Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

Problema update iOS 9.2, ajutor!


  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1 OFFLINE   Ghelbeaza

Ghelbeaza

    Incepator

  • Membru
  • 9 posts
    • Time Online: 6h 58m 51s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Apple TV:Apple TV 1G
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 12 December 2015 - 02:19 PM


Buna ziua, sunt nou pe acest forum si in categoria iOS. Pana de ceva vreme am folosit doar android si acum am hotarat sa incerc si iOS. Am cumparat un iphone 5s gold, l-am folosit 3-4 zile pana cand imi apare sa ii fac update la 9.2, l-am conectat la itunes am descarcat ultima versiunea, toate bune si frumoase pana cand ma lovesc de eroarea: 

7VSLlXY.png

Nu pot intra in el sau altceva ramane la connect itunes cand il aprind si din itunes nu il pot reseta nici sa ii fac update ca ma lovesc de eroare, stie cineva cum pot sa rezolv eroare sau ce trebuie sa fac? Iphone 5s l-am luat in cutie dus din Germania nu cred ca sa stricat asa repede.

 

 

 

 

P.S: Tin sa precizez ca am fost la 7 GSM-uri la mine in oras si toti imi spun ca nu au intampinat asta pana acum si nu au ce sa imi faca.


  • 0

#2 OFFLINE   Lucian H.

Lucian H.

    Rossi46

  • Moderator
  • 2,193 posts
    • Time Online: 6h 58m 51s
  • iGadget:iPhone 6, iPad Mini, iPod Shuffle
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Interests:iGadget, Football, MotorSports.
Reputation: 183
Excellent

Posted 12 December 2015 - 03:21 PM

Pune-l in DFU mode si reincearca. Ai accesorii originale ? Incearca eventual si pe un alt calculator.


  • 0

Always forgive your enemies; Nothing annoys them so much.


#3 OFFLINE   Ghelbeaza

Ghelbeaza

    Incepator

  • Membru
  • 9 posts
    • Time Online: 58d 11h 23m 46s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Apple TV:Apple TV 1G
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 12 December 2015 - 03:45 PM

Pune-l in DFU mode si reincearca. Ai accesorii originale ? Incearca eventual si pe un alt calculator.

Da, accesoriile sunt originale, am incercat si pe alt pc.


  • 0

#4 OFFLINE   Ghelbeaza

Ghelbeaza

    Incepator

  • Membru
  • 9 posts
    • Time Online: 6h 58m 51s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Apple TV:Apple TV 1G
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 12 December 2015 - 03:49 PM

Pune-l in DFU mode si reincearca. Ai accesorii originale ? Incearca eventual si pe un alt calculator.

L-am dus si in DFU mode si la fel.


Edited by Ghelbeaza, 12 December 2015 - 03:52 PM.

  • 0

#5 OFFLINE   britzinelul

britzinelul

    Membru

  • Resellers
  • 132 posts
    • Time Online: 6h 58m 51s
  • iGadget:iPhone 5s, iPhone 6
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest
  • Interests:Gadgets
Reputation: 1
Neutral

Posted 12 December 2015 - 03:51 PM

Pune-l in DFU si ar trebui sa mearga fara probleme, daca nu merge nici din DFU este problematica treaba ;)

Uite aici cum sa-l pui in DFU:


  • 0

#6 OFFLINE   britzinelul

britzinelul

    Membru

  • Resellers
  • 132 posts
  • iGadget:iPhone 5s, iPhone 6
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest
  • Interests:Gadgets
Reputation: 1
Neutral

Posted 12 December 2015 - 03:55 PM

Si aici mai multe detalii despre DFU Mode:

http://www.iphonehac...one-in-dfu-mode

 

Sper ca nu este o problema ca fac referire catre o alta pagina, daca moderatorii considera inapropriate se poate sterge, thx


  • 0

#7 OFFLINE   Ghelbeaza

Ghelbeaza

    Incepator

  • Membru
  • 9 posts
  • iGadget:iPhone 5s
  • Apple TV:Apple TV 1G
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 12 December 2015 - 03:59 PM

Pune-l in DFU si ar trebui sa mearga fara probleme, daca nu merge nici din DFU este problematica treaba ;)

Uite aici cum sa-l pui in DFU:

La fel face.

 

Si aici mai multe detalii despre DFU Mode:

http://www.iphonehac...one-in-dfu-mode

 

Sper ca nu este o problema ca fac referire catre o alta pagina, daca moderatorii considera inapropriate se poate sterge, thx

La fel face.


  • 0

#8 OFFLINE   Stefan CH

Stefan CH

  • Moderator
  • 1,548 posts
    • Time Online: 6h 58m 51s
  • iGadget:iPhone 6
  • Versiune iOS:10.1
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:iasi
  • Interests:Apple in general
Reputation: 319
Excellent

Posted 12 December 2015 - 04:21 PM

Vad ca ai ceva cu norton p-acolo...dezinstaleaza antivirusul si dezactiveaza firewall-ul.


  • 0

-> Regulamentul Forumului <-

Daca esti pasionat de lumea IT, te invit sa vizitezi blog-ul meu pentru a citi diverse articole interesante. :)

In caz ca postarea mea te-a ajutat, te invit sa apesi butonul cu sagetica verde.  :beerchug:


#9 OFFLINE   Ghelbeaza

Ghelbeaza

    Incepator

  • Membru
  • 9 posts
    • Time Online: 58d 15h 59m 37s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Apple TV:Apple TV 1G
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 12 December 2015 - 05:09 PM

Vad ca ai ceva cu norton p-acolo...dezinstaleaza antivirusul si dezactiveaza firewall-ul.

Eroarea persista, am incercat si pe alt pc.


  • 0

#10 OFFLINE   Rupp

Rupp

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 733 posts
    • Time Online: 6h 58m 51s
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 6s, iPad 2
  • Versiune iOS:6.x
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:ARAD
  • Interests:orice :)
Reputation: 11
Good

Posted 12 December 2015 - 05:53 PM

Din moment ce il pui in DFU Mode, nu are trebuii sa iti dea nici o eroare legata de telefon. Probabil ai probleme la port sau cablu usb. Mai alees instaland ultima versiune lansata.... Nici nu se pune problema... Eu iti zic sa schimbi cablul sau portul.
Nici asa dezinstaleaza itunes, sterge folderul hnde a fost instalat si reinstaleazal. Bafta!!
  • 0
iPhone 6s Space Gray 16 GB
iPad 2 White 16GB
---------------------------------------
•HELPER•

#11 OFFLINE   Stefan CH

Stefan CH

  • Moderator
  • 1,548 posts
    • Time Online: 2d 17h 30m 37s
  • iGadget:iPhone 6
  • Versiune iOS:10.1
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:iasi
  • Interests:Apple in general
Reputation: 319
Excellent

Posted 12 December 2015 - 06:12 PM

Din moment ce il pui in DFU Mode, nu are trebuii sa iti dea nici o eroare legata de telefon. Probabil ai probleme la port sau cablu usb. Mai alees instaland ultima versiune lansata.... Nici nu se pune problema... Eu iti zic sa schimbi cablul sau portul.
Nici asa dezinstaleaza itunes, sterge folderul hnde a fost instalat si reinstaleazal. Bafta!!

 

A incercat si de pe alt pc...


  • 0

-> Regulamentul Forumului <-

Daca esti pasionat de lumea IT, te invit sa vizitezi blog-ul meu pentru a citi diverse articole interesante. :)

In caz ca postarea mea te-a ajutat, te invit sa apesi butonul cu sagetica verde.  :beerchug:


#12 OFFLINE   Ghelbeaza

Ghelbeaza

    Incepator

  • Membru
  • 9 posts
    • Time Online: 58d 15h 59m 37s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Apple TV:Apple TV 1G
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 12 December 2015 - 07:06 PM

Din moment ce il pui in DFU Mode, nu are trebuii sa iti dea nici o eroare legata de telefon. Probabil ai probleme la port sau cablu usb. Mai alees instaland ultima versiune lansata.... Nici nu se pune problema... Eu iti zic sa schimbi cablul sau portul.
Nici asa dezinstaleaza itunes, sterge folderul hnde a fost instalat si reinstaleazal. Bafta!!

Am incercat si cu alt port si cu alt cablu si pe alt pc si la fel.... chiar nu sa confruntat nimeni cu problema asta?


  • 0

#13 OFFLINE   T I B E R I U

T I B E R I U

    SuperUser

  • Moderator
  • 4,286 posts
    • Time Online: 6h 58m 51s
  • iGadget:iPhone 6s, iPhone 6s Plus
  • Versiune iOS:10.0.1
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:IT
Reputation: 447
Excellent

Posted 12 December 2015 - 07:18 PM

@Rupp are dreptate, dacă din DFU da erori problemele sunt cauzate de sistemul de operare (asta dacă nu e defect hardware, dar nu vorbim deocamdată despre asta). Dezinstaleaza sau oprește tot ce tine de security, firewall, antivirus dacă tot nu merge, dezinstaleaza tot ce tine de Apple INC. (iTunes, Bonjour, quick time etc.) restart la Pc si reinstaleaza iTunes schimbând si calea de instalare. Trebuie sa meargă.


Sent from my iPhone 6S using Tapatalk ...
  • 0

Regulament intern forum                                                                                                             Daca esti convins ca postul meu ti-a fost folositor nu ezita sa il votezi rep_up.png !

 

 


#14 OFFLINE   Ghelbeaza

Ghelbeaza

    Incepator

  • Membru
  • 9 posts
    • Time Online: 94d 10h 4m 37s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Apple TV:Apple TV 1G
  • Operator:
  • Jailbreak:Da

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 12 December 2015 - 07:19 PM

@Rupp are dreptate, dacă din DFU da erori problemele sunt cauzate de sistemul de operare (asta dacă nu e defect hardware, dar nu vorbim deocamdată despre asta). Dezinstaleaza sau oprește tot ce tine de security, firewall, antivirus dacă tot nu merge, dezinstaleaza tot ce tine de Apple INC. (iTunes, Bonjour, quick time etc.) restart la Pc si reinstaleaza iTunes schimbând si calea de instalare. Trebuie sa meargă.


Sent from my iPhone 6S using Tapatalk ...

 

O sa incerc pe laptop sa vad daca ma lasa.


  • 0

#15 OFFLINE   Ghelbeaza

Ghelbeaza

    Incepator

  • Membru
  • 9 posts
    • Time Online: 6h 58m 51s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Apple TV:Apple TV 1G
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 12 December 2015 - 11:14 PM

@Rupp are dreptate, dacă din DFU da erori problemele sunt cauzate de sistemul de operare (asta dacă nu e defect hardware, dar nu vorbim deocamdată despre asta). Dezinstaleaza sau oprește tot ce tine de security, firewall, antivirus dacă tot nu merge, dezinstaleaza tot ce tine de Apple INC. (iTunes, Bonjour, quick time etc.) restart la Pc si reinstaleaza iTunes schimbând si calea de instalare. Trebuie sa meargă.


Sent from my iPhone 6S using Tapatalk ...

Problema persista, am facut toti pasi explicati de tine.


  • 0

#16 OFFLINE   Stefan CH

Stefan CH

  • Moderator
  • 1,548 posts
    • Time Online: 6h 58m 51s
  • iGadget:iPhone 6
  • Versiune iOS:10.1
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:iasi
  • Interests:Apple in general
Reputation: 319
Excellent

Posted 13 December 2015 - 12:18 AM

E clar ceva de la telefon
Sent from my Nokia Lumia running Windows 10
  • 0

-> Regulamentul Forumului <-

Daca esti pasionat de lumea IT, te invit sa vizitezi blog-ul meu pentru a citi diverse articole interesante. :)

In caz ca postarea mea te-a ajutat, te invit sa apesi butonul cu sagetica verde.  :beerchug:


#17 OFFLINE   Ghelbeaza

Ghelbeaza

    Incepator

  • Membru
  • 9 posts
    • Time Online: 58d 15h 59m 37s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Apple TV:Apple TV 1G
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 13 December 2015 - 05:24 PM

Nu sa confruntat nimeni pana acum cu asa ceva?


  • 0

#18 OFFLINE   LordMeMo

LordMeMo

    Membru

  • Membru
  • 115 posts
    • Time Online: 6h 58m 51s
  • iGadget:iPhone 6
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 15 December 2015 - 10:39 PM

incearca sa downloadezi ios 9.2 pt modelul tau de pe acest site http://www.felixbrun.../iPod/firmware/

(sper sa nu se considere reclama)

pornesti itunes, conectezi telefonul, tii apasat pe shift si apesi Restore Iphone, apoi alegi ios-ul downloadat de pe acel site. Daca nici asa nu functioneaza, atunci altceva nu stiu. Si incearca asta fara dfu mode. Daca nu merge din prima, incearca apoi cu dfu. Eroarea se refera la fisiere partial downloadate in/din itunes. Aici m-am gandit ca poate nu a downloadat itunes ios-ul calumea, doar partial.


  • 0

#19 OFFLINE   Petrin

Petrin

    Incepator

  • Membru
  • 15 posts
    • Time Online: 1d 20h 1m 59s
  • iGadget:iPhone 4
  • Mac:iMac
  • Apple TV:Apple TV 3G
  • Jailbreak:Nu
Reputation: 1
Neutral

Posted 25 December 2015 - 02:57 PM

Telefonul a fost cumparat de nou ? Problema pe care o ai tu este din cauza Touch Id-ului(a fost schimbat sau e rupta banda care face legatura intre touch si placa de baza), din pacate nu exista o solutie pentru remedierea acestei probleme iar pe cei de la apple ii doare la basca.


  • 0

#20 OFFLINE   mihaicami

mihaicami

    Incepator

  • Membru
  • 1 posts
    • Time Online: 10h 51m 47s
  • iGadget:iPhone 6 Plus
  • Versiune iOS:Nu am
  • Apple TV:Apple TV 4G
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
Reputation: 0
Neutral

Posted 10 January 2016 - 09:31 PM

buna,sunt cam nou pe aici,am si eu o problema ,de curand am achizitionat un iphone 6 plus desi nu am mai avut pana acum niciunul nu prea stiu ce si cum se foloseste,am umblat eu ceva pe el pana am schimbat s meniul iar acum nu mai gasesc cam nimic pe el nici SETARI nimic.nu stiu cum sa descarc aplicatiile.ma poate ajuta cineva cu un sfat? tin sa precizez ca nu am nici cont Iclod p el.ms frumos

 


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

evomag.ro




Parteneri iPhoneforum: