Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

Problema Iphone 4 ramane blocat la sigla apple !!!


  • This topic is locked This topic is locked
32 replies to this topic

#1 OFFLINE   adiral

adiral

    Incepator

  • Membru
  • 18 posts
    • Time Online: 11h 49m 18s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:4.3
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 January 2013 - 10:26 AM


Sunt posesorul unui Iphone 4 cu Gevey SIM, am facut prostia si am dat update la niste tampeni din Cydia, mi-a cerut sa dau restart si dupa aia a ramas blocat pe sigla. Nu stiu nimic in rest de telefon, am incercat sa il conectez la itunes dar imi cere sa deblochez telefonul, dar daca nu se deschide sunt pot sa il deblochez. Va rog ajutati-ma cu un sfat un link.


  • 0

#2 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,302 posts
    • Time Online: 11h 49m 18s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 420
Excellent

Posted 09 January 2013 - 10:34 AM

Daca i-ai facut update&restore direct din iTunes e o problema pt ca gevey nu-l mai poate decoda, totuși nu inteleg cum blocat cu sigla Apple daca in iTunes iti cere activare. Iti recomand totuși restore again la iOS 6.0.1 customizat cu sn0wbreeze poate ai noroc si nu ti s-a schimbat bb-ul. Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0

#3 OFFLINE   adiral

adiral

    Incepator

  • Membru
  • 18 posts
    • Time Online: 64d 4h 37m 58s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:4.3
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 09 January 2013 - 10:52 AM

iam dat update doar din cydia, si dupa aia a ramasa blocat. Azi am incercat sa il conectez la calculator si nu merge, se aude sunetul de conectare dar nu imi apare ca si conectat. daca ii dau sa cautele telefonul imi cere sa deblochez telefonul, aveam parola pe el. dar daca nu se deschide cum sa il deblochez ? Ma poate ajuta cineva va rog


  • 0

#4 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,302 posts
    • Time Online: 11h 49m 18s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 420
Excellent

Posted 09 January 2013 - 11:09 AM

Incerca totuși si da-i un boot tethered mode via redsn0w, daca nu restore via iTunes insa doar la Firmware customizat inițial in sn0wbrewze pt ca daca faci update la baseband adio gevey. Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0

#5 OFFLINE   adiral

adiral

    Incepator

  • Membru
  • 18 posts
    • Time Online: 64d 4h 37m 58s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:4.3
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 09 January 2013 - 11:22 AM

Si cum ajung sa intru in redsn0w ? Mod edit: eliminarea quote
  • 0

#6 OFFLINE   Bloodyy

Bloodyy

    Membru

  • Membru
  • 367 posts
    • Time Online: 11h 49m 18s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:6.1
  • Versiune BB:4.12.05
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Sighetu Marmatiei
  • Interests:Muzic.iGadget and Apple store
Reputation: 10
Good

Posted 09 January 2013 - 01:22 PM

copezi pe pc redsnow si intri la extras->just boot bagi in dfu si dai next si ar trebuii sa mearga


  • 0
"Nu exista niciun motiv pentru care sa nu-ti urmezi inima.Timpul tau este limitat,asa ca nu il pierde traind viata altcuiva.Nu lasa zgomotul opinilor altora sa iti inabuse vocea interioara" - Steve Jobs

#7 OFFLINE   adiral

adiral

    Incepator

  • Membru
  • 18 posts
    • Time Online: 5d 8h 19m 30s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:4.3
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 January 2013 - 03:04 PM

nu vrea sa imi intre in dfu mode imi intra numai in recovery


  • 0

#8 OFFLINE   Bloodyy

Bloodyy

    Membru

  • Membru
  • 367 posts
    • Time Online: 11h 49m 18s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:6.1
  • Versiune BB:4.12.05
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Sighetu Marmatiei
  • Interests:Muzic.iGadget and Apple store
Reputation: 10
Good

Posted 09 January 2013 - 03:17 PM

nu ai respectat pasi de intrare in dfu si cred de aia iti intra in recovery.incearca cum iti zice akolo.


  • 0
"Nu exista niciun motiv pentru care sa nu-ti urmezi inima.Timpul tau este limitat,asa ca nu il pierde traind viata altcuiva.Nu lasa zgomotul opinilor altora sa iti inabuse vocea interioara" - Steve Jobs

#9 OFFLINE   adiral

adiral

    Incepator

  • Membru
  • 18 posts
    • Time Online: 5d 8h 19m 30s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:4.3
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 January 2013 - 03:33 PM

Ca si procedura:

1: Legi iGadgetul de PC/Mac

2: Stingi gadgetul

3: Tii apasat pe butonul Power (cel de sus) pana apare sigla Apple pe ecran.
4: Cand apare sigla Apple pe ecran, apesi si butonul Home
5: Tii apasate ambele butoane pana cand se stinge ecranul
6: Cand s-a stins ecranul, dai drumu la butonul Power, dar tii in continuare apasat butonul Home
7: Tii apasat butonul home pana gadgetul tau este detectat de PC/Mac 

 

                 DA ?????

de la punctul 6 cand iau degetul de pe Power imi apare sigla de la Apple, si imi intra automat in recovery mode !!!

 

Are cineva solutii ??


  • 0

#10 OFFLINE   Bloodyy

Bloodyy

    Membru

  • Membru
  • 367 posts
    • Time Online: 11h 49m 18s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:6.1
  • Versiune BB:4.12.05
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Sighetu Marmatiei
  • Interests:Muzic.iGadget and Apple store
Reputation: 10
Good

Posted 09 January 2013 - 03:54 PM

cel mai bine urmareste pasii de la redsnow cand incerci sa dai just boot.ca trebuie fiecare buton tinut un anumit timp.iar daca nu ti cat trebuie iti intra in recovery


  • 0
"Nu exista niciun motiv pentru care sa nu-ti urmezi inima.Timpul tau este limitat,asa ca nu il pierde traind viata altcuiva.Nu lasa zgomotul opinilor altora sa iti inabuse vocea interioara" - Steve Jobs

#11 OFFLINE   adiral

adiral

    Incepator

  • Membru
  • 18 posts
    • Time Online: 5d 8h 19m 30s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:4.3
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 January 2013 - 05:37 PM

iam urmat si degeaba, telefonul fiind in dfu mode nu a vrut, ma trimite pe google sa vad pasi. in alt program care cerea dfu mode imi merge si cand incerc si cu el nu vrea


  • 0

#12 OFFLINE   Bloodyy

Bloodyy

    Membru

  • Membru
  • 367 posts
    • Time Online: 11h 49m 18s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:6.1
  • Versiune BB:4.12.05
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Sighetu Marmatiei
  • Interests:Muzic.iGadget and Apple store
Reputation: 10
Good

Posted 09 January 2013 - 07:05 PM

daca telefonul ii in dfu nu mai trebuie sa il bagi si cu redsnow.dai just boot si dai next.vezi daca merge


  • 0
"Nu exista niciun motiv pentru care sa nu-ti urmezi inima.Timpul tau este limitat,asa ca nu il pierde traind viata altcuiva.Nu lasa zgomotul opinilor altora sa iti inabuse vocea interioara" - Steve Jobs

#13 OFFLINE   adiral

adiral

    Incepator

  • Membru
  • 18 posts
    • Time Online: 5d 8h 19m 30s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:4.3
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 January 2013 - 08:49 PM

am alta problema acum, am reusit sa trec peste faza cu sigla, dar am ajuns in alt punct mort. am reusit sa il "resetez" si am ajuns la deschidere sa imi ceara sa selectez limba si tara sau regiune. dupa imi cere sa ma conectrez la Wi-Fi si dupa ma pune sa astept sa se activeze cartela, si nu dureaza 5 sec si imi da "The SIM card inserted in this ....... , si mai jos This Iphone is not currently setup to work with carrier you`re attemting to use. Please insert another SIM card from a supported carrier or request that this Iphone be unlocked.

      CE MAI ESTE DE FACUT ???? Am nevoie de ajutor va rog !!!


  • 0

#14 OFFLINE   Bloodyy

Bloodyy

    Membru

  • Membru
  • 367 posts
    • Time Online: 11h 49m 18s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:6.1
  • Versiune BB:4.12.05
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Sighetu Marmatiei
  • Interests:Muzic.iGadget and Apple store
Reputation: 10
Good

Posted 09 January 2013 - 09:42 PM

pai ai bagat alt soft sau tot ila tia ramas?


  • 0
"Nu exista niciun motiv pentru care sa nu-ti urmezi inima.Timpul tau este limitat,asa ca nu il pierde traind viata altcuiva.Nu lasa zgomotul opinilor altora sa iti inabuse vocea interioara" - Steve Jobs

#15 OFFLINE   adiral

adiral

    Incepator

  • Membru
  • 18 posts
    • Time Online: 5d 8h 19m 30s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:4.3
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 January 2013 - 10:28 PM

cum am spus si la inceput nu stiu ce avea pe el la inceput, asa ca am inceput cu conectare in sfarsit la itunes si mia spus ceva ce genul k trebuie saa dau reconfigurare sa pot merge mai departe si dupa am intrat in sn0w breeze si am facut un tutorial e pe net cu   iPhone3,1_6.0.1_10A523_Restore. si dupa aia am ajuns aici si mai departe nu reusesc sa mai fac nimic X(


  • 0

#16 OFFLINE   Bloodyy

Bloodyy

    Membru

  • Membru
  • 367 posts
    • Time Online: 11h 49m 18s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:6.1
  • Versiune BB:4.12.05
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Sighetu Marmatiei
  • Interests:Muzic.iGadget and Apple store
Reputation: 10
Good

Posted 09 January 2013 - 10:35 PM

pai tu din moment ce ai gevey sim iphonul este codat.Iar cum vrei tu sa il activezi normal ca nu merge deoarece ai nevoie de cartel in care este codat iphonul.iara tu cum nu ai aceea cartel va trebuii sa faci jailbreak cu redsnow ca sa iti faca activare.


  • 0
"Nu exista niciun motiv pentru care sa nu-ti urmezi inima.Timpul tau este limitat,asa ca nu il pierde traind viata altcuiva.Nu lasa zgomotul opinilor altora sa iti inabuse vocea interioara" - Steve Jobs

#17 OFFLINE   adiral

adiral

    Incepator

  • Membru
  • 18 posts
    • Time Online: 5d 8h 19m 30s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:4.3
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 January 2013 - 10:47 PM

am incercat sa ii fac jailbreak cu redsnow dar nu imi intra in dfu mode X(, cu care redsnow imi trebuie mie acum ??


  • 0

#18 OFFLINE   adiral

adiral

    Incepator

  • Membru
  • 18 posts
    • Time Online: 11h 49m 18s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:4.3
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 January 2013 - 10:54 PM

cand incerc sa deschid redsnow imi apare urmatoarea eroare

Attached Thumbnails

  • Untitled.png

  • 0

#19 OFFLINE   Bloodyy

Bloodyy

    Membru

  • Membru
  • 367 posts
    • Time Online: 11h 49m 18s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:6.1
  • Versiune BB:4.12.05
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Sighetu Marmatiei
  • Interests:Muzic.iGadget and Apple store
Reputation: 10
Good

Posted 09 January 2013 - 11:05 PM

Eroarea tia dat pt ca nu ai instalat ultima versiune de iTunes.Instaleaza ultima versiune(11) si iti va merge.Si foloseste redsnow 0.9.15b3 pt jailbreak.Si can intri la extras-select ipsw ai nevoie de ios 6.0 sa sa faci jailbreak caci daca selectezi 6.0.1 nu merge.Bafta


  • 0
"Nu exista niciun motiv pentru care sa nu-ti urmezi inima.Timpul tau este limitat,asa ca nu il pierde traind viata altcuiva.Nu lasa zgomotul opinilor altora sa iti inabuse vocea interioara" - Steve Jobs

#20 OFFLINE   adiral

adiral

    Incepator

  • Membru
  • 18 posts
    • Time Online: 5d 8h 19m 30s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:4.3
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 January 2013 - 11:40 PM

am luat exact ce mi0ai scris tu acolo si tot degeaba, mai are cineva idei ?


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Produse evoMAG.ro




Parteneri iPhoneforum: