Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
* * * * * 1 votes

iPhone 5s 4G


  • This topic is locked This topic is locked
8 replies to this topic

#1 OFFLINE   viorelgn

viorelgn

    Membru

  • Membru
  • 271 posts
    • Time Online: 12d 6h 16m 1s
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 7, iPad 4
  • Versiune iOS:10.1
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Constanta

Donator

Reputation: 3
Neutral

Posted 06 November 2015 - 07:19 PM


Am primit un iPhone 5s si nu imi intra pe 4G, imi intra 3G-ul. Am un abonament la Orange si stau in Constanta, deci nu se pune problema semnalului in acest oras. I-am dat reset si nimic.Am modelul A1530. Pareri ceva ?


Edited by viorelgn, 06 November 2015 - 07:32 PM.

  • 0

#2 OFFLINE   Stefan CH

Stefan CH

  • Moderator
  • 1,561 posts
    • Time Online: 12d 6h 16m 1s
  • iGadget:iPhone 6
  • Versiune iOS:10.1
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:iasi
  • Interests:Apple in general

Donator

Reputation: 321
Excellent

Posted 06 November 2015 - 08:18 PM

Aceasi chestie o patesc si eu,iphone 5,nanosim 4G,a1429,idei?


Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0

-> Regulamentul Forumului <-

Daca esti pasionat de lumea IT, te invit sa vizitezi blog-ul meu pentru a citi diverse articole interesante. :)

In caz ca postarea mea te-a ajutat, te invit sa apesi butonul cu sagetica verde.  :beerchug:


#3 OFFLINE   viorelgn

viorelgn

    Membru

  • Membru
  • 271 posts
    • Time Online: 59d 7h 51m 42s
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 7, iPad 4
  • Versiune iOS:10.1
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Constanta
Reputation: 3
Neutral

Posted 06 November 2015 - 08:20 PM

Raspunsul l-am gasit aici:

 

http://www.apple.com/iphone/LTE/

 

Nu merge 4G-ul in Romania pe A1530 si A1529


Edited by viorelgn, 06 November 2015 - 08:25 PM.

  • 0

#4 OFFLINE   Luna

Luna

    Membru

  • Membru
  • 146 posts
    • Time Online: 12d 6h 16m 1s
  • iGadget:iPhone 4
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male

Donator

Reputation: 6
Neutral

Posted 09 November 2015 - 03:54 AM

Wrong! Problema trebuie sa fie de la operatori, merge foarte bine 4G pe A1530 scrie chiar si in link-ul dat de tine + testat personal.
  • 0

#5 OFFLINE   T I B E R I U

T I B E R I U

    SuperUser

  • Moderator
  • 4,289 posts
    • Time Online: 4d 14h 21m 49s
  • iGadget:iPhone 6s, iPhone 6s Plus
  • Versiune iOS:10.0.1
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:IT
Reputation: 447
Excellent

Posted 09 November 2015 - 06:24 AM

Doar la Digi e aceasta poveste: nu toate modelele știu banda 38 TDD 2600 in care emit 4G/LTE cei de la Digi ...
In rest ar trebui sa meargă, eu am A1457 si merge clar in Orange si Vodafone (atât am testat).
  • 0

Regulament intern forum                                                                                                             Daca esti convins ca postul meu ti-a fost folositor nu ezita sa il votezi rep_up.png !

 

 


#6 OFFLINE   andreic

andreic

    Expert

  • Moderator
  • 1,757 posts
    • Time Online: 94d 13h 18m 31s
  • iGadget:iPhone 6s, iPad Air
  • Versiune iOS:10.1
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Donator

Reputation: 181
Excellent

Posted 09 November 2015 - 10:13 AM

Eu am avut si 1530 si 1533( daca nu ma insel) si functionau brici pe 4g in Vdf si Orange. Intr-adevar problema aparea la Digi.

Vezi ca si simul trebuie sa fie 4g


  • 0

#7 OFFLINE   Alin07

Alin07

    Incepator

  • Membru
  • 17 posts
    • Time Online: 33d 18h 26m 59s
  • iGadget:iPhone 5s, iPhone 6s
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 09 November 2015 - 02:06 PM

Subscriu, functioneaza foarte bine 4g pe a1530.


  • 0

#8 OFFLINE   viorelgn

viorelgn

    Membru

  • Membru
  • 271 posts
    • Time Online: 19h 29m 2s
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 7, iPad 4
  • Versiune iOS:10.1
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Constanta
Reputation: 3
Neutral

Posted 09 November 2015 - 07:34 PM

Functioneaza si la mine...era vorba de locatie. Closed.


  • 0

#9 OFFLINE   T I B E R I U

T I B E R I U

    SuperUser

  • Moderator
  • 4,289 posts
    • Time Online: 12d 6h 16m 1s
  • iGadget:iPhone 6s, iPhone 6s Plus
  • Versiune iOS:10.0.1
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:IT

Donator

Reputation: 447
Excellent

Posted 09 November 2015 - 07:37 PM

Inchis
  • 0

Regulament intern forum                                                                                                             Daca esti convins ca postul meu ti-a fost folositor nu ezita sa il votezi rep_up.png !

 

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

evomag.ro




Parteneri iPhoneforum: