Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

jailbreak ios 6.1.3


  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1 OFFLINE   liliakus

liliakus

    Incepator

  • Membru
  • 27 posts
    • Time Online: 4h 33m 53s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPod Classic
  • Versiune iOS:5.1.1, 6.1.3
  • Versiune BB:5.13.04, 5.16.08
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bacau
Reputation: 0
Neutral

Posted 08 August 2013 - 12:13 PM


vreau sa fac jailbreak cu redsn0w,montez ipsw...dau jailbreak....il bag in dfu mode si apoi imi ramane la : waiting to reboot...ecranul tel e inchis...ce naiba are???procedez eu undeva gresit???


  • 0

#2 OFFLINE   DragusPatrick

DragusPatrick

    Membru

  • Membru
  • 272 posts
    • Time Online: 4h 33m 53s
  • iGadget:iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5s, iPod Touch 4G
  • Versiune iOS:6.1.3, 6.1.4, 7.0.4, 7.0.5
  • Versiune BB:4.12.05
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Verona
Reputation: 7
Neutral

Posted 08 August 2013 - 12:24 PM

Redsn0w au scos jailbreak pentru 6.1.3 si eu nu stiu? O.o


Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0

#3 OFFLINE   myhay_grm

myhay_grm

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,197 posts
    • Time Online: 7d 15h 22m 7s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 4S, iPod Shuffle
  • Versiune iOS:5.1.1, 7.1.1
  • Versiune BB:Alt BB nespecificat
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Piatra Neamt
Reputation: 109
Excellent

Posted 08 August 2013 - 12:35 PM

Redsn0w au scos jailbreak pentru 6.1.3 si eu nu stiu? O.o



Sent from my iPhone using Tapatalk


A aparut de mult:)) tethered da e.
On: da un recovery fix din redsnow

Sent from my non-Apple device :D
(Daca postul meu te-a ajutat, poti folosi butonul +1)
  • 0

(Daca postul meu te-a ajutat, poti folosi butonul +1)


#4 OFFLINE   liliakus

liliakus

    Incepator

  • Membru
  • 27 posts
    • Time Online: 11d 10h 16m 55s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPod Classic
  • Versiune iOS:5.1.1, 6.1.3
  • Versiune BB:5.13.04, 5.16.08
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bacau
Reputation: 0
Neutral

Posted 08 August 2013 - 12:35 PM

Redsn0w au scos jailbreak pentru 6.1.3 si eu nu stiu? O.o


Sent from my iPhone using Tapatalk

http://www.iphonehac...ng-redsn0w.html


  • 0

#5 OFFLINE   myhay_grm

myhay_grm

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,197 posts
    • Time Online: 4h 33m 53s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 4S, iPod Shuffle
  • Versiune iOS:5.1.1, 7.1.1
  • Versiune BB:Alt BB nespecificat
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Piatra Neamt
Reputation: 109
Excellent

Posted 08 August 2013 - 01:34 PM

A mers cum am zis eu?

Sent from my non-Apple device :D
(Daca postul meu te-a ajutat, poti folosi butonul +1)
  • 1

(Daca postul meu te-a ajutat, poti folosi butonul +1)


#6 OFFLINE   liliakus

liliakus

    Incepator

  • Membru
  • 27 posts
    • Time Online: 11d 10h 16m 55s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPod Classic
  • Versiune iOS:5.1.1, 6.1.3
  • Versiune BB:5.13.04, 5.16.08
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bacau
Reputation: 0
Neutral

Posted 08 August 2013 - 01:46 PM

nu...ecram albastru si missing keys.plist for this build : etc etc....offffff.....cred ca ma las pagubas...ca i-am dat azi restore de vreo 3 -4 ori  :cry2:


  • 0

#7 OFFLINE   myhay_grm

myhay_grm

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,197 posts
    • Time Online: 4h 33m 53s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 4S, iPod Shuffle
  • Versiune iOS:5.1.1, 7.1.1
  • Versiune BB:Alt BB nespecificat
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Piatra Neamt
Reputation: 109
Excellent

Posted 08 August 2013 - 02:13 PM

Redsnow inca nu stie 6.1.3 dar poate fi pacalit cu 6.0. Descarca matale versiunea 6.0 pt 3gs(ca vad ca aia e sectiunea in care ai postat) si in redsnow in loc sa selectezi ipsw 6.1.3 dai 6.0. Ar trebui sa mearga

Sent from my non-Apple device :D
(Daca postul meu te-a ajutat, poti folosi butonul +1)
  • 1

(Daca postul meu te-a ajutat, poti folosi butonul +1)


#8 OFFLINE   liliakus

liliakus

    Incepator

  • Membru
  • 27 posts
    • Time Online: 11d 10h 16m 55s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPod Classic
  • Versiune iOS:5.1.1, 6.1.3
  • Versiune BB:5.13.04, 5.16.08
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bacau
Reputation: 0
Neutral

Posted 08 August 2013 - 03:25 PM

am sa incerc maine...revin cu un post daca a mers  :beerchug:


  • 0

#9 OFFLINE   liliakus

liliakus

    Incepator

  • Membru
  • 27 posts
    • Time Online: 4h 33m 53s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPod Classic
  • Versiune iOS:5.1.1, 6.1.3
  • Versiune BB:5.13.04, 5.16.08
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bacau
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 August 2013 - 05:40 PM

:Amazed: ieiiiiii...cica am reusit...acum nelamurirea daca cumva se inchide sau il inchid eu din cauza vitezei pot sa il deschid repetand pasii aia de la 13 la 20 sau cum era??? 


  • 0

#10 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,225 posts
    • Time Online: 4h 33m 53s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 418
Excellent

Posted 09 August 2013 - 08:15 PM

Da, doar astfel e funcțional iPhone-ul dupa jailbreak tethered.
  • 0

#11 ONLINE   myhay_grm

myhay_grm

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,197 posts
    • Time Online: 61d 14h 53m 50s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 4S, iPod Shuffle
  • Versiune iOS:5.1.1, 7.1.1
  • Versiune BB:Alt BB nespecificat
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Piatra Neamt

Donator

Reputation: 109
Excellent

Posted 13 August 2013 - 05:25 PM

Felicitari! Nu e greu! Trebuie doar rabdare si atentie.

Sent from my non-Apple device :D
(Daca postul meu te-a ajutat, poti folosi butonul +1)



  • 0

(Daca postul meu te-a ajutat, poti folosi butonul +1)


#12 OFFLINE   vme

vme

    Incepator

  • Membru
  • 16 posts
    • Time Online: 11d 10h 16m 55s
  • iGadget:iPhone 3GS
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:5.13.04
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 08 September 2013 - 07:11 PM

salut. am facut astzi update unui iphone 3gs 16gb de la 4.1 la 6.1.3 apoi i-am facut jailbreak cu redsn0w si ios 6.0 , s-a activat dar nu s-a instalat si cydia pentru al putea decoda, ce as putea face? PS inainte am pus si soft facut cu sn0wbreeze dar bupa catva min se pune in dfu mod si nu mai iese cu nimic deasta as vrea o solutie sa-i pun sydia. multumesc 


  • 0

#13 OFFLINE   tiberiu

tiberiu

    SuperUser

  • VIP
  • 2,145 posts
    • Time Online: 18h 26m 1s
  • iGadget:iPhone 4S, iPad3
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:5.02.00
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 212
Excellent

Posted 08 September 2013 - 07:15 PM

Dupa ce ai facut asta l-ai restartat cu redsnow sau iBooty? Jb pe 6.1.3 este tethered, trebuie sa restartezi ihpne cu ajutorul PC ...


  • 1

Daca esti convins ca postul meu ti-a fost folositor nu ezita sa il votezi rep_up.png !

 

 


#14 OFFLINE   vme

vme

    Incepator

  • Membru
  • 16 posts
    • Time Online: 32d 18h 12m 2s
  • iGadget:iPhone 3GS
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:5.13.04
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 08 September 2013 - 07:46 PM

am reusit cu redsn0w multumesc.


  • 0

#15 OFFLINE   vme

vme

    Incepator

  • Membru
  • 16 posts
    • Time Online: 18h 26m 1s
  • iGadget:iPhone 3GS
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:5.13.04
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 11 September 2013 - 04:03 PM

intre timp am revenit la 4.1 deoarece dupa jailbreack si unlock cu ultrasn0w imi recunoaste cartela dar nu ia semnal :(


  • 0

#16 OFFLINE   costi322

costi322

    Membru

  • Membru
  • 434 posts
    • Time Online: 18h 26m 1s
  • iGadget:iPhone 4S
  • Versiune iOS:7.0.4
  • Versiune BB:Alt BB nespecificat
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 14
Good

Posted 11 September 2013 - 08:06 PM

La mine a mers, ultrasn0w ,pe 6.1.3 , jailbreak untethered ,am un 3GS cu bootrom vechi.Am facut un custom fmw cu Sn0wbreeze.


  • 0

#17 OFFLINE   vme

vme

    Incepator

  • Membru
  • 16 posts
    • Time Online: 20d 3h 29m 30s
  • iGadget:iPhone 3GS
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:5.13.04
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 12 September 2013 - 06:32 AM

eu amu unul pe care merge perfect dar pe al doi-leda nu  vrea deloc.


  • 0

#18 OFFLINE   Roman

Roman

    Incepator

  • Membru
  • 4 posts
    • Time Online: 18h 26m 1s
  • iGadget:iPhone 3GS
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:5.16.08
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 13 October 2013 - 05:42 PM

Salut am primit de curand un Iphone 3 GS mi se parea ca se misca greu i-am dat RESETARE din toate punctele de vedere . Acum imi cere cartela gavey sim si nu am .. Am facut jailbreak cu 4.1 am instalat si Ultrasn0w si tot degeaba nu am semnal ! Am verificat si imei'u si apare cam asa http://i43.tinypic.com/10p1sw9.jpg . Acum as dori sa stiu cum si daca pot pune 6.1.3 pe el [ am incercat si nu am reusit. ba ramane blocat  redsn0w la reboot ba ramane telefonu blocat cu iconita apple . ] Alte date folositoare 6.15.00 baseband... New bootrom.. NU DETIN PREA MULTE CUNOSTINTE DESPRE TELEFOANELE IPHONE . Multumesc anticipat !


Edited by Roman, 14 October 2013 - 01:53 PM.

  • 0

#19 OFFLINE   tiberiu

tiberiu

    SuperUser

  • VIP
  • 2,145 posts
    • Time Online: 1h 10m 3s
  • iGadget:iPhone 4S, iPad3
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:5.02.00
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 212
Excellent

Posted 14 October 2013 - 05:20 AM

Nu exista gevey sim pentru iPhone 3GS ... Daca spui ca ai făcut jb înseamnă ca l-ai si activat, asa ca nu înțeleg ce anume spui ca iti cere.
Având baseband de iPad (06.15.00), ce va trebuie sa faci in situația in care ești acum este sa reinstalezi basebandul de iPad cu redsnow, după care reinstalezi ultrasnow din cydia si vei avea semnal.


Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Pro ...
  • 1

Daca esti convins ca postul meu ti-a fost folositor nu ezita sa il votezi rep_up.png !

 

 


#20 OFFLINE   Roman

Roman

    Incepator

  • Membru
  • 4 posts
    • Time Online: 32d 18h 12m 2s
  • iGadget:iPhone 3GS
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:5.16.08
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 14 October 2013 - 01:32 PM

Am inteles cu gavery , dar totusi imi cere o anumita cartela sa se activeze telefonu . Inseamnca ca e codat  ?! asta era in prima faza .. Dupaia am facut jailbreak cu 4.1 mi-a activat telefonu . Am instalat ultrasn0w si nimic deosebit nu apare semnalu .. Aseara am facut downgrade la baseband am instalat iar 4.1 ultrasn0w si tot nimic . Nu stiu ce sa mai fac . Si cum am mai zis nu prea detin multe cunostinte ! Daca ai putea sa-mi explici un pic mai detaliat ce baseband ce ios . 


Edited by Roman, 14 October 2013 - 01:53 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Produse evoMAG.ro




Parteneri iPhoneforum: