Jump to content
d-rive

Am fost avertizat pentru limbaj dar nu am spus nimanui nimic rau...

Recommended Posts

Cum spuneam, e soare, e frumos afara, deschideti geamul, aerisiti si primiti oxigen in organism si sistemul circulator :D

Am fost avertizat verbal de mau pentru limbaj dar eu nu am jignit pe nimeni cu nimic... 

Cum sa fac sa-mi gasesc dreptatea, in justitie :D

 

Mercic mau, esti amuzant :D Pune sa vaza tot boboru unde eu am folosit un limbaj neprotocolar ;) Asta ca sa nu te fac mitoman pe bune ;)

"Inappropriate Language" 

Am primit si un punct... ce naiba fac cu el acum? Il scot la bursa?

 

Poate, la un moment dat, deveniti si voi oameni seriosi si nu mai faceti mizerii din astea marunte, penibile si demne de paraciosi cum imi amintiti de cei din copilarie pe care-i ardeam cu cate una dupa ureche sau un sut in cur... ii auzeai imediat: la tovarasha, la tovarasha... si asa tare ma suparau ca le mai dadeam si supliment :D

 

 

Subiect de gandire.

Cunoasteti cadrul legal in care forumurile isi desfasoara activitatea? Stiti care este raspunderea detinatorului forumului dpdv legal? Aveti idee in ce va bagati sau mai bine zis in ce-l bagati pe omul care detine forumul?

Pe bune acum, nu mai luati totul asa in deradere si fiti oameni seriosi ;)

Edited by d-rive
  • Like 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu unul vad ca dumneata iei totul in derâdere, nu noi. Eu nu am vazut niciunde urma de gluma in postările lui mau, ba din contra, domnia ta a vrut sa fie ironica si sa încalce regulamentul ( chiar daca topicul era la cafenea, nu începem sa ne bălăcărim si sa vorbim tot felul de bălării, postam pe subiect), el a spus public ca cine va continua cu flame va fi penalizat. Dumneata chiar ai cerut sa fii penalizat si iată ca ti s-a îndeplinit dorința.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am urmărit discuția (posturile )in care va impungeati reciproc,(tu si userul care pretindea ca are experiența de militian) si pot spune ca mau a intervenit conform regulamentului.
V-ați desconsiderat/jignit reciproc, offtopic.Inteleg ca esti om si mai gresesti, dar asuma-ti asta la fel cum observi si greselile altora.

Am fost pedepsit (banned) 14 zile pe un motiv pueril  si total neregulamentar al moderatorului SplitSecond ...si anume ca am avut tupeul sa-i atrag atentia, ca informatia pe care o furniza in cadrul unui topic era eronata total, iar raspunsul sau (in privat cum altfel?!) a fost :-Faptul ca eu gresesc nu trebuie sa iti dea aripi.

Dacă m-ai intreba, as spune ca nu ai fost nedreptatit decât, dacă nu a fost sanctionat si celălalt pentru ca s-a încins, si a răspuns la fel de josnic, ceea ce il face partas la "crima".Insa pedeapsa nu mi se pare exagerata, dimpotrivă ...asteptam reactia ta.Vorbeam de bun simt cu ceva timp in urma, si se pare ca nici tu nu ești așa diplomat cum te straduiesti sa pari.

Regulamentul este (trebuie sa fie)respectat de toti.Discutia in care te ambalasei nu ducea nicaieri , nu aducea nici o informatie utila initiatorului si nici interventia ta in negarea  calitatii declinate a militianului nu a avut un beneficiu, eventual o motivatie.

 

Cand vei reveni din pedeapsa si vei citi asta, stiu ca te vei enerva si e normal, dar gandeste-te ca sunt niste copii...(aici este locul lor de joaca ) si seful lor Marius Micsa este cam tot pe acolo.

Rolul si rostul nostru este sa-i ajutam sa se responsabilizeze si sa trateze totul profesional si respectuos(sa-si intelega sensul)astfel contribuind la calitatea forumului.

Ca sa intelegi pe deplin intervenția mea aici, îți spun ca nu pup pe nimeni nicăieri si încerc sa fiu cât de FairPlay pot, spre ghidarea noilor clase sociale către valorile adevărate .

 

In locurile civilizate(America, catre care tindem si Europa de care depindem)o palma de la un copil altuia era si este o fapta penala si exista tribunale pentru minori.Un sut in fund care nu este "retinut"  si acceptat ca o joaca te marcheaza pe viata si poti ajunge un boschetar cu frica permanenta de "aia mari",eventual devii criminal in cautarea permanenta a celui care te-a distrus.

 

Ti-am scris atat fiindca am vazut ca intelegi "cu capul din dotare" si sper ca observi mesajul din spatele cuvintelor.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by treige
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Obisnuiti-va cu nedreptatile.E plin aici.Nu veti vedea niciodata,dar niciodata un moderator care sa fie sanctionat chiar daca a gresit.Tineti minte asta!

 

Orice opinie al unui simplu user e ingradita!

Edited by Retzius

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aici se inchide, va multumim pentru parerile postate, ramane vizibil si moderabil doar de catre un Admin, doar el va decide daca am procedat corect sau nu.

 

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.