Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

stick 3g rds rcs probleme instalare


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   Jargal

Jargal

    Incepator

  • Membru
  • 9 posts
    • Time Online: 17h 46m 59s
Reputation: 0
Neutral

Posted 30 December 2015 - 11:49 AM


Salut!Am si eu o problema de cand am instalat el capitan....nu mai pot instala stickul 3g de la digi in sensul ca mi l citeste cand in pun in usb dar la instalare imi da eroarea atasata si nu mai pot face nimic.
Vre o idee?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Attached Thumbnails

  • ImageUploadedByTapatalk1451468928.736681.jpg

  • 0

#2 OFFLINE   Jargal

Jargal

    Incepator

  • Membru
  • 9 posts
    • Time Online: 17h 46m 59s
Reputation: 0
Neutral

Posted 30 December 2015 - 11:50 AM

Pe windows il pot instala..


Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0

#3 OFFLINE   Stefan CH

Stefan CH

    Apple-addicted

  • VIP
  • 1,758 posts
    • Time Online: 17h 46m 59s
  • iGadget:iPhone 6
  • Versiune iOS:10.2.1
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:iasi
  • Interests:Apple in general
Reputation: 352
Excellent

Posted 30 December 2015 - 09:23 PM

Probabil nu sunt divere compatibile cu versiunea ta de mac.

Trimis de pe al meu 4013X folosind Tapatalk
  • 0

Before asking something, RTFM! For real!   :D

In caz ca postarea mea te-a ajutat, te invit sa apesi butonul cu sagetica verde.  ;)

Aici ai blog-ul meu dedicat Apple si IT-ului  :)


#4 OFFLINE   Shteff

Shteff

    Young Padawan

  • Admin
  • 4,081 posts
    • Time Online: 69d 33m 11s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6s, iPad 4, iPad Air, iPod Classic, iPod Nano, Apple Watch Series 2
  • Versiune iOS:10.1
  • Mac:MacBook, MacBook Air
  • Apple TV:Apple TV 3G, Apple TV 4G
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:sat Bucuresti Comuna Romania
Reputation: 297
Excellent

Posted 31 December 2015 - 08:12 PM

Am intalnit si eu beleaua asta. Ai doua posibilitati, anume:

 

1. Cauta un update de firmware sau un soft de mac

2. Te certi cu rcs-rds pana iti da un update de soft sau un alt stick care sa mearga.

 

Eu am ales varinata 2, si din pacate, am stickul si acum si astept de vreo jumatate de an mailul cu update-ul respectiv...


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

evomag.ro




Parteneri iPhoneforum:
     
              

var vglnk = { api_url: '//api.viglink.com/api', key: '14575895c5fb95a2e760cacea1f53e23' }; (function(d, t) { var s = d.createElement(t); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = ('https:' == document.location.protocol ? vglnk.api_url : '//cdn.viglink.com/api') + '/vglnk.js'; var r = d.getElementsByTagName(t)[0]; r.parentNode.insertBefore(s, r); }(document, 'script')); ->