Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

Tutorial Setari Internet pe Cosmote


  • Please log in to reply
181 replies to this topic

#1 OFFLINE   dat.draque

dat.draque

    Membru

  • Membru
  • 268 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Slatina
Reputation: 0
Neutral

Posted 08 June 2010 - 08:28 PM


Vreau sa bag internetul pe o cartela de cosmote pe iphone.

La general -> network -> nu gasesc cellular data network.
Am incercat sa instalez APN Editing dar imi da eroare. In alt mod pot sa fac ? sa imi apara cellular data network ?

Mersi.
  • 0

#2 OFFLINE   dat.draque

dat.draque

    Membru

  • Membru
  • 268 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Slatina
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 June 2010 - 11:24 AM

Nu stie nimeni un raspuns pentru problema asta ?
  • 0

#3 OFFLINE   hendon

hendon

    Membru

  • Membru
  • 446 posts
    • :
  • Gender:Male
  • Location:London
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 June 2010 - 01:06 PM

Cauta "Cosmote" in Cydia si instaleaza


  • 0

#4 OFFLINE   dat.draque

dat.draque

    Membru

  • Membru
  • 268 posts
    • Time Online: 1h 3m 27s
  • iGadget:iPhone 4
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Slatina
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 June 2010 - 04:46 PM

Am gasit si rezolvarea.

1) Am ales calea cea mai simpla. Am folosit iFile care mi l-a recoamndat Tom pe forum.

2) Am intrat in /System/Library/Carrier Bundles/carrier.plist

3) Am editat carrier.plist

sub <dict> am adaugat
CODE
<key>AllowEDGEEditing</key>
<true/>


vezi in poza alaturata:

4) Salveaza

5) Restarteaza telefonul

6)
Acum apare Cellular Data Network si treci:
CODE
Internet: wnw
User: wnw
Parola: wnw


P.S Folosesc serviciu Web n walk.

Marius cred ca merita facut Sticky.
  • 1

#5 OFFLINE   flory

flory

    Incepator

  • Membru
  • 3 posts
    • :
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 June 2010 - 09:52 PM

cum e posibil sa folosesti internet de la cosmote pe iphone cand eu am incercat sa-mi activez optiunea si nu a mers iar cand am sunat la ei mi-au spus ca pt Iphone nu au setari dry.gif ????
nu am inteles prea bine ce ai facut tu acolo si ce ti-ai instalat insa mie in setari imi apare Cellular Data Network!
Ma poti indruma si pe mine te rog frumos sa-mi activez internetul daca tie ti-a reusit?

mersi smile.gif

  • 0

#6 OFFLINE   dat.draque

dat.draque

    Membru

  • Membru
  • 268 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Slatina
Reputation: 0
Neutral

Posted 10 June 2010 - 12:43 AM

Da te pot ajuta:

Pasul1: Daca ai cartela sau abonament cosmote (nu conteaza) iti activezi optiunea Web n walk, astfel: trimiti un mesaj la 969 cu textul A WNW, dupa care trimiti un mesaj tot la 969 cu textul A ABO, si iti va retrage 3 euro de pe cartela. Dupa ce ti s-a activat optiunea, te duci in Cellular Data Network! si cimpletezi.

Internet: wnw
User: wnw
Parola: wnw
  • -1

#7 OFFLINE   flory

flory

    Incepator

  • Membru
  • 3 posts
    • :
Reputation: 0
Neutral

Posted 10 June 2010 - 11:02 PM

dumnezeule...esti un geniu....iti multumesc mult!!!! Nu-mi vine sa cred ca -mi merge netul notworthy.gif

chestia este ca eu dadusem deja de cateva zile sms la 969 cu textul A ABO (asa cum am vz pe cosmote.ro) dupa care am primit mesaj inapoi prin care imi spuneau ca "optiunea a fost activata pe acest numar, iti multumim pt alegerea facuta" dar nu am mai primit si mesajul cu setarile ce trebuiau facute!!! Pana la urma am sunat la relatii cu clientii si cand au auzit ca am iphone au spus ca nu au setari pt acest model de tel, iar cand am intrebat ce mai pot face acum ca deja mi-au fost luati 3 euro a zis ca nu se mai poate face nimic, ca trebuia sa ma interesez inainte sa activez optiunea dry.gif

Asa ca, dupa ce am citit mesajul tau, am mers in Cellular data network si am scris ce mi-ai zis tu, apoi am incercat totusi sa vad daca merge...si surpriza, a mers smile.gif

inca nu-mi vine sa cred...pt ca cei de la cosmote spuneau ca nu e compatibil telefonul...si deja ma interesam ce optiuni au cei de la orange sad.gif

in fine...mersi mult inca o data....si daca mai am vreo nedumerire...sa stii ca o sa te mai stresez smiley-ashamed005.gif



  • 0

#8 OFFLINE   Marius

Marius

    iGeniu

  • Admin
  • 13,263 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 5
  • Versiune iOS:1.x
  • Versiune BB:2.0.12, Alt BB nespecificat
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
Reputation: 446
Excellent

Posted 11 June 2010 - 08:43 AM

QUOTE (dat.draque @ Jun 9 2010, 05:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Am gasit si rezolvarea.

1) Am ales calea cea mai simpla. Am folosit iFile care mi l-a recoamndat Tom pe forum.

2) Am intrat in /System/Library/Carrier Bundles/carrier.plist

3) Am editat carrier.plist

sub <dict> am adaugat
CODE
<key>AllowEDGEEditing</key>
<true/>


vezi in poza alaturata:

4) Salveaza

5) Restarteaza telefonul

6)
Acum apare Cellular Data Network si treci:
CODE
Internet: wnw
User: wnw
Parola: wnw


P.S Folosesc serviciu Web n walk.

Marius cred ca merita facut Sticky.


Ai dreptate, l-am "pinuit" smile.gif
Mersi.
  • 1

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google + Vrei oportunitatea de a gastiga produse Apple aproape gratuit, FreebieJeebies iti ofera o astfel de oportunitate. Daca vrei sa afli mai multe despre sistem, cum functioneaza si ce trebuie sa faci pentru a participa, intra aici unde am postat exact pasii ce trebuie urmati.

Succes.


#9 OFFLINE   avramovici

avramovici

    Incepator

  • Membru
  • 81 posts
    • Time Online: 45d 18h 26m 50s
Reputation: 0
Neutral

Posted 11 June 2010 - 09:53 AM

si imi spuneti si mie cati mb ai si la ce pret?la 3 euro?
  • 0

#10 OFFLINE   dat.draque

dat.draque

    Membru

  • Membru
  • 268 posts
    • Time Online: 4h 45m 58s
  • iGadget:iPhone 4
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Slatina
Reputation: 0
Neutral

Posted 11 June 2010 - 05:50 PM

QUOTE (flory @ Jun 11 2010, 12:02 AM) <{POST_SNAPBACK}>
dumnezeule...esti un geniu....iti multumesc mult!!!! Nu-mi vine sa cred ca -mi merge netul notworthy.gif

chestia este ca eu dadusem deja de cateva zile sms la 969 cu textul A ABO (asa cum am vz pe cosmote.ro) dupa care am primit mesaj inapoi prin care imi spuneau ca "optiunea a fost activata pe acest numar, iti multumim pt alegerea facuta" dar nu am mai primit si mesajul cu setarile ce trebuiau facute!!! Pana la urma am sunat la relatii cu clientii si cand au auzit ca am iphone au spus ca nu au setari pt acest model de tel, iar cand am intrebat ce mai pot face acum ca deja mi-au fost luati 3 euro a zis ca nu se mai poate face nimic, ca trebuia sa ma interesez inainte sa activez optiunea dry.gif

Asa ca, dupa ce am citit mesajul tau, am mers in Cellular data network si am scris ce mi-ai zis tu, apoi am incercat totusi sa vad daca merge...si surpriza, a mers smile.gif

inca nu-mi vine sa cred...pt ca cei de la cosmote spuneau ca nu e compatibil telefonul...si deja ma interesam ce optiuni au cei de la orange sad.gif

in fine...mersi mult inca o data....si daca mai am vreo nedumerire...sa stii ca o sa te mai stresez smiley-ashamed005.gif


heineken beau biggrin.gif

QUOTE (avramovici @ Jun 11 2010, 10:53 AM) <{POST_SNAPBACK}>
si imi spuneti si mie cati mb ai si la ce pret?la 3 euro?


2.99 euro, trafic nelimitat smile.gif
  • 0

#11 OFFLINE   flory

flory

    Incepator

  • Membru
  • 3 posts
    • :
Reputation: 0
Neutral

Posted 11 June 2010 - 09:19 PM

[quote name='dat.draque' date='Jun 11 2010, 06:50 PM' post='13232']
heineken beau biggrin.gif



ok...si unde vrei s-o bei, la Slatina sau la Bucuresti tongue.gif

  • 0

#12 OFFLINE   dat.draque

dat.draque

    Membru

  • Membru
  • 268 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Slatina
Reputation: 0
Neutral

Posted 12 June 2010 - 01:40 PM

Lasa spamul, si treci la treaba laughing.gif
  • 0

#13 OFFLINE   kNox

kNox

    Incepator

  • Membru
  • 7 posts
    • :
Reputation: 0
Neutral

Posted 12 June 2010 - 03:06 PM

Salut! Mersi mult pentru sfat, a mers. Incredibil, 3 ore am cautat peste tot un raspuns coerent, ma oftic ca n-am intrat aici mai devreme. M-ati convins, pt asta am devenit membru smile.gif
  • 0

#14 OFFLINE   Marius

Marius

    iGeniu

  • Admin
  • 13,263 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 5
  • Versiune iOS:1.x
  • Versiune BB:2.0.12, Alt BB nespecificat
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
Reputation: 446
Excellent

Posted 12 June 2010 - 11:04 PM

QUOTE (kNox @ Jun 12 2010, 04:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Salut! Mersi mult pentru sfat, a mers. Incredibil, 3 ore am cautat peste tot un raspuns coerent, ma oftic ca n-am intrat aici mai devreme. M-ati convins, pt asta am devenit membru smile.gif


Ma bucur ca te-au putat ajuta utilizatorii de pe forum si bine ai venit pe la noi.
  • 0

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google + Vrei oportunitatea de a gastiga produse Apple aproape gratuit, FreebieJeebies iti ofera o astfel de oportunitate. Daca vrei sa afli mai multe despre sistem, cum functioneaza si ce trebuie sa faci pentru a participa, intra aici unde am postat exact pasii ce trebuie urmati.

Succes.


#15 OFFLINE   Vartanu

Vartanu

    Incepator

  • Membru
  • 3 posts
    • Time Online: 45d 18h 26m 50s
Reputation: 0
Neutral

Posted 16 June 2010 - 01:07 PM

QUOTE (dat.draque @ Jun 11 2010, 05:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
heineken beau biggrin.gif



2.99 euro, trafic nelimitat smile.gif


3euro doar conectarea, dupa care traficul se plateste separat.
Eu am cu 80 centi pe MB, insa este cosmote net ci nu web n walk

  • 0

#16 OFFLINE   dat.draque

dat.draque

    Membru

  • Membru
  • 268 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Slatina
Reputation: 0
Neutral

Posted 16 June 2010 - 03:51 PM

@Vartanu

Inseamna ca ai ghinion laughing.gif

Eu am activat cu 3 euro si am trafic nelimitat. Si nu imi ia nimic in plus pentru ca nu are de unde laughing.gif
Si 2 la mana se numeste web n walk.

Deci :->
  • 0

#17 OFFLINE   Tom

Tom

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,461 posts
    • :
  • Gender:Male
Reputation: 1
Neutral

Posted 16 June 2010 - 03:59 PM

QUOTE (Vartanu @ Jun 16 2010, 02:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
3euro doar conectarea, dupa care traficul se plateste separat.
Eu am cu 80 centi pe MB, insa este cosmote net ci nu web n walk



suna la cosmote si dezactiveaza cosmote net si activeaza web n walk..........altfel o sa platesti pana te saturi
  • 0
iPhone 3GS Black 32Gb

#18 OFFLINE   Vartanu

Vartanu

    Incepator

  • Membru
  • 3 posts
    • Time Online: 46s
Reputation: 0
Neutral

Posted 16 June 2010 - 04:58 PM

QUOTE (Tom @ Jun 16 2010, 03:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
suna la cosmote si dezactiveaza cosmote net si activeaza web n walk..........altfel o sa platesti pana te saturi


Am sunat acum si ce crezi?

Ne pare rau dar telefonul dumneavoastra este de generatie prea noua si nu aveti nici o sansa sa folositi serviciul web n walk.

Am iPhone 3GS 32GB
  • 0

#19 OFFLINE   Tom

Tom

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,461 posts
    • :
  • Gender:Male
Reputation: 1
Neutral

Posted 16 June 2010 - 05:24 PM

QUOTE (Vartanu @ Jun 16 2010, 05:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Am sunat acum si ce crezi?

Ne pare rau dar telefonul dumneavoastra este de generatie prea noua si nu aveti nici o sansa sa folositi serviciul web n walk.

Am iPhone 3GS 32GB



sunt idioti. nu au ei treaba ce telefon folosesti tu. tu le spui doar atat, nu trebuia sa le spui ce telefon ai. asa faceau si aia de la vodafone, ca nu ca nu domne, ca vodafone live nu merge pe iPhone. bine ma voi activati acolo ti taceti!


deci tu nu te lua dupa ei, tu dezactiveaza cosmote net si activeaza wen n walk. setezi telefonul cum a zis colegul de mai sus si o sa iti mearga
  • 0
iPhone 3GS Black 32Gb

#20 OFFLINE   dat.draque

dat.draque

    Membru

  • Membru
  • 268 posts
    • Time Online: 46s
  • iGadget:iPhone 4
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Slatina
Reputation: 0
Neutral

Posted 16 June 2010 - 06:16 PM

Are dreptate Tom. Eu i-am sunat si i-am intrebat de EDGE si mi-au zis "ce este ala" smile.gif
  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Produse evoMAG.ro




Parteneri iPhoneforum: