Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

Semnal


  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1 OFFLINE   Razzlike

Razzlike

    Incepator

  • Membru
  • 43 posts
    • Time Online: 18h 54m 44s
  • iGadget:iPhone 4
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Constanta
Reputation: 0
Neutral

Posted 13 February 2015 - 07:17 PM


Salut...

 

Deci telefonul asta continua sa imi puna nervi la incercare...dupa ce am rezolvat prima problema apare alta cu semnalul, cand sunt in camera cateodata am semnal cum trebuie spre exemplu acum am semnal full dar daca primesc un apel se duce. Spre exemplu asa a fost si aseara pana cand am primit un telefon am vorbit 2 minune si dupa, celalalta persoana nu ma mai auzea...imi aparuse cautare iar dupa niciun serviciu. A stat asa toata noaptea si nu a vrut sa isi revina la semnal pana cand am ajuns la munca (fac vreo 30 min) iar cum am intrat pe poarta la munca a revenit semnalul brusc. Ati putea sa imi spuneti niste sugesti pentru problema asta? Multumesc.


  • 0

#2 OFFLINE   Lucian H.

Lucian H.

    Rossi46

  • Moderator
  • 2,193 posts
    • Time Online: 18h 54m 44s
  • iGadget:iPhone 6, iPad Mini, iPod Shuffle
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Interests:iGadget, Football, MotorSports.
Reputation: 183
Excellent

Posted 13 February 2015 - 07:30 PM

Ai încercat si cu alta cartela ? Un alt operator ? Dacă nu își revine, restore.


Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0

Always forgive your enemies; Nothing annoys them so much.


#3 OFFLINE   andreic

andreic

    Expert

  • Moderator
  • 1,757 posts
    • Time Online: 58d 11h 25m 6s
  • iGadget:iPhone 6s, iPad Air
  • Versiune iOS:10.1
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 180
Excellent

Posted 13 February 2015 - 09:11 PM

Fa ce iti sugereaza @Lucian H.

Daca esti norocos, scapi. Daca nu, e chestie de modem. Nu vreau sa te sperii dar eu am inlocuit primul I4 din acest motiv si ca i se ingalbenise ecranul.

Multe din I4 primele loturi sufereau de problema asta.
  • 0

#4 OFFLINE   Razzlike

Razzlike

    Incepator

  • Membru
  • 43 posts
    • Time Online: 33d 17h 44m 41s
  • iGadget:iPhone 4
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Constanta

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 13 February 2015 - 09:55 PM

Am obs ca la munca am activat 2g si am full semnal iar daca apelez pe cineva imi scade o liniuta iar cand termin apelul imi creste inapoi iar daca trec pe 3g imi scade semnalul fara sa apelez pe cineva...Daca iar trebuie sa bag bani in el o fac iar dar este pentru ultima data...daca mai apere iar alta problema ma gandesc serios sa pun ciocanul pe el...
  • 0

#5 OFFLINE   DrAc0

DrAc0

    Incepator

  • Membru
  • 60 posts
    • Time Online: 18h 54m 44s
  • iGadget:iPhone 6s
  • Versiune iOS:10.1
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 7
Neutral

Posted 14 February 2015 - 11:12 AM

Cred ca cel mai grav lucru ce se poate intampla este antena telefonului. Si eu am schimbato acum vreo 2 ani. Nu mai stiu exact cat am dat atunci, pana in 100 ron maxim. Dar incearca primele variante;incearca o alta cartela/operator, restore. Si daca tot face figuri , du-l la un service,ca este defect hardware. Si e normal sa scada linia la semnal daca activezi 3G-ul, mai ales daca esti intr-o incapere. Bafta 


  • 0

#6 OFFLINE   Razzlike

Razzlike

    Incepator

  • Membru
  • 43 posts
    • Time Online: 2d 12h 28m 11s
  • iGadget:iPhone 4
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Constanta
Reputation: 0
Neutral

Posted 14 February 2015 - 04:58 PM

Mai intai o sa incerc cu un restore...alta retea nu am dc sa incerc pt ca sunt in vodafone si au acoperire buna. Inainte am avut un samsung si cu ala nu sa intamplat niciodata in orice locatie am fost ca sa raman fara semnal. Daca rezolv si problema asta si apare iar alta pun ciocanul pe el.
  • 0

#7 OFFLINE   CataLiNNN !

CataLiNNN !

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 545 posts
    • Time Online: 18h 54m 44s
  • iGadget:Numai in vizita, caut informatii
  • Versiune iOS:Nu am
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Piatra Neamt
Reputation: 46
Excellent

Posted 14 February 2015 - 05:40 PM

Nu conteaza ca e vodafone, e posibil sa ai o problema cu cartela in sine
  • 0

Dacă răspunsul meu te-a ajutat, poți folosi butonul +1 ;)


#8 OFFLINE   Razzlike

Razzlike

    Incepator

  • Membru
  • 43 posts
    • Time Online: 22d 21h 23m 18s
  • iGadget:iPhone 4
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Constanta
Reputation: 0
Neutral

Posted 14 February 2015 - 05:50 PM

Chiar daca tot nu am cum sa imi schimb reteaua pt ca am abonament
  • 0

#9 OFFLINE   CataLiNNN !

CataLiNNN !

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 545 posts
    • Time Online: 18h 54m 44s
  • iGadget:Numai in vizita, caut informatii
  • Versiune iOS:Nu am
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Piatra Neamt
Reputation: 46
Excellent

Posted 14 February 2015 - 06:57 PM

Nu trebuie sa schimbi reteaua. Daca e de la cartela mergi la ei si ceri sa o schimbe (o sa ai acelasi numar doar ca un sim diferit)
  • 0

Dacă răspunsul meu te-a ajutat, poți folosi butonul +1 ;)


#10 OFFLINE   Razzlike

Razzlike

    Incepator

  • Membru
  • 43 posts
    • Time Online: 22d 21h 23m 18s
  • iGadget:iPhone 4
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Constanta
Reputation: 0
Neutral

Posted 14 February 2015 - 07:50 PM

Am incercat si cu alta cartela vdf dar tot asa am semnal....


  • 0

#11 OFFLINE   Razzlike

Razzlike

    Incepator

  • Membru
  • 43 posts
    • Time Online: 18h 54m 44s
  • iGadget:iPhone 4
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Constanta
Reputation: 0
Neutral

Posted 17 February 2015 - 08:15 PM

Deci pana la urma tot nu sunt lamurit care este problema...am incercat si restore si cu alta cartela si cu 3g/2g degeaba am semnal doar la munca, acasa deloc doar daca ies pe strada si nici atunci nu este excelent (3 lini cu 3g). As vrea sa stiu daca este o rezolvare sau nu ca sa stiu ce sa fac cu el (sincer imi place foarte mult telefonul si nu as vrea sa il dau).


  • 0

#12 OFFLINE   andreic

andreic

    Expert

  • Moderator
  • 1,757 posts
    • Time Online: 18h 54m 44s
  • iGadget:iPhone 6s, iPad Air
  • Versiune iOS:10.1
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 180
Excellent

Posted 17 February 2015 - 08:23 PM

Este posibil sa ai probleme cu semnalul de la operatorul tau in casa. Incearca sa schimbi cartela cu alt operator.
  • 0

#13 OFFLINE   Razzlike

Razzlike

    Incepator

  • Membru
  • 43 posts
    • Time Online: 33d 17h 44m 41s
  • iGadget:iPhone 4
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Constanta

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 17 February 2015 - 08:42 PM

Cand vrea el am semnal si in casa chiar full dar se duce cand primesc apel....


  • 0

#14 OFFLINE   andreic

andreic

    Expert

  • Moderator
  • 1,757 posts
    • Time Online: 18h 54m 44s
  • iGadget:iPhone 6s, iPad Air
  • Versiune iOS:10.1
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 180
Excellent

Posted 17 February 2015 - 08:54 PM

E de la antena. Mergi la service
  • 0

#15 OFFLINE   skampia

skampia

    Incepator

  • Membru
  • 31 posts
    • Time Online: 33d 17h 44m 41s

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 17 February 2015 - 09:23 PM

Daca ai cartela 4g si cum spui esti pe vodafone..incearca sa dezactivezi 4g-ul si vezi daca se mai intampla asa. Activeaza doar 3g-ul.


Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0

#16 OFFLINE   Razzlike

Razzlike

    Incepator

  • Membru
  • 43 posts
    • Time Online: 2d 5h 20m 54s
  • iGadget:iPhone 4
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Constanta
Reputation: 0
Neutral

Posted 17 February 2015 - 10:12 PM

E de la antena. Mergi la service

 

Idea este ca am semnal full cand intru cu el de afara in casa si il pun pe birou am 4/5 lini iar dupa ce primesc apel vb putin (2 min) si dupa gata...o fi din cauza ca ii schimb pozitia? Sau daca azi stau cu el intro pozitie sau trec pe undeva am semnal iar daca trec a 2 zi sau stau cu el in aceiasi pozitie nu mai vrea sa creasca semnalul nici batut...


  • 0

#17 OFFLINE   andreic

andreic

    Expert

  • Moderator
  • 1,757 posts
    • Time Online: 18h 54m 44s
  • iGadget:iPhone 6s, iPad Air
  • Versiune iOS:10.1
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 180
Excellent

Posted 19 February 2015 - 06:53 PM

S-ar putea sa fie din primele loturi de iphone, cele cu antenagate.
  • 0

#18 OFFLINE   Razzlike

Razzlike

    Incepator

  • Membru
  • 43 posts
    • Time Online: 33d 17h 44m 41s
  • iGadget:iPhone 4
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Constanta

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 20 February 2015 - 06:36 PM

Am fost sa inlocuiesc antena...acum ramane sa il testez.
  • 0

#19 OFFLINE   Razzlike

Razzlike

    Incepator

  • Membru
  • 43 posts
    • Time Online: 18h 54m 44s
  • iGadget:iPhone 4
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Constanta
Reputation: 0
Neutral

Posted 21 February 2015 - 11:50 PM

Mda...telefonul este ciudat rau, aseara dupa cum am spus am fost sa schimb antena si a functionat bine toata seara dar azi iar au inceput problemele si m-am intors la service unde l-au desfacut iar si a incalzit conectorul de la antena de pe placa de baza si acum am semnal full la mn in camera cand inainte scria "no service.
  • 0

#20 OFFLINE   MaryGsm

MaryGsm

    Membru

  • Membru
  • 310 posts
    • Time Online: 18h 54m 44s
  • iGadget:iPhone 5s, iPad Mini
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Interests:Tehnical hardware mobile
Reputation: 15
Good

Posted 23 February 2015 - 12:05 AM

:)) pai daca te iei dupa oamenii cu iphone in sange. Restore servis orice vrei tu. Nimic nu va rezolva problema asta si ti-o spun sigur. Asta e problema de fabrica. De fapt mai toate au. Asa patesc si eu. De cateva zile face fente dastea cade semnalu degeaba, maine il vand si scap de mizeriile de iphoane de finitiv. Sper sa nu dea rateu cu semnalul maine cand il vand. Deci concluzia, scapa de el. Eu era sa-l sparg de nervi. Momentan si-a revenit singur incercand aa asez cartela nano sim mai bine, insa nu e mare efiienta doar ca nu mai spune chestia aia urata sus "nici un serviciu".
Faza e tocmai invers ca la tine. Eu cand sun sau sunt sunat am semnal full, dupa ce inchid scade pana la o linie. Iphone frate cele mai praf telefoane existente. Puteti sa va suparati da eu asa fac spun lucrului pe nume. Sunt la al 6 lea iphone in speranta ca scap de prostii de genul asta sau altele insa nimic schimbat. Probleme peste probleme cum si pe forum sunt mii de insi care au Zilnic cate o problema cu ele.


Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

evomag.ro




Parteneri iPhoneforum: