Retzius 45 Report post Posted September 26, 2016 Un topic Apple Watch? Share this post Link to post Share on other sites
Stefan CH 367 Report post Posted September 26, 2016 Eu cred ca se poate discuta si pe aria "Alte produse Apple". Personal, nu vad rostul unui nou subforum. Vedem ce mai zic si ceilalti, iar majoritatea va decide. Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Retzius 45 Report post Posted September 26, 2016 Probabil ca daca ai detine unul, ai vedea rostul...TIPIC ! Share this post Link to post Share on other sites
Stefan CH 367 Report post Posted September 26, 2016 Ai inteles total gresit. Eu nu am zis ca e inutin device-ul in sine, inutil ar fi crearea un subforum special pentru Apple Watch. Suntem pe iPhoneforum, nu pe Watchforum. Parerea mea este ca nu e nevoie de un alt subforum. Si inca ceva, las-o usor cu flame-ul, ca nimeni nu ti-a reprosat nimic! Asteptam si alte pareri. Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
iCalin 256 Report post Posted September 26, 2016 (edited) Eu propun pentru. Subforumul "alte produse apple" se refera la routerele sau monitoarele apple, pe care foarte putina lume le detine si nu sunt nici foarte importante Sent from my iPhone 6s using Tapatalk Edited September 26, 2016 by iCalin Share this post Link to post Share on other sites
Retzius 45 Report post Posted September 26, 2016 (edited) Ai inteles total gresit. Eu nu am zis ca e inutin device-ul in sine, inutil ar fi crearea un subforum special pentru Apple Watch. Suntem pe iPhoneforum, nu pe Watchforum. Parerea mea este ca nu e nevoie de un alt subforum. Si inca ceva, las-o usor cu flame-ul, ca nimeni nu ti-a reprosat nimic! Asteptam si alte pareri. Sent from my iPhone using Tapatalk Nu inteleg de ce ai tu drept de moderator, dar ce pot sa mai zic. Da, sunt pe Iphone forum, dar exista topic dedicat MAC,IPAD ! Dar vai sunt pe un forum Iphone ?!?! Oare ce cauta alte topicuri aici? Unde e logica in ceea ce ai zis? Lasa pe viitor un moderator ADULT sa decida si nu mai cauta sa iti faci postari peste tot. E foarte deranjant ! Edited September 26, 2016 by Retzius Share this post Link to post Share on other sites
T I B E R I U 471 Report post Posted September 27, 2016 Hai sa terminam cu off-topicul, dacă se simte nevoia rog un admin sa creeze acel topic si vedem apoi daca va fi util sau nu. Share this post Link to post Share on other sites
Shteff 308 Report post Posted September 27, 2016 Si pentru Apple TV de ce nu? Sunt destui care au Apple TV. Eu pot crea subcategorii la Alte produse Apple, dar daca vor fi 3 posturi in fiecare o sa fie greu de mutat ulterior intr-una singura. Propunerea mea este asa: Fa topic la Alte produse Apple, si daca ia amploare il facem categorie separata. La fel si pentru celelalte alte produse, adica Apple TV, AirPort etc. 1 Share this post Link to post Share on other sites
iCalin 256 Report post Posted September 28, 2016 (edited) Daca tot s-a deschis subiectul, rog si eu un admin daca poate si evident daca doreste sa adauge la setari, sectiunea iGadgets si optiunile pentru Apple Watch Edited September 28, 2016 by iCalin Share this post Link to post Share on other sites