Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

Salut...Wi-Fi


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 OFFLINE   Calin93

Calin93

    Membru

  • Membru
  • 433 posts
    • Time Online: 19d 23h 44m 57s
  • iGadget:iPhone 6, iPhone 6s
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bistrita-Nasaud
  • Interests:Poti sa te askunzi, dar nu te poti askunde!
Reputation: 20
Excellent

Posted 17 December 2015 - 01:57 PM


Salutare dragi colegi! In primul rand,vreau sa va urez sarbatori fericite! Am o problema, nu e legata de vreun iDevice, dar sper sa imi puteti oferi un raspuns. De curand mi-am schimbat routerul, iar acum am un router Asus, problema e la Wi-Fi, de pe telefon/tableta ma pot conecta, iar cand incerc sa ma conectez de la laptop, sunt intampinat cu mesajul can't connect to this network, stie careva ce e de facut? As ramane profund indatorat. PS: Laptopul nu e de vina, la alte wifiuri se conecteaza..
  • 0

#2 OFFLINE   mariuscbn

mariuscbn

    Expert

  • VIP
  • 2,021 posts
    • Time Online: 19d 23h 44m 57s
  • iGadget:iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6, iPad Mini Retina
  • Mac:iMac
  • Apple TV:Apple TV 3G
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bukale tata!
Reputation: 148
Excellent

Posted 17 December 2015 - 04:05 PM

Update la driverul placii de retea la PC
                      Sau
Trebuie sa-ti faci la router update firmware.
ATENTIE....cauta pe cineva priceput ca il strici daca NU te pricepi!

Si pe urma cauta-ti o banda libera, eu am iMac si folosesc Hi-Fi Explorer (poate exista si pt "fereastra")...

Ai un video aici pe la mijlocul paginii, vezi min 6,22 ce face Hi-Fi Explorer .... http://mariuscbn1973...xpress_450.html


Edited by mariuscbn, 17 December 2015 - 04:06 PM.

  • 0

 -iMac 24-inch, early 2009; OS X El Capitan 10.11.1.
 -iPhone 6 - 16 GB (No JB)

 -iPhone 5S - 16 GB (No JB)
 -iPhone 5 - 16 GB (No JB)
 -iPad Mini 2 - 16GB LTE (No JB)
 -Apple Tv 3 (no JB)
 -Airport Exprese Base Station

 -Apple In-Ear Headphones

Respecta ca sa fi respectat!!!


#3 OFFLINE   Calin93

Calin93

    Membru

  • Membru
  • 433 posts
    • Time Online: 79d 18h 40m 29s
  • iGadget:iPhone 6, iPhone 6s
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bistrita-Nasaud
  • Interests:Poti sa te askunzi, dar nu te poti askunde!
Reputation: 20
Excellent

Posted 18 December 2015 - 01:46 PM

Mersi.. Nu nu stiu cum sa fac update FirmWare, e complicat :))
  • 0

#4 OFFLINE   dar1us

dar1us

    Membru

  • Membru
  • 309 posts
    • Time Online: 19d 23h 44m 57s
  • iGadget:iPhone 5s, iPhone 6s, iPad Air 2
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Barcelona
  • Interests:...
Reputation: 20
Excellent

Posted 18 December 2015 - 02:52 PM

Ai incercat cu click dreapta -> Troubleshoot problems sa vezi ce eroare iti da?
Sau, conecteaza laptopul cu cablul la router, deschizi Internet Explorer, in bara de cautare pui 192.168.1.1 (in principiu e asta, dar verifica sub router etichetele), Username-ul si Parola sunt aceleasi "admin"(fara ghilimele) si cauta in meniu-ul routerului Restart
EDIT: Sau un update la placa de retea ;)

Edited by dar1us, 18 December 2015 - 02:54 PM.

  • 0

blackapple.png

☑ Apple iPhone 5s 16GB

☑ Apple iPhone 6s 64GB
☑ Apple iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular (3G/LTE) 16GB
☑ Apple iPad Air 2 Wi-Fi (Wi-Fi) 16GB
☑ Beats Powerbeats2 Wireless In-Ear Headphones

#5 OFFLINE   Calin93

Calin93

    Membru

  • Membru
  • 433 posts
    • Time Online: 9d 1h 56m 59s
  • iGadget:iPhone 6, iPhone 6s
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bistrita-Nasaud
  • Interests:Poti sa te askunzi, dar nu te poti askunde!
Reputation: 20
Excellent

Posted 18 December 2015 - 09:15 PM

Ai incercat cu click dreapta -> Troubleshoot problems sa vezi ce eroare iti da?
Sau, conecteaza laptopul cu cablul la router, deschizi Internet Explorer, in bara de cautare pui 192.168.1.1 (in principiu e asta, dar verifica sub router etichetele), Username-ul si Parola sunt aceleasi "admin"(fara ghilimele) si cauta in meniu-ul routerului Restart
EDIT: Sau un update la placa de retea ;)


Am dat Troubleshoot, am uploadat poza asta: http://m.imgur.com/qIwJLQf
  • 0

#6 OFFLINE   dar1us

dar1us

    Membru

  • Membru
  • 309 posts
    • Time Online: 19d 23h 44m 57s
  • iGadget:iPhone 5s, iPhone 6s, iPad Air 2
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Barcelona
  • Interests:...
Reputation: 20
Excellent

Posted 18 December 2015 - 11:02 PM

Dezinstaleaza placa de retea -> Restart laptop -> Instaleaza din nou placa -> Restart la laptop :)
Sfat: Cauta mai intai driverul de la placa de retea in functie de modelul laptopului pe net, inainte sa dezinstalezi placa :D
EDIT: de ex: daca laptopul e acer, siteul e acer.com (parca...)

Edited by dar1us, 18 December 2015 - 11:03 PM.

  • 0

blackapple.png

☑ Apple iPhone 5s 16GB

☑ Apple iPhone 6s 64GB
☑ Apple iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular (3G/LTE) 16GB
☑ Apple iPad Air 2 Wi-Fi (Wi-Fi) 16GB
☑ Beats Powerbeats2 Wireless In-Ear Headphones

#7 OFFLINE   Calin93

Calin93

    Membru

  • Membru
  • 433 posts
    • Time Online: 9d 1h 56m 59s
  • iGadget:iPhone 6, iPhone 6s
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bistrita-Nasaud
  • Interests:Poti sa te askunzi, dar nu te poti askunde!
Reputation: 20
Excellent

Posted 19 December 2015 - 01:13 PM

Dupa vreo ora de bataie de cap, am reusit dar am dat de un lucru ciudat. Cand configurez routerul fara parola de conecteaza la el, iar cand ii pun parola imi spune can"t connect to this network..? Care e problema oare de ce nu merge decat fara parola? Ai vreo idee?
  • 0

#8 OFFLINE   dar1us

dar1us

    Membru

  • Membru
  • 309 posts
    • Time Online: 19d 23h 44m 57s
  • iGadget:iPhone 5s, iPhone 6s, iPad Air 2
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Barcelona
  • Interests:...
Reputation: 20
Excellent

Posted 19 December 2015 - 05:04 PM

ai incercat cu treaba cu placa de retea? instalat - reinstalat?
  • 0

blackapple.png

☑ Apple iPhone 5s 16GB

☑ Apple iPhone 6s 64GB
☑ Apple iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular (3G/LTE) 16GB
☑ Apple iPad Air 2 Wi-Fi (Wi-Fi) 16GB
☑ Beats Powerbeats2 Wireless In-Ear Headphones

#9 OFFLINE   Calin93

Calin93

    Membru

  • Membru
  • 433 posts
    • Time Online: 9d 1h 56m 59s
  • iGadget:iPhone 6, iPhone 6s
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bistrita-Nasaud
  • Interests:Poti sa te askunzi, dar nu te poti askunde!
Reputation: 20
Excellent

Posted 19 December 2015 - 05:12 PM

Nu am incercat.. Am vazut ceva tutoriale pe youtube, dar nu a functionat niciunul. Wifi merge acum, dar trebuie sa il las neparolat.

Si asta ma mira.. Cand ii pun parola imi apare can"t connect to this network..

Edited by Calin93, 19 December 2015 - 05:13 PM.

  • 0

#10 OFFLINE   dar1us

dar1us

    Membru

  • Membru
  • 309 posts
    • Time Online: 19d 23h 44m 57s
  • iGadget:iPhone 5s, iPhone 6s, iPad Air 2
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Barcelona
  • Interests:...
Reputation: 20
Excellent

Posted 19 December 2015 - 05:49 PM

pai, incearca asta - e cea mai simpla solutie din toate care exista... si din poza care ai postat-o, eu zic ca e de la placa laptopului (ethernet adapter e de la laptop)
  • 0

blackapple.png

☑ Apple iPhone 5s 16GB

☑ Apple iPhone 6s 64GB
☑ Apple iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular (3G/LTE) 16GB
☑ Apple iPad Air 2 Wi-Fi (Wi-Fi) 16GB
☑ Beats Powerbeats2 Wireless In-Ear Headphones




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

evomag.ro




Parteneri iPhoneforum:
     
              

var vglnk = { api_url: '//api.viglink.com/api', key: '14575895c5fb95a2e760cacea1f53e23' }; (function(d, t) { var s = d.createElement(t); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = ('https:' == document.location.protocol ? vglnk.api_url : '//cdn.viglink.com/api') + '/vglnk.js'; var r = d.getElementsByTagName(t)[0]; r.parentNode.insertBefore(s, r); }(document, 'script')); ->