Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

Cydia


  • This topic is locked This topic is locked
20 replies to this topic

#1 OFFLINE   Reddy

Reddy

    Membru

  • Membru
  • 122 posts
    • Time Online: 7h 41m 23s
  • iGadget:iPhone 4S
  • Versiune iOS:7.0.4
  • Versiune BB:Alt BB nespecificat
  • MacBook:MacBook Retina
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Targu Mures
Reputation: 0
Neutral

Posted 03 May 2010 - 10:27 PM


Salut. Uite tocmai ce mi`am facut si eu jailbreak(iphone 3gs 16 gb) cu noua modalitate, totul bine si frumos, dar nu inteleg de ce nu imi merge sa instalez mai nimic din cydia.
Am incercat appsync 3.1.x, nu merge, imi zice ca n`am versiunea care trebuie, adica oricare mai mare sau egala cu 3.1, am 3.1.3. Si cate ciudatenii. Recunosc ca nu prea ma pricep eu prea bine in cydia.

Mai o chestie, la inceput cand am avut de selectat modul in care vreau sa folosesc cydia ( user sau developer si mai era una) am ales developer, acolo scriind no filters. Ar fi trebuit sa aleg user ? Se poate cumva sa schimb ?

Mersi beerchug.gif
  • 0
Iphone 4S 16GB Black

#2 OFFLINE   hendon

hendon

    Membru

  • Membru
  • 446 posts
    • Time Online: 7h 41m 23s
  • Gender:Male
  • Location:London
Reputation: 0
Neutral

Posted 04 May 2010 - 02:36 AM

Ai ales bine developer.Cydia e la pamant inca vre-o cateva zile din cauza traficului pe servere cauzate de noul jailbreak.Ai rabdare sa se potoleasca lucrurile.

  • 0

#3 OFFLINE   Tom

Tom

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,461 posts
    • Time Online: 1h 3m 27s
  • Gender:Male
Reputation: 1
Neutral

Posted 05 May 2010 - 07:13 PM

mi au aparut 7 update uri in Cydia azi si desi incerc sa fac Complete Upgrade imi da niste erori si nu imi instaleaza nici una....


a mai patit cineva asa?


IMG_0481.png IMG_0482.png IMG_0483.png IMG_0484.png IMG_0485.png


apropo si mai am si eroarea asta de 1 sapt sau 2, nu stiu cum sa scap de ea............

IMG_0480.png


PS: aia cu sinfuliphone.com e de mult si eu nici macar nu am sursa aia bagata in lista. am sinful iphone dar e altfel adresa
  • 0
iPhone 3GS Black 32Gb

#4 OFFLINE   Kaydin

Kaydin

    Incepator

  • Membru
  • 63 posts
    • Time Online: 46s
  • iGadget:iPhone 4
  • Gender:Male
  • Location:Baia Mare, Romania
Reputation: 0
Neutral

Posted 05 May 2010 - 07:38 PM

Salut, salut, Tom !
Sincer, nu am patit ce ai patit tu, dar cred ca stiu rezolvarea : Intra pe : http://apt.saurik.com/debs/ si scoate .deb`urile de care ai nevoie, SSH in /var/tmp si le instalezi cu iFile. Scoate versiunile noi, si iti recomand sa iti scoti sursa veche de la SinfuliPhone. Iti poate da destule batai de cap. Succes !
  • 0

#5 OFFLINE   findlandezul

findlandezul

    Incepator

  • Membru
  • 77 posts
    • Time Online: 16m
  • Gender:Male
  • Location:Craiova
Reputation: 0
Neutral

Posted 05 May 2010 - 07:39 PM

si eu o primesc pe cea cu cu refreshing data
am facut jailbreak cu spirit, dar am putut instala din cydia
tot pe 3.1.3 din pacate

daca e mai fa odata
  • 0

#6 OFFLINE   Tom

Tom

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,461 posts
    • :
  • Gender:Male
Reputation: 1
Neutral

Posted 05 May 2010 - 07:46 PM

salu,

o sa iau deb urile dar sursa aia de la sinful am sters o de mult si tot imi da eroare..........am incercat update urile si din Rock, zice ca a instalat tot, dau soft restart si apoi vad ca nu a instalat. de cand sunt pe 3.1.3 am inceput sa am probleme astea.........
  • 0
iPhone 3GS Black 32Gb

#7 OFFLINE   Kaydin

Kaydin

    Incepator

  • Membru
  • 63 posts
    • Time Online: 46s
  • iGadget:iPhone 4
  • Gender:Male
  • Location:Baia Mare, Romania
Reputation: 0
Neutral

Posted 05 May 2010 - 07:50 PM

@Tom : Ai incercat sa stergi sursa prin SSH ? Intra in /etc/apt/sources.list.d si intra in cydia.list, si cauta acolo vechea sursa. Daca nu e acolo, mergi in /var/lib/apt/lists si sterge tot ce are legatura cu SinfuliPhone (vechea sursa, ai grija !). Cel mai probabil o sa`l gasesti in /var/lib/cydia, in fisierul metadata.plist. Copiaza`l pe calculator, deschide`l cu un plist editor si cauta acolo despre SinfuliPhone, sterge tot ce e legat de acel repo si va merge. Sunt aproape sigur ca vei gasi acolo. Dupa ce ai terminat, salveaza si pune`l inapoi in device.
  • 0

#8 OFFLINE   Poison-psN

Poison-psN

    Membru

  • Banned
  • 326 posts
    • Time Online: 16m
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest
Reputation: 0
Neutral

Posted 05 May 2010 - 08:05 PM

Or maybe this one
http://hackulo.us/fo...mp;#entry280060
  • 0

#9 OFFLINE   Kaydin

Kaydin

    Incepator

  • Membru
  • 63 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4
  • Gender:Male
  • Location:Baia Mare, Romania
Reputation: 0
Neutral

Posted 05 May 2010 - 08:10 PM

Oups, am uitat de Cyfix. Multumesc, Poison smile.gif

Eu tot timpul foloseam metoda " manuala ". Nu stiu, mi s`a parut mai sigur.
  • 0

#10 OFFLINE   Poison-psN

Poison-psN

    Membru

  • Banned
  • 326 posts
    • Time Online: 16m
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest
Reputation: 0
Neutral

Posted 05 May 2010 - 11:19 PM

Si eu tot manual imi pun diferite chestii, nu folosesc mobilesubstrate si rahaturi smile.gif
  • 0

#11 OFFLINE   Tom

Tom

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,461 posts
    • :
  • Gender:Male
Reputation: 1
Neutral

Posted 06 May 2010 - 02:23 PM

am gasit sursa in fisierul cydia.list. o sa incerc sa o sterg dar vad ca nu ma lasa cu iFile
  • 0
iPhone 3GS Black 32Gb

#12 OFFLINE   klausz

klausz

    Incepator

  • Membru
  • 49 posts
    • Time Online: 46s
Reputation: 0
Neutral

Posted 22 June 2010 - 03:59 PM

Cum pot rezolva si eu problema asta?
De cand am decodat telefonul si am facut din nou jailbreak nu mai resusesc sa folosesc cydia.

Attached Images

  • IMG_0001.png

  • 0

#13 OFFLINE   Tom

Tom

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,461 posts
    • :
  • Gender:Male
Reputation: 1
Neutral

Posted 22 June 2010 - 06:52 PM

sterge sursa aia hackulo ca am impresia ca nu mai e valabila
  • 0
iPhone 3GS Black 32Gb

#14 OFFLINE   Arkiphone

Arkiphone

    Membru

  • Membru
  • 333 posts
    • Time Online: 46s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 5
  • Versiune iOS:7.0.6
  • Versiune BB:Alt BB nespecificat
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 July 2010 - 07:08 PM

buna,toate bune si frumoase cu cydia,pina ieri,am bitesms instalat,ieri am gasit in cydia la upgrade ca era un upgrade la bitesms am dat on si...in prima faza sa blocat telefonul,dupa ceva munca am reusit sa-l repornesc,dar nu mai pot intra in cydia,apas pe aplicatie intra fundalul si iese aplicatia...ce pot face in afara de dezinstalat cydia si instalat din nou!(daca dezinstalez cydia pierd si aplicatiile care le-am instalat din cydia?) wallbash.gif
  • 0
IPHONE 5 ,16gb

#15 OFFLINE   didimano1

didimano1

    Incepator

  • Membru
  • 78 posts
    • Time Online: 1d 12h 26m 59s
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 July 2010 - 09:26 PM

[poti incerca sa stergi cydia si sa o instalezi din nou..aplicatiile iti raman nu se sterg.teoretric ar trebui8 sa mearga..succes
  • 0
iphone4 32gb

#16 OFFLINE   Arkiphone

Arkiphone

    Membru

  • Membru
  • 333 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 5
  • Versiune iOS:7.0.6
  • Versiune BB:Alt BB nespecificat
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 July 2010 - 09:53 PM

easy to say,hard to do !:praying: mellow.gif alta cale?
  • 0
IPHONE 5 ,16gb

#17 OFFLINE   Marius

Marius

    iGeniu

  • Admin
  • 12,987 posts
    • Time Online: 1d 12h 26m 59s
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 5
  • Versiune iOS:1.x
  • Versiune BB:2.0.12, Alt BB nespecificat
  • MacBook:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
Reputation: 438
Excellent

Posted 12 July 2010 - 09:23 AM

QUOTE (Arkiphone @ Jul 9 2010, 10:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
easy to say,hard to do !:praying: mellow.gif alta cale?


Incearca sa-ti termini instalarea inceputa, probabil s-a blocat, de asta nu-ti merge.
Mi s-a intamplat si mie, am intrat via SHSH pe consola si am terminat instalarea manual din linie de comanda.
Vazi daca reusesti asa sa pornesti Cydia dupa instalare.
Succes.
  • 0

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google + Vrei oportunitatea de a gastiga produse Apple aproape gratuit, FreebieJeebies iti ofera o astfel de oportunitate. Daca vrei sa afli mai multe despre sistem, cum functioneaza si ce trebuie sa faci pentru a participa, intra aici unde am postat exact pasii ce trebuie urmati.

Succes.


#18 OFFLINE   Arkiphone

Arkiphone

    Membru

  • Membru
  • 333 posts
    • Time Online: 42d 16h 9m 19s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 5
  • Versiune iOS:7.0.6
  • Versiune BB:Alt BB nespecificat
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 12 July 2010 - 10:15 PM

spre rusinea mea,nu stiu cum sa procedez cu SHS,unde-l gasesc? wallbash.gif
  • 0
IPHONE 5 ,16gb

#19 OFFLINE   Marius

Marius

    iGeniu

  • Admin
  • 12,987 posts
    • Time Online: 1d 12h 26m 59s
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 5
  • Versiune iOS:1.x
  • Versiune BB:2.0.12, Alt BB nespecificat
  • MacBook:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
Reputation: 438
Excellent

Posted 13 July 2010 - 08:47 AM

QUOTE (Arkiphone @ Jul 12 2010, 11:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
spre rusinea mea,nu stiu cum sa procedez cu SHS,unde-l gasesc? wallbash.gif


Nu e nici o rusine.
Instalezi Open SSH din Cydia.
Cand il ai instalat intrii cu putty pe ip-ul iPhone-ului si vei avea acces la consola.
Succes.

  • 0

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google + Vrei oportunitatea de a gastiga produse Apple aproape gratuit, FreebieJeebies iti ofera o astfel de oportunitate. Daca vrei sa afli mai multe despre sistem, cum functioneaza si ce trebuie sa faci pentru a participa, intra aici unde am postat exact pasii ce trebuie urmati.

Succes.


#20 OFFLINE   priest77

priest77

    Membru

  • Membru
  • 155 posts
    • Time Online: 42d 16h 9m 19s
  • iGadget:iPhone 4
  • Gender:Male
  • Location:Varset
Reputation: 0
Neutral

Posted 13 July 2010 - 10:33 AM

De cateva zile Rock functioneaza mult mai bine decat Cydia, pe care o folosesc tot mai putin.
Cu Rock-ul nu am probleme deloc.
  • 0
Posted Image iPhone4 16GB iOS5




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Produse evoMAG.ro




Parteneri iPhoneforum: