Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

iPhone 3GS, IOS 6.1.6 nici un serviciu.


  • Please log in to reply
26 replies to this topic

#1 OFFLINE   iDenis

iDenis

    Incepator

  • Membru
  • 20 posts
    • Time Online: 18h 38m 33s
  • iGadget:iPhone 3G
  • Versiune iOS:3.x
  • Mac:MacBook
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 14 April 2017 - 04:17 PM


Salut, am achizitionat recent un iPhone 3GS, avea ios-ul vechi, problema o avea  si inainte, asa ca  l-am updatat la 6.1.6 cu ultima versiune de iTunes.

Am incercat aproape toate trucurile, l-am resetat si i-am facut jailbreack-ul cu redsn0w 9.15.b3 am incercat cu ultrasn0w din Cydia dar nimic, tot aceasi problema "Nici un serviciu" cu cartela Orange. Am incercat si alta cartela tot de la orange, tot la fel.

Mai exista vreo solutie descoperita recent de care nu am aflat inca? 

Daca stiti vreo una noua, va rog sa ma ajutati.


  • 0

#2 OFFLINE   iDenis

iDenis

    Incepator

  • Membru
  • 20 posts
    • Time Online: 18h 38m 33s
  • iGadget:iPhone 3G
  • Versiune iOS:3.x
  • Mac:MacBook
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 14 April 2017 - 05:11 PM

Are cineva de gand sa-mi de-a un raspuns, astazi? :(


  • 0

#3 OFFLINE   Stefan CH

Stefan CH

    Apple-addicted

  • Banned
  • 1,821 posts
    • Time Online: 18h 38m 33s
  • iGadget:iPhone 6
  • Versiune iOS:10.3.1
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:iasi
  • Interests:Apple in general
Reputation: 367
Excellent

Posted 14 April 2017 - 05:35 PM

Telefonul e codat de ai instalat ultrasn0w?


  • 1

Before asking something, RTFM! For real!   :D

In caz ca postarea mea te-a ajutat, te invit sa apesi butonul cu sagetica verde.  ;)

Aici ai blog-ul meu dedicat Apple si IT-ului  :)


#4 OFFLINE   iDenis

iDenis

    Incepator

  • Membru
  • 20 posts
    • Time Online: 72d 12h 48m 10s
  • iGadget:iPhone 3G
  • Versiune iOS:3.x
  • Mac:MacBook
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 14 April 2017 - 05:44 PM

Am cautat pe google, si aia a fost una dintre solutii pentru rezolvare, posibil sa fie codat.

Are si iCloud pe el, din cate am auzit, daca are legatura cu iCloud, posibil sa nu ii pot face nimic.

Cum pot afla daca e codat?
 


  • 0

#5 OFFLINE   Stefan CH

Stefan CH

    Apple-addicted

  • Banned
  • 1,821 posts
    • Time Online: 18h 38m 33s
  • iGadget:iPhone 6
  • Versiune iOS:10.3.1
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:iasi
  • Interests:Apple in general
Reputation: 367
Excellent

Posted 14 April 2017 - 05:56 PM

Dupa imei.
Il pui in aria de decodari si ti se va spune daca e codat sau nu.
Astfel de operatiuni nu se fac in necunostinta de cauza (instalare ultrasn0w) deoarece pot dauna device-ului.


Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 1

Before asking something, RTFM! For real!   :D

In caz ca postarea mea te-a ajutat, te invit sa apesi butonul cu sagetica verde.  ;)

Aici ai blog-ul meu dedicat Apple si IT-ului  :)


#6 OFFLINE   iDenis

iDenis

    Incepator

  • Membru
  • 20 posts
    • Time Online: 72d 12h 48m 10s
  • iGadget:iPhone 3G
  • Versiune iOS:3.x
  • Mac:MacBook
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 14 April 2017 - 08:48 PM

Ce imi recomandati sa fac?

Banuiesc ca nu sunt singurul care are aceasta problema, pentru toate exista vreo rezolvare.


  • 0

#7 OFFLINE   Stefan CH

Stefan CH

    Apple-addicted

  • Banned
  • 1,821 posts
    • Time Online: 18h 38m 33s
  • iGadget:iPhone 6
  • Versiune iOS:10.3.1
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:iasi
  • Interests:Apple in general
Reputation: 367
Excellent

Posted 14 April 2017 - 09:21 PM

Sa pui imei-ul la aria de decodari si sa vezi daca e codat sau nu.
Astfel putem sa iti recomandam ceva.


Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 1

Before asking something, RTFM! For real!   :D

In caz ca postarea mea te-a ajutat, te invit sa apesi butonul cu sagetica verde.  ;)

Aici ai blog-ul meu dedicat Apple si IT-ului  :)


#8 OFFLINE   T I B E R I U

T I B E R I U

    SuperUser

  • Moderator
  • 4,432 posts
    • Time Online: 72d 12h 48m 10s
  • iGadget:iPhone 6s, iPhone 6s Plus
  • Versiune iOS:10.2.1
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:IT
Reputation: 459
Excellent

Posted 15 April 2017 - 07:56 AM

Vezi că dacă e New Bootrom și îi instalezi basebandul de iPad (ceea ce ai și făcut cu redsnow) vei brick-ui de tot telefonul. Acum ai IMEI, wifi, bluetooth? Ce baseband ai? Cumva 06.15?
  • 0

Regulament intern forum                                                                                                             Daca esti convins ca postul meu ti-a fost folositor nu ezita sa il votezi rep_up.png !

 

 


#9 OFFLINE   iDenis

iDenis

    Incepator

  • Membru
  • 20 posts
    • Time Online: 99d 17h 48m 56s
  • iGadget:iPhone 3G
  • Versiune iOS:3.x
  • Mac:MacBook
  • Operator:
  • Jailbreak:Da

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 15 April 2017 - 08:45 AM

Versiune 6.1.6 (10B500)

Firmware modem 05.16.08

Unul din astea 2 e baseband-ul?

Da, am Imei, bluetooth, wifi, dar wifi a avut si inainte  :)

Nu sunt prea obisnuit cu termenii astia..


  • 0

#10 OFFLINE   Stefan CH

Stefan CH

    Apple-addicted

  • Banned
  • 1,821 posts
    • Time Online: 18h 38m 33s
  • iGadget:iPhone 6
  • Versiune iOS:10.3.1
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:iasi
  • Interests:Apple in general
Reputation: 367
Excellent

Posted 15 April 2017 - 09:06 AM

Firmware modem-ul e baseband-ul.

Ar ajuta mult daca am sti daca e codat sau nu.


  • 1

Before asking something, RTFM! For real!   :D

In caz ca postarea mea te-a ajutat, te invit sa apesi butonul cu sagetica verde.  ;)

Aici ai blog-ul meu dedicat Apple si IT-ului  :)


#11 OFFLINE   iDenis

iDenis

    Incepator

  • Membru
  • 20 posts
    • Time Online: 72d 12h 48m 10s
  • iGadget:iPhone 3G
  • Versiune iOS:3.x
  • Mac:MacBook
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 15 April 2017 - 02:56 PM

Am gasit un site unde iti spune de pe IMEI daca telefonul e codat sau nu, uitati rezultatul:

This service is temporarily not available, check again ina few days or try paid version which works well.

If phone is lockedClick here to unlock it.

 

Daca am gresit eu cu ceva, verificati voi: IMEI: 

012154007770465
  • 0

#12 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 7,250 posts
    • Time Online: 18h 38m 33s
  • iGadget:iPhone 7, Apple Watch Series 1
  • Versiune iOS:10.3.1
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 501
Excellent

Posted 18 April 2017 - 12:22 AM

012154007770465 Locked

012154007770465
Code : Model: VIN IPHONE 3GS 16GB BLACK
IMEI Number: 012154007770465
Serial Number: 8501254F3NP
FMI Status: OFF
Warranty Status: Out Of Warranty (No Coverage)
Estimated Purchase Date: 06/19/10
Registered Purchase Date: 06/19/10
Product Sold by: T-MOBILE AUSTRIA GMBH
Initial Carrier: Austria T-Mobile
Purchased In: AT - Austria
Submited At : 2017-04-18 01:20:13


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  • 0

#13 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 7,250 posts
    • Time Online: 85d 19m 17s
  • iGadget:iPhone 7, Apple Watch Series 1
  • Versiune iOS:10.3.1
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti

Donator

Reputation: 501
Excellent

Posted 18 April 2017 - 12:25 AM

Ai tutorial in forum pt unlock cu instalere de baseband iPad.

Verifica dacă e new bootrom sau nu înainte.

http://www.redmondpi...-iboot-version/

Serial number method:
Another way you can check is by looking at the 4th and 5th digits of your serial number. If it is lower than around week 35, your bootrom is older. I'd say the model number method is the most efficient but you can use both to determine your bootrom version.



Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  • 0

#14 OFFLINE   T I B E R I U

T I B E R I U

    SuperUser

  • Moderator
  • 4,432 posts
    • Time Online: 85d 19m 17s
  • iGadget:iPhone 6s, iPhone 6s Plus
  • Versiune iOS:10.2.1
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:IT

Donator

Reputation: 459
Excellent

Posted 18 April 2017 - 03:08 PM

După cifrele 3-5 din S/N nu este new Bootrom (012- este fabricat in 2010 saptamana 12, cele după săptămână 34 a anului 2011 sunt new Bootrom cu cipset Toshiba), deci de poate pune bb de iPad.
  • 0

Regulament intern forum                                                                                                             Daca esti convins ca postul meu ti-a fost folositor nu ezita sa il votezi rep_up.png !

 

 


#15 OFFLINE   iDenis

iDenis

    Incepator

  • Membru
  • 20 posts
    • Time Online: 99d 17h 48m 56s
  • iGadget:iPhone 3G
  • Versiune iOS:3.x
  • Mac:MacBook
  • Operator:
  • Jailbreak:Da

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 20 April 2017 - 08:58 PM

Ai tutorial in forum pt unlock cu instalere de baseband iPad.

Verifica dacă e new bootrom sau nu înainte.

http://www.redmondpi...-iboot-version/

Serial number method:
Another way you can check is by looking at the 4th and 5th digits of your serial number. If it is lower than around week 35, your bootrom is older. I'd say the model number method is the most efficient but you can use both to determine your bootrom version.



Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

 

Am incercat metoda din tutorial, dar nu merge..

intru la device manager, si nu-mi scrie nimic despre iphone, adica  nu imi apare numerele alea.


  • 0

#16 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 7,250 posts
    • Time Online: 18h 38m 33s
  • iGadget:iPhone 7, Apple Watch Series 1
  • Versiune iOS:10.3.1
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 501
Excellent

Posted 20 April 2017 - 11:20 PM

http://www.iphonefor...tru-iphone-3gs/


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  • 1

#17 OFFLINE   iDenis

iDenis

    Incepator

  • Membru
  • 20 posts
    • Time Online: 85d 19m 17s
  • iGadget:iPhone 3G
  • Versiune iOS:3.x
  • Mac:MacBook
  • Operator:
  • Jailbreak:Da

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 23 April 2017 - 10:51 AM

Telefonu asta e BLESTEMAT!!!

Pe parcurs, imi tot apar tot felul de probleme, cum ar fi nu mi se deschide TinnyUmbrella, deci apare pe desktop o iconita cu o cutie si o umbrela, si dupa aceea se inchide.

Cand am incercat sa-i fac RESTORE la 4.1 cu iTunes, imi apare eroarea 20, din cate am citit, e o problema de hardware.

Ce naiba sa mai fac? 

Pana la urma, am aflat ca este new bootroom 15.16.08, am intrat in redsn0w 0.9.15b3, cand era telefonul conectat si a scris acolo. 

Rezolvari?


  • 0

#18 OFFLINE   T I B E R I U

T I B E R I U

    SuperUser

  • Moderator
  • 4,432 posts
    • Time Online: 18h 38m 33s
  • iGadget:iPhone 6s, iPhone 6s Plus
  • Versiune iOS:10.2.1
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:IT
Reputation: 459
Excellent

Posted 23 April 2017 - 11:12 AM

Pentru tinyumbrella trebuie sa ai instalat în PC Java JRE, altfel nu de deschide
  • 1

Regulament intern forum                                                                                                             Daca esti convins ca postul meu ti-a fost folositor nu ezita sa il votezi rep_up.png !

 

 


#19 OFFLINE   iDenis

iDenis

    Incepator

  • Membru
  • 20 posts
    • Time Online: 99d 17h 48m 56s
  • iGadget:iPhone 3G
  • Versiune iOS:3.x
  • Mac:MacBook
  • Operator:
  • Jailbreak:Da

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 23 April 2017 - 09:18 PM

Pentru tinyumbrella trebuie sa ai instalat în PC Java JRE, altfel nu de deschide

 

Am instalat java JRE, tot asa face, i-am dat si restart.

De eroarea 20 cum scap?


  • 0

#20 OFFLINE   iDenis

iDenis

    Incepator

  • Membru
  • 20 posts
    • Time Online: 18h 38m 33s
  • iGadget:iPhone 3G
  • Versiune iOS:3.x
  • Mac:MacBook
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 01 May 2017 - 09:45 PM

Cautand pe google rezolvare la eroarea 20, am dat de acest site, si imi este recomandat un program ca sa rezolv eroarea.

Programul se numeste iBackupBoot, l-ati mai avut careva? E de ajutor?

 

https://ipadhelp.com...20-iphone-ipad/


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

evomag.ro




Parteneri iPhoneforum: