Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

iphone5 configurare problema


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 OFFLINE   utamarian96

utamarian96

    Incepator

  • Membru
  • 9 posts
    • Time Online: 2h 56m 34s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:Nu am
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:grecia
Reputation: 0
Neutral

Posted 24 September 2013 - 10:30 AM


Salut. am un telefon iphone 5 adus de soramea din Spania.Eu stau in Grecia si am o cartela Taza Mobile. am taiat aceasta cartela in Nano Sim si am introdus-o in telefon.Toate bune si frumoase pana mi-a aparut eroarea asta : Cartela SIM instalată în prezent în acest iPhone provine de la un operator incompatibil cu politica de activare actuală alocată de serverul de activare. Aceasta nu reprezintă o problemă hardware legată de iPhone. Introduceți altă cartelă SIM de la un operator compatibil sau solicitați deblocarea acestui iPhone de către operatorul dvs. Contactați Apple pentru informații suplimentare.

Am spus bine poate nu recunoaste cartela..Hai sa bag un Vodafone. Am introdus si un Vodafone. LA FEL ACEASI EROARE. Am bagat si un Q wind. LA FEL ACEASI EROARE. VA ROG SA MA AJUTATI NU STIU CE SA II FAC... Tin sa mentionez ca telefonul a fost DECODAT in Spania.


Edited by utamarian96, 24 September 2013 - 10:31 AM.

  • 0

#2 OFFLINE   utamarian96

utamarian96

    Incepator

  • Membru
  • 9 posts
    • Time Online: 2h 56m 34s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:Nu am
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:grecia
Reputation: 0
Neutral

Posted 24 September 2013 - 06:04 PM

Imi raspunde si mie cineva?


  • 0

#3 OFFLINE   Raresb

Raresb

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 871 posts
    • Time Online: 2h 56m 34s
  • iGadget:iPhone 5s, iPad Air, iPad Mini Retina
  • Versiune iOS:7.1.1, 7.1.2
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Constanta
Reputation: 101
Excellent

Posted 24 September 2013 - 06:16 PM

Este codat.Asa greu este sa iti dai seama?Scrie in Romana nu in Chineza ;)


Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

  • 2

Daca postul meu ti-a fost folositor.................................................. nu ezita sa il votezi rep_up.png ! :D  :Thums-up:


#4 OFFLINE   utamarian96

utamarian96

    Incepator

  • Membru
  • 9 posts
    • Time Online: 58d 9h 54m 11s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:Nu am
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:grecia
Reputation: 0
Neutral

Posted 24 September 2013 - 09:34 PM

Soramea mi-a spus ca la decodat.Dar daca tu spui asa...O sa ma duc maine-poimane la un Service iphone


  • 0

#5 OFFLINE   utamarian96

utamarian96

    Incepator

  • Membru
  • 9 posts
    • Time Online: 2h 56m 34s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:Nu am
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:grecia
Reputation: 0
Neutral

Posted 25 September 2013 - 07:07 AM

Este primul dispozitiv Iphone pe care il am si dupa cautari pe batranul Google am aflat ca prin jailbreack  ar merge sa il aprind si fara cartela. este adevarat? ce face mai exact acest jailbreack? Puteti sa imi un link de download pt jailbreack iphone 5? Multumesc!!


Edited by utamarian96, 25 September 2013 - 07:16 AM.

  • 0

#6 OFFLINE   Raresb

Raresb

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 871 posts
    • Time Online: 2h 56m 34s
  • iGadget:iPhone 5s, iPad Air, iPad Mini Retina
  • Versiune iOS:7.1.1, 7.1.2
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Constanta
Reputation: 101
Excellent

Posted 25 September 2013 - 08:15 AM

Ce soft ai?Si pentru decodare treb sa ai gevey sim.Daca era neverlock mergea fara probleme.Iphone 5 nu se poate decoda prin cydia Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Edited by Raresb, 25 September 2013 - 08:16 AM.

  • 0

Daca postul meu ti-a fost folositor.................................................. nu ezita sa il votezi rep_up.png ! :D  :Thums-up:


#7 OFFLINE   utamarian96

utamarian96

    Incepator

  • Membru
  • 9 posts
    • Time Online: 58d 9h 54m 11s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:Nu am
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:grecia
Reputation: 0
Neutral

Posted 25 September 2013 - 09:02 AM

Raresb, on 25 Sept 2013 - 09:15 AM, said:

Ce soft ai?

Nu stiu frate nu am reusit sa il aprind (configurez)...


  • 0

#8 OFFLINE   Raresb

Raresb

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 871 posts
    • Time Online: 2h 56m 34s
  • iGadget:iPhone 5s, iPad Air, iPad Mini Retina
  • Versiune iOS:7.1.1, 7.1.2
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Constanta
Reputation: 101
Excellent

Posted 25 September 2013 - 09:04 AM

Da-mi imeiu sa verific


Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

  • 0

Daca postul meu ti-a fost folositor.................................................. nu ezita sa il votezi rep_up.png ! :D  :Thums-up:


#9 OFFLINE   utamarian96

utamarian96

    Incepator

  • Membru
  • 9 posts
    • Time Online: 58d 9h 54m 11s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:Nu am
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:grecia
Reputation: 0
Neutral

Posted 25 September 2013 - 09:05 AM

Singura solutie e sa ma duc la un  ''Service''? Sau exista alta solutie sa il aprind (meniu)? Daia eu credeam ca jailbreack poate rezolva asta.


  • 0

#10 OFFLINE   utamarian96

utamarian96

    Incepator

  • Membru
  • 9 posts
    • Time Online: 2h 56m 34s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:Nu am
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:grecia
Reputation: 0
Neutral

Posted 25 September 2013 - 09:05 AM

Da-mi imeiu sa verific


Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

013350005180892


  • 0

#11 OFFLINE   Raresb

Raresb

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 871 posts
    • Time Online: 2h 56m 34s
  • iGadget:iPhone 5s, iPad Air, iPad Mini Retina
  • Versiune iOS:7.1.1, 7.1.2
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Constanta
Reputation: 101
Excellent

Posted 25 September 2013 - 09:10 AM

avuby4uv.jpg Este codat.Trebuie sa iti cumperi un gevey sim ca sa il decodezi.Alta modalitate nu ai Si treb sa faci rost de o cartela de la operatorul de la care este codat telefonul ca sa il activezi Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Edited by Raresb, 25 September 2013 - 09:12 AM.

  • 1

Daca postul meu ti-a fost folositor.................................................. nu ezita sa il votezi rep_up.png ! :D  :Thums-up:


#12 OFFLINE   utamarian96

utamarian96

    Incepator

  • Membru
  • 9 posts
    • Time Online: 58d 9h 54m 11s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:Nu am
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:grecia
Reputation: 0
Neutral

Posted 25 September 2013 - 09:21 AM

ok ms.


  • 0

#13 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,308 posts
    • Time Online: 2h 56m 34s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 420
Excellent

Posted 25 September 2013 - 04:16 PM

Daca stii in ce retea e codat, iti sugerez sa verifici inainte prețurile pentru decodare oficială. nevelock pentru ca acestea pot fi apropiate de cele ale gevey-ului in cazul in care e codat pe Movistar ori Vodafone Spania.
  • 0

#14 OFFLINE   iakovos

iakovos

    Incepator

  • Membru
  • 7 posts
    • Time Online: 64d 8h 5m 31s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 16 October 2013 - 07:26 PM

buna seara,eu am un iphone cu un sim nu stiu daca e r-sim sau gevey si cand pun o cartela din grecia imi arata acesi mesaj,acuma ce trebuie sa fac?telefonul e din suedia,retea telenor ,imei01335100 579639 8


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Produse evoMAG.ro




Parteneri iPhoneforum: