Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

Ios 7 iphone 4


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 OFFLINE   Africa17

Africa17

    Incepator

  • Membru
  • 92 posts
    • Time Online: 4d 23h 55m 11s
  • iGadget:iPhone 5s, iPad Air
  • Versiune iOS:8.0.2
  • Versiune BB:2.18.02
  • Mac:Mac Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Londra
Reputation: 1
Neutral

Posted 21 September 2013 - 09:05 AM


Salut.Am un iphone 4 cu ios 6.1.3 si as dori sa instalez ios 7 dar nu stiu daca e neverlock.Cum pot sa aflu daca e neverlock?Nu as vrea sa instalez ios 7 si dupa sa nu mai pot folosi telefonul


  • 0

#2 OFFLINE   SunSetRo

SunSetRo

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,158 posts
    • Time Online: 4d 23h 55m 11s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1.2
  • Versiune BB:Alt BB nespecificat
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 76
Excellent

Posted 21 September 2013 - 09:07 AM

Ce baseband ai acum? Intra in settings>general>About si zi ce modem firmware ai Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Pro

Edited by SunSetRo, 21 September 2013 - 09:07 AM.

  • 0
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. Philippe Geluck

#3 OFFLINE   Africa17

Africa17

    Incepator

  • Membru
  • 92 posts
    • Time Online: 42d 16h 25m 21s
  • iGadget:iPhone 5s, iPad Air
  • Versiune iOS:8.0.2
  • Versiune BB:2.18.02
  • Mac:Mac Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Londra
Reputation: 1
Neutral

Posted 21 September 2013 - 09:23 AM

 Firmware -04.12.05


Edited by Africa17, 21 September 2013 - 09:23 AM.

  • 0

#4 OFFLINE   SunSetRo

SunSetRo

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,158 posts
    • Time Online: 4d 23h 55m 11s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1.2
  • Versiune BB:Alt BB nespecificat
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 76
Excellent

Posted 21 September 2013 - 09:26 AM

Ori telefonul e codat pe reteaua care il folosesti (exclus Cosmote pt ca ei nu dau telefoane codate) ori e neverlock. Poti face linistita update OTA din telefon sau din iTunes cu check for update. Update poti face doar in cazul in care nu ai jailbreak. Daca ai jailbreak trebuie sa faci restore. Atentie, daca nu iti place ios 7 nu mai poti reveni la 6.1.3 daca nu ai SHSH.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Pro
  • 0
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. Philippe Geluck

#5 OFFLINE   Africa17

Africa17

    Incepator

  • Membru
  • 92 posts
    • Time Online: 42d 16h 25m 21s
  • iGadget:iPhone 5s, iPad Air
  • Versiune iOS:8.0.2
  • Versiune BB:2.18.02
  • Mac:Mac Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Londra
Reputation: 1
Neutral

Posted 21 September 2013 - 09:45 AM

Eu pe el folosesc Cosmote si nu am jailbreak


  • 0

#6 OFFLINE   SplitSecond

SplitSecond

    Expert

  • Moderator
  • 2,293 posts
    • Time Online: 4d 23h 55m 11s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:Alt BB nespecificat
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
Reputation: 277
Excellent

Posted 21 September 2013 - 10:39 AM

Poti face linistit(a) update.


  • 0

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
Cus today I swear I'm not doing anything


#7 OFFLINE   Africa17

Africa17

    Incepator

  • Membru
  • 92 posts
    • Time Online: 24d 23h 18m 10s
  • iGadget:iPhone 5s, iPad Air
  • Versiune iOS:8.0.2
  • Versiune BB:2.18.02
  • Mac:Mac Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Londra
Reputation: 1
Neutral

Posted 21 September 2013 - 11:22 AM

Ok. Ps.am trimis imei-ul pt o verificare si mi-a spus ca este codat. Se poate sa fie codat?

Edited by Africa17, 21 September 2013 - 02:30 PM.

  • 0

#8 OFFLINE   Stefanita

Stefanita

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 510 posts
    • Time Online: 4d 23h 55m 11s
  • iGadget:iPhone 4
  • Gender:Male
  • Location:Slobozia
Reputation: 32
Excellent

Posted 21 September 2013 - 03:55 PM

Daca ti-a spus ca este codat, inseamna ca este codat.:)

 

 

P.S.: Si totodata presupun ca ti-a spus si in ce retea este codat.:)


  • 0

#9 OFFLINE   SunSetRo

SunSetRo

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,158 posts
    • Time Online: 18d 15h 13m 41s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1.2
  • Versiune BB:Alt BB nespecificat
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Donator

Reputation: 76
Excellent

Posted 21 September 2013 - 05:59 PM

Tu acum ai semnal pe telefon cu basebandul ala? Si ce retea? Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Pro

Edited by SunSetRo, 21 September 2013 - 05:59 PM.

  • 0
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. Philippe Geluck

#10 OFFLINE   Africa17

Africa17

    Incepator

  • Membru
  • 92 posts
    • Time Online: 42d 16h 25m 21s
  • iGadget:iPhone 5s, iPad Air
  • Versiune iOS:8.0.2
  • Versiune BB:2.18.02
  • Mac:Mac Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Londra
Reputation: 1
Neutral

Posted 21 September 2013 - 06:04 PM

Am semnal pe telefon si folosesc cosmote.Mau a spus ca nu e codat dar altcineva care se ocupa cu decodarea dupa forum a spus ca e codat pe elvetia


Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0

#11 OFFLINE   SunSetRo

SunSetRo

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,158 posts
    • Time Online: 4d 23h 55m 11s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1.2
  • Versiune BB:Alt BB nespecificat
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 76
Excellent

Posted 21 September 2013 - 06:06 PM

Chestia e ca la basebandul asta nu ai cum sa ai semnal decat daca e neverlock/folosit in reteaua in care e codat. Cosmote nu da telefoane codate. Nu exista nimic soft sau hardware ca sa decodezi altfel basebandul asta, eu m-as lua dupa ce a zis @mau.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Pro
  • 0
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. Philippe Geluck

#12 OFFLINE   Stefanita

Stefanita

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 510 posts
    • Time Online: 42d 16h 25m 21s
  • iGadget:iPhone 4
  • Gender:Male
  • Location:Slobozia
Reputation: 32
Excellent

Posted 21 September 2013 - 08:48 PM

Da, in mod sigur tel. este decodat, dupa cum ti-a spus si @Mau.


  • 0

#13 OFFLINE   sclifositu

sclifositu

    Membru

  • Membru
  • 259 posts
    • Time Online: 18d 15h 13m 41s
  • iGadget:iPhone 4S
  • Versiune iOS:7.1.1
  • Versiune BB:5.02.00
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:valcea

Donator

Reputation: 7
Neutral

Posted 25 September 2013 - 11:30 AM

si telefonul meu este decodat il folosesc pe orange si inainte sa il cumpar am dat imei-ul la verificare pe un site on-line de decodari si service iphone si mi s-a spus ca este codat pe nush ce tara, culmea ca raspunsul lor a venit imediat dupa ce cumparasem telefonul si mergea perfect cu orange, acum i-am facut update la ios 7 si la fel merge pe orange. probabil daca telefonul a fost codat si decodat pe imei intre timp, ei vad ca este codata si tara pe care a fost codat, nu mai vad si ca a fost decodat intre timp, de aici apare confuzia asta care induce in eroare pe multi.


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Produse evoMAG.ro




Parteneri iPhoneforum: