Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

4g telekom


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 OFFLINE   GreeN__

GreeN__

    Incepator

  • Membru
  • 5 posts
    • Time Online: 5h 25m 5s
Reputation: 0
Neutral

Posted 20 October 2015 - 08:03 PM


Salut , problema mea suna cam asa : Am un Iphone 5 cumparat chiar de la Cosmote/Telekom , si recent mi`am reinnoit abonamentul (MARE GRESALA) si am internet la viteza 4g (4 giga iar apoi scade viteza) . Ideea este ca NU AM PRINS NICI O SINGURA DATA 4G DE CAND AM ACEST ABONAMENT - 3 luni -. Am fost la ei a doua zi dupa ce am facut abonamentul , am intrebat si tipa de acolo a zis ca nu aveam cartela buna pentru 4g ( o aveam pe cea veche verde). Am zis ok , mi`a fost schimbata cu una mov (pentru 4g) si am plecat cu promisiunea ca o sa prind 4g. 

 

Acum , dupa 3 luni , inca nu am prins 4g NICI MACAR O SINGURA DATA. Am citit pe forum ca au fost probleme similare si ca nu ar fi serviciul activat. Am fost la Telekom Sun plaza , Unirea si Obregia unde angajatii de acolo au verificat ce servicii am active iar 4g`ul era activat.

 

Acum , eu am pe telefon un soft destul de vechiut 8.1.2 cu jailbreak (nu am facut upgrade din lipsa de timp) . Este posibil sa fie de la soft? Mai exista ceva ce pot sa fac in legatura cu cei de la Telekom sa ma asigur ca serviciul este activ?

 

Multumesc anticipat!. 


  • 0

#2 OFFLINE   andreihey

andreihey

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 965 posts
    • Time Online: 5h 25m 5s
  • iGadget:iPhone 7, iPad Air 2
  • Versiune iOS:10.1
  • Mac:MacBook Retina
  • Apple TV:Apple TV 4G
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 35
Excellent

Posted 20 October 2015 - 08:14 PM

Pai ce sa mai faci cu telekom? Daca ei iti spun ca ai servicii 4g in ab, sunt active si ai si cartela potrivita, ce sa ii mai intrebi? Eventual vezi pe o harta de acoperire 4g a telekom daca tu te afli in aria de acoperire...


Sent from my iPad using Tapatalk
  • 1

#3 ONLINE   GreeN__

GreeN__

    Incepator

  • Membru
  • 5 posts
    • Time Online: 88d 18h 26m 41s

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 20 October 2015 - 08:36 PM

Ok pai intreb asta pentru ca: Eu stau undeva in Berceni foarte aproape de Piata Sudului , nu sunt pretentios pot sa accept sa nu am acoperire aici  pentru ca este aproximativ periferie dar in timpul saptamanii sunt student la  facultatea de matematica si am ore FIX in centrul bucurestiului la universitate. Si nici acolo nu vrea 4g.

 

Intrebarea despre Telekom a fost pentru ca (imi cer scuze am uitat eu sa mentionez) am incercat cartela in alte 2 telefoane (un 5C si un 5S) si nici acolo nu voia 4g (Rulau IOS 9 clean). Chiar nu stiu ce sa mai fac sa ii dau de cap.


  • 0

#4 OFFLINE   andreic

andreic

    Expert

  • Moderator
  • 1,826 posts
    • Time Online: 5h 25m 5s
  • iGadget:iPhone 6s, iPad Pro
  • Versiune iOS:10.2.1
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 185
Excellent

Posted 20 October 2015 - 09:33 PM

Iphone 5, are modemuri diferite. Acestea nu functioneaza in 4g worldwide. Vezi ce telefon este, A1.... Si mergi pe siteul Apple. Acolo vei vedea pe ce fecvente 4g functioneaza. Compari cu frecventa Telekom. Daca nu sunt compatibile....
  • 1

#5 OFFLINE   andreihey

andreihey

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 965 posts
    • Time Online: 34d 14h 27m 9s
  • iGadget:iPhone 7, iPad Air 2
  • Versiune iOS:10.1
  • Mac:MacBook Retina
  • Apple TV:Apple TV 4G
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Donator

Reputation: 35
Excellent

Posted 20 October 2015 - 09:41 PM

Exact, ce model este? Scrie pe spate A...si o serie din 4 cifre


Sent from my iPad using Tapatalk
  • 1

#6 ONLINE   GreeN__

GreeN__

    Incepator

  • Membru
  • 5 posts
    • Time Online: 88d 18h 26m 41s

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 20 October 2015 - 11:09 PM

A1429. Verificat pe site apple , este compatibil. 

 

Ca un update , am facut update la soft la 9.0.2 si intradevar acolo in settings->about  la carrier aparea inainte TELEKOM (18.0) acum apare TELEKOM (21.0) dar tot nu am 4g (tocmai m`am intors din centru si nimic).


Edited by GreeN__, 21 October 2015 - 11:20 AM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

evomag.ro




Parteneri iPhoneforum: