transfer fisiere iphone - pc - iphone
Posted 14 March 2010 - 09:07 PM

Posted 14 March 2010 - 09:47 PM
poti sa folosesti sharepod. daca nu il gasesti pe net, da-mi un pm si vedem cum facem sa ti-l dau.
Traim in Romania....si cam atat....
Posted 14 March 2010 - 09:51 PM
Cam nasol de tine.
Poti copia datele de pe telefon, dar, sincer, nu stiu daca le poti folosi dupa.
Trebuia sa faci un backup inainte sa razi windows-ul vechi.
Muzica o poti recupera din: /var/mobile/Media/iTunes_Control/Music (dar nu stiu ce sa faci cu ea dupa
Ringtone-uri din: Library/Ringtones
Insa vezi ca pierzi contacte, muzica, poze filme, tot
Succes.
Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google +Aveti nevoie de spatiu de stocare GRATUIT? Dropbox este solutia ideala. Aveti gratuit primii 2GB pe care ii puteti sincroniza pe orice calculator/device cu iOS, Android, Linux, Windows sau RIM. Este un backup excelent, fiind practic imposibil sa pierdeti datele respective. In plus, daca accesati acest link primim amandoi cate 250 MB (suplimentar) in momentul in care terminati de configurat contul pe orice device/calculator. Astfel se poate trece de 10 GB de spatiu GRATUIT. Enjoy!
Posted 14 March 2010 - 10:56 PM
Daca vrei sa salvezi SMS-urile, intrii prin SSH in user/Library/SMS/ si copiezi sms.db pe pc iar dupa restore, il schimbi.
Ringtonurile le gasesti prin SSH in var/stash/Ringtones
Posted 14 March 2010 - 11:18 PM
Posted 14 March 2010 - 11:45 PM
Ma, ce sa-ti zic, ar fii pacat sa renunti la iPhone din cauza iTunes, mai ales cand poti sa-l ocolesti cu usurinta.
Mai bine ai incerca sa-l accepti, nu este chiar asa rau odata ce te obisnuiesti cu el.
Eu de cand am trecut pe Win 7, am uitat sa-mi mai instalez Winamp de exemplu, asa de mult m-am obisnuit cu el deja.
Si il tin sincronizat si cu iTunes de pe laptop si cel de la lucru.
E chestie de obisnuinta, dar pe Win 7 chiar devine o "chestie" utilizabila si daca i-mi permiteti, chiar utila.
Daca mai ai nelamuriri in privinta lui, te ajut cu placere, sau iti sugeram programe alternative de gestionare pentru iPhone.
P.S. am mai reusit sa-i conving si pe altii ca iTunes nu-i chiar oribil
Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google +Aveti nevoie de spatiu de stocare GRATUIT? Dropbox este solutia ideala. Aveti gratuit primii 2GB pe care ii puteti sincroniza pe orice calculator/device cu iOS, Android, Linux, Windows sau RIM. Este un backup excelent, fiind practic imposibil sa pierdeti datele respective. In plus, daca accesati acest link primim amandoi cate 250 MB (suplimentar) in momentul in care terminati de configurat contul pe orice device/calculator. Astfel se poate trece de 10 GB de spatiu GRATUIT. Enjoy!
Posted 20 April 2010 - 10:16 PM
ms de ajutor. si marius deh, fiecare cu parerea lui
ps: apropo unde gasesc fisierul de back-up pe care il creaza ituns? ( asta ca sa il copiez pe un stick ca nu se stie niciodata)
Posted 06 May 2010 - 01:29 PM
Mai bine ai incerca sa-l accepti, nu este chiar asa rau odata ce te obisnuiesti cu el.
Eu de cand am trecut pe Win 7, am uitat sa-mi mai instalez Winamp de exemplu, asa de mult m-am obisnuit cu el deja.
Si il tin sincronizat si cu iTunes de pe laptop si cel de la lucru.
E chestie de obisnuinta, dar pe Win 7 chiar devine o "chestie" utilizabila si daca i-mi permiteti, chiar utila.
Daca mai ai nelamuriri in privinta lui, te ajut cu placere, sau iti sugeram programe alternative de gestionare pentru iPhone.
P.S. am mai reusit sa-i conving si pe altii ca iTunes nu-i chiar oribil
Bună. Sunt nouă pe forum și în lumea iphone/iTunes. Da... după cum vedeți sunt o femeie!
Am primit de la soțul cadou un iPhone 3G 8GB....am instalat pe PC iTunes și să zicem că în mare parte am înțeles....am instalat și mobileme mi-am făcut și un cont și nu reușesc să transfer poze de pe PC și aș vrea muzică, filme....jocuri etc.
Mă putei ajuta cu niște pași?!
Posted 06 May 2010 - 01:45 PM
Am primit de la soțul cadou un iPhone 3G 8GB....am instalat pe PC iTunes și să zicem că în mare parte am înțeles....am instalat și mobileme mi-am făcut și un cont și nu reușesc să transfer poze de pe PC și aș vrea muzică, filme....jocuri etc.
Pai aplicatii contra cost gasesti in Apple Store ... care e la un click distanta de tine, odata intrata in iTunes, dai la iTunes Store si cumperi ce-ti doreste inimioara
Acum, daca vrei sa nu dai bani, situatia se diversifica
Posted 06 May 2010 - 05:21 PM
Pai iTunes face tot pentru tine.
Acolo bagi filme, muzica, poze, programe si dai sincronizare.
Posted 05 November 2010 - 09:33 PM
Posted 05 November 2010 - 09:53 PM
Descarci din AppStore "VLC" pe iPhone sau instalezi in PC "Total Video Converter" (si convertesti filmul sau video-clipul) {Asta pt Video} dupa aceia, drag & drop in iTunes si "Sync"
Iar la melodii faci: select all si drag & drop in iTunes si "Sync"
iPhone 3 - 16GB Cydia
iPhone 3GS - 16GB Cydia
iPhone 4 - 16Gb v.4.1
iPhone4S 16Gb v. iOS6
NEW iPhone 5 16GB v. iOS6.0.2
Respecta ca sa fi respectat!!!
Posted 05 November 2010 - 10:41 PM
Tony777 intreba complet altceva.
Da, exista diferite programe care pot inlocui iTunes.
Intrebarea este de ce ?
De ce vrei sa-l inlocuiesti ?
Posted 05 November 2010 - 10:46 PM
problema e unde le trag si unde e optiunea sync.mercy
Posted 05 November 2010 - 10:47 PM
Da, exista diferite programe care pot inlocui iTunes.
Intrebarea este de ce ?
De ce vrei sa-l inlocuiesti ?
pt ca mi se pare greoi(binenteles ca sunt la inceput poate mai tarziu nu)
Posted 06 November 2010 - 10:50 AM
Posted 25 March 2012 - 02:55 AM
Posted 25 March 2012 - 08:34 AM
- .mp4
- .m4v
- .mov
Sunt extrem se mult aplicații free sau premium ce te ajuta sa transformi orice video pt a putea fi rulate pe iPhone.
Un exemplu fb: xilisoft
Sent from my iPhone using Tapatalk
Decodari Oficiale iPhone 3, 3GS, 4, 4S, 5
Verificare sim-lock/operator: 1 Euro / 5 ron
Verificare Blacklist: 4 Euro / 20 ron
Regulament intern iPhoneForum.ro !
Posted 01 April 2012 - 03:11 PM
Posted 01 April 2012 - 04:26 PM
Decodari Oficiale iPhone 3, 3GS, 4, 4S, 5
Verificare sim-lock/operator: 1 Euro / 5 ron
Verificare Blacklist: 4 Euro / 20 ron
Regulament intern iPhoneForum.ro !