauta Theterme in cydia sau cauta repo pe google instaleaza-l si voillaaaaaaaaaaa ai Cellular data network (de fabrica) ;)



eu am pus si MyWi si Theterme si tot nu mi activeaza . am iOS 4.2.1,,,,,,,,,,,,,,,,,,

http://www.wnw.ro/


de ce ai pus link ul asta? WNW nu e compatibil 100% cu iPhone, acum exista extraoptiuni de net in adevaratul sens al cuvantului, nu stiu de ce si ar mai bate cineva capul cu WNW
  • 0
iPhone 3GS Black 32Gb




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Produse evoMAG.ro




Parteneri iPhoneforum: