Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

wi-fi

iphone 4s wi-fi wi-fi adress

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 OFFLINE   TdI

TdI

    Incepator

  • Membru
  • 26 posts
    • Time Online: 4d 3h 44m 46s
  • iGadget:iPhone 4S
  • Versiune iOS:6.0.1
  • Versiune BB:3.0.04
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 12 February 2013 - 11:45 PM


Salut!

Am si eu o nelamurire la un iphone 4s.In telefon la informatii nu apare adresa wi-fi,iar cand il conectez la itools apare adresa si merge si activat?Mentionez ca pe telefon e greyed out.


  • 0

#2 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,176 posts
    • Time Online: 4d 3h 44m 46s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 415
Excellent

Posted 13 February 2013 - 12:55 AM

Restore si setat ca telefon nou, ar trebui sa rezolve problema.


Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0

#3 OFFLINE   Bo1kA

Bo1kA

    Incepator

  • Membru
  • 26 posts
    • Time Online: 60d 1h 32m 10s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:7.0.6
  • Versiune BB:5.02.00, 5.16.08
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Iasi
  • Interests:iPhone & Computers

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 13 February 2013 - 04:18 AM

Spune aici dacă tu acum te poți conecta la o rețea wifi de acasă sau oriunde alt undeva .. E posibil sa ți se fi dus cipul wifi .. Dacă te poți conecta la wifi si nu ai probleme de semnal .. Restore si configurare ca iPhone nou ar trebui sa rezolve problema ( cum a spus si mau)
  • 0

Mai bine taci şi doar pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice îndoială.


#4 OFFLINE   leo28

leo28

    Incepator

  • Membru
  • 4 posts
    • Time Online: 13h 55m 56s
  • iGadget:iPhone 4S
  • Versiune iOS:6.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 17 March 2013 - 12:11 AM

Buna seara la toti. va rog sa ma ajuta-ti ca am si eu o nelamurire cu iphone 4s. Se conecteaza wifi totul normal, dar cind sa intru pe net imi da eroare.in setarile wifi ip adress scrie 00000000000000 ??? ce sa fie si ce sa fac? rog ajutor.....


  • 0

#5 OFFLINE   quess_who686

quess_who686

    Incepator

  • Membru
  • 44 posts
    • Time Online: 2h 51m 48s
  • iGadget:iPhone 4S, iPod Nano
  • Versiune iOS:7.1.1
  • Versiune BB:Alt BB nespecificat
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Brasov
Reputation: 3
Neutral

Posted 17 March 2013 - 09:30 AM

Intra in Settings-General-Reset-Reset Network Settings. Si refa conexiunea  wi-fi,poate merge asa.


  • 0

#6 OFFLINE   leo28

leo28

    Incepator

  • Membru
  • 4 posts
    • Time Online: 7d 12h 10m 28s
  • iGadget:iPhone 4S
  • Versiune iOS:6.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 17 March 2013 - 12:16 PM

Intra in Settings-General-Reset-Reset Network Settings. Si refa conexiunea  wi-fi,poate merge asa.

si daca la reset sta parola,nu pot face nimic??? l-am luat la mina a 2 si idee nam de parola......


  • 0

#7 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,176 posts
    • Time Online: 2h 51m 48s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 415
Excellent

Posted 17 March 2013 - 12:56 PM

Restore si setat ca telefon nou, ar trebui sa rezolve problema.
Sent from my iPhone using Tapatalk


E posibil ca in cazul tau sa fie chip-ul wifi ars, dar încearcă restore si setat ca telefon nou


Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0

#8 OFFLINE   Charlie Harper

Charlie Harper

    Chupacabra

  • VIP
  • 1,923 posts
    • Time Online: 60d 1h 32m 10s
  • iGadget:iPhone 4, iPhone 4S, iPad2
  • Versiune iOS:5.1.1
  • Versiune BB:2.8.01, 7.11.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Galati
  • Interests:Tennis,iDevices,Cars,Movies,TV series,BMW,Sports

Donator

Reputation: 35
Excellent

Posted 17 March 2013 - 01:05 PM

poate nu prind eu ideea ,dar la ce se refera ,,daca la reset ,sta parola"?
  • 0

"If Vodka were water, And I were a duck, I'd swim to the bottom and never come up. But... Vodka isn't water, and I'm not a duck. So let's all party, and get fucked up!"


#9 OFFLINE   leo28

leo28

    Incepator

  • Membru
  • 4 posts
    • Time Online: 1d 22h 40m 28s
  • iGadget:iPhone 4S
  • Versiune iOS:6.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 17 March 2013 - 01:08 PM

E posibil ca in cazul tau sa fie chip-ul wifi ars, dar încearcă restore si setat ca telefon nou


Sent from my iPhone using Tapatalk

cum adica sa fie ars, daca se aprinde tot normal se conecteaza la orice adresa de wifi,am incercat la mai multe pc, semnalul e puternic,doar cind intru in inet imi apare eroare de server scrie.


  • 0

#10 OFFLINE   leo28

leo28

    Incepator

  • Membru
  • 4 posts
    • Time Online: 2h 51m 48s
  • iGadget:iPhone 4S
  • Versiune iOS:6.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 17 March 2013 - 01:09 PM

poate nu prind eu ideea ,dar la ce se refera ,,daca la reset ,sta parola"?

adica apas reset si scrie:introduceti parola.


  • 0

#11 OFFLINE   TdI

TdI

    Incepator

  • Membru
  • 26 posts
    • Time Online: 2h 51m 48s
  • iGadget:iPhone 4S
  • Versiune iOS:6.0.1
  • Versiune BB:3.0.04
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 18 March 2013 - 02:45 PM

Legat de problema mea am mai incercat restore si nu a mers,dar o sa mai incerc o data poate merge,tinand cont ca bluetooth merge,si imi apare adresa wi-fi la itools.

Multumesc!


  • 0





Also tagged with one or more of these keywords: iphone 4s, wi-fi, wi-fi adress

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Produse evoMAG.ro




Parteneri iPhoneforum: