Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

Ghid Jailbreak cu Spirit pentru Mac si Windows


  • Please log in to reply
96 replies to this topic

#1 OFFLINE   Marius

Marius

    iGeniu

  • Admin
  • 13,554 posts
    • Time Online: 50d 11h 20m 25s
  • iGadget:iPhone 6 Plus
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
Reputation: 462
Excellent

Posted 03 May 2010 - 07:17 PM


Dupa cum bine stiti, a aparut mult asteptatul Jailbreak universal Spirit, care de data asta chiar functioneaza.
Desi nu a adus unlock pentru noul Baseband, macar posesorii de iPhone 3GS care au noul iBoot vor avea Jailbreak untethered, adica nu vor mai fii "legati" de PC la fiecare repornire.
Haideti sa vedem pasii necesari pentru a beneficia de acest nou Jailbreak.
Pentru a folosi acest nou Jailbreak, telefonul trebuie sa fie activat, adica sa nu fie blocat in semnul de legare la iTunes sau in ecranul de apeluri de urgenta.
Ambele metode (Win/Mac) necesita iTunes 9.1 sau noul 9.1.1

Incepem cu Windows.

1: Descarcati Spriti de aici. (Merge cam greu, aveti rabdare sau incercati din alta parte)

1.png

2: Rulati Spirit

2.png

Important: Daca aveti Win 7 sau Vista, este posibil sa fiti nevoiti sa-l rulati in "Compatibility mode"
Click dreapta - propreties - compatibility

3.png 4.png

3: Conectati iPhone-ul si apasati pe butonul de Jailbreak.

5.png

6.png

4: Gata

Spirit va va anunta cand a terminat.

7.png

Odata terminat procesul, telefonul va reporni si veti vedea o bara care indica statusul.
Cand aceasta va ajunge la capat, telefonul va porni si veti avea si Cydia instalat.

8.png

MAC

1: Descarcati Spirit de aici.

2: Dezarhivati aplicatia unde vreti si o rulati.

9.png

2.png

3: Ca si la Win, legati telefonul de Mac si apasati pe butonul Jailbreak

10.png

11.png

4: Spirit va va anunta cand a terminat si va reporni telefonul cu bara de progres.
Apoi va reporni telefonul si veti avea Cydia instalat.

12.png

13.png

Simplu si eficient wink.gif

Succes !

[Sursa: iClarified]
  • 0

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google + Vrei oportunitatea de a gastiga produse Apple aproape gratuit, FreebieJeebies iti ofera o astfel de oportunitate. Daca vrei sa afli mai multe despre sistem, cum functioneaza si ce trebuie sa faci pentru a participa, intra aici unde am postat exact pasii ce trebuie urmati.

Succes.


#2 OFFLINE   kalimera.ro

kalimera.ro

    Incepator

  • Membru
  • 24 posts
    • Time Online: 50d 11h 20m 25s
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 May 2010 - 09:39 PM

il aveam jailbraikuit cu blackra1n si trebuia la fiecare restart sa il rulez iar asa ca am incercat cu spirit..
acum nu mai merge de niciun fel la restart imi apare usb-ul si sageata catre itunes si nici cand rulez blackra1n nu mai merge
pliz help!!!
  • 0

#3 OFFLINE   Kaydin

Kaydin

    Incepator

  • Membru
  • 63 posts
    • Time Online: 34s
  • iGadget:iPhone 4
  • Gender:Male
  • Location:Baia Mare, Romania
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 May 2010 - 09:51 PM

Trebuia sa faci restore mai intai la 3.1.2 sau 3.1.3 si dupa aceea sa ii faci jailbreak cu Spirit. Ce iDevice ai ? iPhone sau iPod touch ? Ce generatie ? Daca ai 3GS sau 3rd Gen iPod touch, trebuia sa salvezi SHSH blobs pe serverul lui Saurik.

Mai mult ca sigur ai 3GS sau 3rd Gen iPod touch, pentru ca spui ca de fiecare data cand se opreai device`ul, trebuia sa il pornesti cu blackra1n, deci, e tethered.
  • 0

#4 OFFLINE   kalimera.ro

kalimera.ro

    Incepator

  • Membru
  • 24 posts
    • Time Online: 21m 12s
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 May 2010 - 09:58 PM

am 3gs

ce pot sa fac acum?
  • 0

#5 OFFLINE   Kaydin

Kaydin

    Incepator

  • Membru
  • 63 posts
    • Time Online: 34s
  • iGadget:iPhone 4
  • Gender:Male
  • Location:Baia Mare, Romania
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 May 2010 - 10:00 PM

Ai SHSH blobs salvate ? Folosesti vreun unlock sau esti pe SIM oficial ?
  • 0

#6 OFFLINE   kalimera.ro

kalimera.ro

    Incepator

  • Membru
  • 24 posts
    • Time Online: 21m 12s
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 May 2010 - 10:01 PM

n-am nimic salvat...
are facut unlock - asa l-am cumparat - merge pe orice retea
  • 0

#7 OFFLINE   Kaydin

Kaydin

    Incepator

  • Membru
  • 63 posts
    • Time Online: 34s
  • iGadget:iPhone 4
  • Gender:Male
  • Location:Baia Mare, Romania
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 May 2010 - 10:04 PM

Aha, deci, nu ai nevoie de unlock, dupa cum zici. Ce baseband ai ?
Recomand un update la 3.1.3 oficial si dupa aia jailbreak cu Spirit, daca nu ai nevoie de unlock.

EDIT: Nu stiu daca se poate activa cu orice SIM, in iTunes. Nu detin un iPhone, nu stiu sigur, sincer.
  • 0

#8 OFFLINE   kalimera.ro

kalimera.ro

    Incepator

  • Membru
  • 24 posts
    • Time Online: 21m 12s
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 May 2010 - 10:06 PM

nu stiu ce baseband am.. nu stiu nimic
daca fac update la 3.1.3 nu inseamna ca sunt blocat si nu pot sa mai instalez nimic crackuit?
dupa cum vezi nu prea ma pricep si mi-am prins urechile

si daca n-am alta solutie - cum fac update la 3.1.3?
  • 0

#9 OFFLINE   Kaydin

Kaydin

    Incepator

  • Membru
  • 63 posts
    • Time Online: 34s
  • iGadget:iPhone 4
  • Gender:Male
  • Location:Baia Mare, Romania
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 May 2010 - 10:07 PM

Baseband-ul il verifici astfel: Mergi in Settings-->General-->About-->Modem Firmware. Spune-mi ce scrie acolo.
Update-ul il faci in iTunes.
  • 0

#10 OFFLINE   kalimera.ro

kalimera.ro

    Incepator

  • Membru
  • 24 posts
    • Time Online: 21m 12s
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 May 2010 - 10:08 PM

pai cum sa fac asta ca e blocat la imaginea cu usb-ul si cu itunes...
  • 0

#11 OFFLINE   Kaydin

Kaydin

    Incepator

  • Membru
  • 63 posts
    • Time Online: 34s
  • iGadget:iPhone 4
  • Gender:Male
  • Location:Baia Mare, Romania
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 May 2010 - 10:10 PM

Doamne, am uitat, scuza-ma, sunt putin cam adormit.
Verifica cu f0recast. Adauga un screenshot cu ce spune acolo.

http://ih8sn0w.com/i...w/f0recast.snow
  • 0

#12 OFFLINE   kalimera.ro

kalimera.ro

    Incepator

  • Membru
  • 24 posts
    • Time Online: 21m 12s
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 May 2010 - 10:13 PM

forecast zice waiting for idevice... si nu face nimic desi cand conectez tel la calc itunes il detecteaza
  • 0

#13 OFFLINE   Kaydin

Kaydin

    Incepator

  • Membru
  • 63 posts
    • Time Online: 34s
  • iGadget:iPhone 4
  • Gender:Male
  • Location:Baia Mare, Romania
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 May 2010 - 10:16 PM

Telefonul de unde il ai ? Cand l-ai cumparat, a trebuit sa-l activezi in iTunes sau era deja activat (referindu-ma strict daca nu era nou aici) ?
  • 0

#14 OFFLINE   kalimera.ro

kalimera.ro

    Incepator

  • Membru
  • 24 posts
    • Time Online: 21m 12s
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 May 2010 - 10:19 PM

era deja activat. l-am luat de la un magazin online de la noi acum 2 zile. a mers foarte bine pana acum insa trebuia sa il pornesc cu black ra1n de fiecare data cand il opream.. si am citit postul asta despre spirit si am zis ca asta e solutia... si uite asa am instalat spiritul si cand si-a dat restart s-a blocat la icoana cu usb-ul si cu itunes si n-a mai mers nici blackra1n nici nimic...
  • 0

#15 OFFLINE   Kaydin

Kaydin

    Incepator

  • Membru
  • 63 posts
    • Time Online: 34s
  • iGadget:iPhone 4
  • Gender:Male
  • Location:Baia Mare, Romania
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 May 2010 - 10:20 PM

Si cum l-ai cumparat, ai putut introduce orice cartela SIM in el si mergea ?
  • 0

#16 OFFLINE   Poison-psN

Poison-psN

    Membru

  • Banned
  • 326 posts
    • Time Online: 21m 12s
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 May 2010 - 10:21 PM

Dar daca face update la versiunea 3.1.3 si nu este neverlocked sau nu il foloseste pe reteaua pe care se blocheaza ? O sa fie mai grav atunci pentru ca nu va putea face activarea si telefonul va ramane blocat in recovery mode cu optiunea de "Emergency Call"
  • 0

#17 OFFLINE   kalimera.ro

kalimera.ro

    Incepator

  • Membru
  • 24 posts
    • :
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 May 2010 - 10:22 PM

QUOTE (Kaydin @ May 7 2010, 11:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Si cum l-ai cumparat, ai putut introduce orice cartela SIM in el si mergea ?


da
  • 0

#18 OFFLINE   Kaydin

Kaydin

    Incepator

  • Membru
  • 63 posts
    • Time Online: 34s
  • iGadget:iPhone 4
  • Gender:Male
  • Location:Baia Mare, Romania
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 May 2010 - 10:24 PM

Oricum nu prea poate sa faca nimic deocamdata. Eu ma gandesc ca din magazin nu i l-a dat cu jailbreak si unlock laughing.gif
Deci, intrebarea ramane: atunci cand l-ai adus acasa, ai facut jailbreak cu blackra1n, dar ai aplicat si blacksn0w ?

EDIT: Eu zic ca e sigur, atunci.

Eu zic sa faci update la 3.1.3 si introdu` orice cartela in el, cand iti cere activarea in iTunes.
  • 0

#19 OFFLINE   kalimera.ro

kalimera.ro

    Incepator

  • Membru
  • 24 posts
    • Time Online: 21m 12s
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 May 2010 - 10:26 PM

pt ce sa mai aplic si backsn0w? oamenii mi-au spus ca daca se blocheaza sa intru pe blackra1n.com si il pornesc asa

n-au zis nimic de blacksn0w
  • 0

#20 OFFLINE   Kaydin

Kaydin

    Incepator

  • Membru
  • 63 posts
    • Time Online: 34s
  • iGadget:iPhone 4
  • Gender:Male
  • Location:Baia Mare, Romania
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 May 2010 - 10:26 PM

Era doar o intrebare de siguranta. Vroiam sa fiu sigur.
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

evomag.ro




Parteneri iPhoneforum:
     
              

->