Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

Iphone 3gs blocat cu sigla apple pe ecran


  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1 OFFLINE   staicurp

staicurp

    Incepator

  • Membru
  • 20 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:1.0.13
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 05 April 2013 - 06:51 PM


Salut,

Am si eu o problema am luat un iphone 3gs de la cnv de 8 gb  blocat cu marul pe ecran, nu reusesc sa il bag in dfu mode, iar itunse nu il detecteaza, chiar dak am tinut f mult apasat power si home exact cum este procesul si cu release dupa aceea, se stinge ca sa intre in dfu mode dar se aprinde imediat. Nu stiu dak a avut jailbreak si nici versiunea ios de pe el, are cineva vreo sugestie? 

Multumesc frumos.


  • 0

#2 OFFLINE   oxyg3n

oxyg3n

    The air that you breathe

  • Moderator
  • 3,692 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4S
  • Versiune iOS:7.1.1
  • Versiune BB:5.02.00
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Galati
Reputation: 172
Excellent

Posted 05 April 2013 - 10:43 PM

Incearca cu iReb sa-l bagi in pwnDFU. Ar trebui sa-l detecteze automat cand intra in DFU, asta in cazul in care functioneaza butoanele corect.


  • 0

#3 OFFLINE   staicurp

staicurp

    Incepator

  • Membru
  • 20 posts
    • Time Online: 52d 15h 7m 10s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:1.0.13
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 06 April 2013 - 12:55 AM

Multumesc de sfat, am incercat dar se pare ca nu merge, in loc sa imi intre in dfu mode,imi da o imaginea galbena care sta cva timp dupa care se stinge pt 2 secunde si apare iar sigla de la apple..


  • 0

#4 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,326 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 421
Excellent

Posted 06 April 2013 - 07:57 AM

Încerca sa-i dai direct restore din iTunes, asta daca ti-l
Detecteaza pc-ul. Daca nu ti-l detecteaza reia procesul cu iReb sau redsn0w pt al introduce corect in DFU mode. Daca dupa apăsarea simultana a celor 2butoane el reseteaza, insemna ca functioneaza corect butoanele insa nu faci exact ca"n carte pt a intra in DFU mode.


Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0

#5 OFFLINE   staicurp

staicurp

    Incepator

  • Membru
  • 20 posts
    • Time Online: 64d 15h 35m 33s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:1.0.13
  • Operator:
  • Jailbreak:Da

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 06 April 2013 - 08:05 AM

Am incercat de nenumarate ori, pc nu mi-l detecteaza, cand il bag in dfu mode sta aprox 3 sec in dfu mode dupa care se aprinde imediat cu sigla dinou, nu ii pot da restore, nimic... Kred ca il vand pt piese.. Daca mai are cnv vreo sugestie astept rasp, ms frumos tuturor pt timpul acordat
  • 0

#6 OFFLINE   AndreiRadu

AndreiRadu

    iPhone

  • VIP
  • 2,181 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:7.0
  • Versiune BB:4.12.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti,Romania
  • Interests:iPhone,Basketball
Reputation: 132
Excellent

Posted 06 April 2013 - 09:29 AM

Da cum a ramas la logo-ul Apple? Asa din senin?


Sent from my Chuck Norris iGadget iPhone 10
  • 0
iPhone%205S

#7 OFFLINE   staicurp

staicurp

    Incepator

  • Membru
  • 20 posts
    • Time Online: 38d 10h 4m 3s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:1.0.13
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 06 April 2013 - 09:48 AM

Nu l-am facut eu, asa a ajuns la mine , din kte am inteles i-a dat din configurari resetare=>resetati toate configurarile si normal ar trebui sa isi faca restore dar din kte am inteles s-a blokt si asa a ramas...
  • 0

#8 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,326 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 421
Excellent

Posted 06 April 2013 - 12:13 PM

Reîncerca cu DFU mode, poate faci tu ceva gresit pt ca tu faci doar hard reset din cele explicate mai sus, folosește cu atenție iReb te indruma exact iar dupa introducere in DFU mode iti si finalizeaza si confirma in program.


Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0

#9 OFFLINE   staicurp

staicurp

    Incepator

  • Membru
  • 20 posts
    • Time Online: 64d 15h 35m 33s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:1.0.13
  • Operator:
  • Jailbreak:Da

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 06 April 2013 - 08:38 PM

Se pare ca am reusit sa ii dau un restore din itunes, e din cauza butonului de power face figuri si trebuie apasat mai tare, acum cred ca iphone 3 codat din cate imi dau seama... o sa atasez o poza, nu m`am mai confruntat cu asa ceva, oricum am bagat un sim de orange in el si nu face nimic. IMG_0370.JPG


  • 0

#10 OFFLINE   oxyg3n

oxyg3n

    The air that you breathe

  • Moderator
  • 3,692 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4S
  • Versiune iOS:7.1.1
  • Versiune BB:5.02.00
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Galati
Reputation: 172
Excellent

Posted 06 April 2013 - 10:33 PM

Da, este blocat. Spune ce serial number ai, ca sa putem sa-ti spunem daca poti pune BB de iPad si dupa downgrade ca sa-l poti decoda cu ultrasnow.


  • 0

#11 OFFLINE   staicurp

staicurp

    Incepator

  • Membru
  • 20 posts
    • Time Online: 52d 15h 7m 10s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:1.0.13
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 06 April 2013 - 11:04 PM

Mi-am dat seama, am facut jailbreak la el, a mers totul bine si frumos, s-a activat, iar cand am bagat ultrasnow din cydia se instaleaza, isi face procesul pana la capat sta putin cu searching iar dupa aceea imi da no sim card instaled...
Version 4.2.1
Serial number 87849hh9y7h
  • 0

#12 OFFLINE   staicurp

staicurp

    Incepator

  • Membru
  • 20 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:1.0.13
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 April 2013 - 01:28 AM

Am pus bb de ipad pe el 6.15 si i-am facut downgrade la 5.13.04 pe langa faptul ca sacadeaza si se misca foarte greu nu mai reia procesul cu ultrasnow prin cydia, am citit ca si basebandul de ipad poate fi decodat dar fara a folosi anumite caracteristici, de asemenea sta cva timp in searching dupa care imi da no sim instaled . De asemenea m-am gandit sa ii pun ios 3 dar se pare ca nu mi-l suporta redsnow, momentan il am cu baseband de ipad dar tot codat..... Cva sugestii?


  • 0

#13 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,326 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 421
Excellent

Posted 07 April 2013 - 08:47 AM

Serial number 87849hh9y7h = xx849xxx = y2008/w49
E suportat, poti pune doar 4.1 si 6.1.3 fara SHSH.
Incerca cu 4.1 (restore la acest Firmware, dupa restore instalezi ultrasn0w din Cydia, o sa-ti pună si bb aferent 5.14.x , reinstalezi bb de iPad, faci downgrade, instalezi ultrasn0w din Cydia, Reset si încerci sim-ul, nu ar trebuie sa sacadeze nimic si ar trebui sa-ti ia semnal Ok in circa 5min, dureaza un pic pt prima oară.)

Succes




Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0

#14 OFFLINE   staicurp

staicurp

    Incepator

  • Membru
  • 20 posts
    • Time Online: 64d 15h 35m 33s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:1.0.13
  • Operator:
  • Jailbreak:Da

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 07 April 2013 - 09:44 AM

Oke o sa incerc acum sa vad daca merge, mersi frumos de sfat. Revin cu edit


  • 0

#15 OFFLINE   staicurp

staicurp

    Incepator

  • Membru
  • 20 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:1.0.13
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 April 2013 - 10:02 AM

Revin cu un edit, se pare ca am fost neatent, iphone e 3 g nu 3gs, ce vreau sa te intreb merge acelasi lucru care mi l`ai sugerat mai sus si pt 3gs sa ii fac|?


  • 0

#16 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,326 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 421
Excellent

Posted 07 April 2013 - 10:07 AM

Da merge si pe 3G.


Sent from my iPhone using Tapatalk 2
  • 0

#17 OFFLINE   staicurp

staicurp

    Incepator

  • Membru
  • 20 posts
    • Time Online: 64d 15h 35m 33s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:1.0.13
  • Operator:
  • Jailbreak:Da

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 07 April 2013 - 10:40 AM

Am urmat pasii pe care tocmai mi i-ai spus mai sus , acum cu downgrade la baseband si , sta in searching intr-una, sacadeaza se misca foarte greu si telef isi ia restart odata la 3 min , ramane cu maru pe ecran ceva timp dupa care cand se aprinde se misca f greu si tot nu detecteaza nici un sim ,reia chestia cu searching..., versiunea care este acum pe el este 4.2.1 bb 05.13.04 cu toate ca am ales ispw
din tabel, iPhone1,2_4.0.2_8A400_Restore cred ca totusi nu fac cva bine sau nu downloadez de unde trebuie....
  • 0

#18 OFFLINE   staicurp

staicurp

    Incepator

  • Membru
  • 20 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:1.0.13
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 April 2013 - 12:28 PM

Am reusit, multumesc tuturor pentru sfaturi. 


  • 0

#19 OFFLINE   eroreror1

eroreror1

    Incepator

  • Membru
  • 1 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 3GS
  • Versiune iOS:4.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 April 2013 - 06:43 PM

Buna. am o mare problema si nu mai stiu cum s-o scot la capat....am incercat sa-mi resoftez iPhone-ul 3GS si acuma nu ma mai lasa. este pentru prima daca cand fac asta si din cate am inteles iPhone-ul nu este din RO...este de undeva de afara si are gelbreic facut. e mi-a mers pana acum cu o cartela de vodafone dar mergea orice tip de cartela...acuma nu mai imi recunoaste nici cartela si nici sa intru cumva in meniu sau altceva pe el....se aprinde, se conecteaza la wi-fi si nu mai recunoaste nimic altceva....am pus si o poza cu ce imi apare pe ecran. va rog daca ma puteti ajuta cumva. multumesc anticipat

Attached Thumbnails

  • IMG_0001.PNG

  • 0

#20 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,326 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 421
Excellent

Posted 07 April 2013 - 07:36 PM

@eroreror1 - nu stiu ce vers de ios ai, daca ai facut restore la 6.1.2 faci jailbreak cu redsn0w pt. hacktivare, iar apoi instalezi ultrasn0w din cydia pt. decodare.

 

Succes !


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Produse evoMAG.ro




Parteneri iPhoneforum: