Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

Setari Iphone 5

Setari Iphone 5

  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1 OFFLINE   kracken

kracken

    Incepator

  • Membru
  • 40 posts
    • Time Online: 20h 35m 22s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:5.1.1
  • Versiune BB:4.12.01
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 21 December 2012 - 05:31 PM


Am un iPhone 5 si nu reusesc sa configurez setarile pentru internet la Cosmote. Am incercat ca la Iphone 4 sa intru pe un site unlockit.co.nz si sa le instalez de acolo. Problema este ca tot nu functioneaza. Va rog sa ma ajutati!


  • 0

The definition of insanity is doing the same thing over and over and expecting different results.


#2 OFFLINE   AndreiRadu

AndreiRadu

    iPhone

  • VIP
  • 2,166 posts
    • Time Online: 20h 35m 22s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:7.0
  • Versiune BB:4.12.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti,Romania
  • Interests:iPhone,Basketball
Reputation: 130
Excellent

Posted 21 December 2012 - 08:36 PM

Dute la cosmote sa ti-l seteze ei....eu zic sa nu te bagi unde nu te pricepi...
  • 0
iPhone%205S

#3 OFFLINE   Ronin

Ronin

    The Dark One

  • Moderator
  • 1,108 posts
    • Time Online: 37d 3h 57m 48s
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 5s, iPad3
  • Versiune iOS:7.0.3
  • Versiune BB:1.0.10, 2.0.12
  • MacBook:MacBook Pro, iMac
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 201
Excellent

Posted 21 December 2012 - 08:50 PM

Settings -> General -> Cellular -> Cellular Data Network -> La APN scrii "internet" (fara ghilimele :D), iar "username" si "password" le lasi goale. Succes!

 

Mutat topicul in sectiunea Operatori.


  • 0


#4 OFFLINE   scpupsisrl

scpupsisrl

    Incepator

  • Membru
  • 6 posts
    • Time Online: 49d 13h 1m 35s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:6.0.1
  • Versiune BB:1.0.10
  • Jailbreak:Nu

Donator

Reputation: 1
Neutral

Posted 05 January 2013 - 10:19 PM

Am un iPhone 5 si nu reusesc sa configurez setarile pentru internet la Cosmote. Am incercat sa intru pe un site unlockit.co.nz ( la APN am bifat  cosmote broadband )si sa le instalez de acolo. am incercat si cu gevey.com/apn ( la APN am scris broaband si restu am lasat gol ) si tot degeaba Problema este ca tot nu functioneaza. "Settings -> General -> Cellular -> Cellular Data Network "  eu nu am in meniu  " cellular data network  " ca sa pot seta apn-ul . la toate variantele astea imi merge doar mail-ul dar f.f. greu , in rest nimic ( " probleme de server " )Va rog sa ma ajutati! 0723768672 . dau o bere mare mare


 


  • 0

#5 OFFLINE   flotouran95

flotouran95

    Membru

  • Membru
  • 340 posts
    • Time Online: 32m 18s
  • iGadget:iPhone 4S
  • Versiune iOS:6.0.1
  • Versiune BB:2.0.12
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Cluj napoca
Reputation: 16
Good

Posted 05 January 2013 - 10:23 PM

Ai dat restart? Dai un reset si la configurari retea si incearca iar Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
  • 0

#6 OFFLINE   Maduschi2009

Maduschi2009

    Membru

  • Membru
  • 231 posts
    • Time Online: 4d 6h 2m 47s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:7.0.2
  • Versiune BB:1.01.00, 5.00.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Braila
  • Interests:APPLE & IPHONE
Reputation: 3
Neutral

Posted 05 January 2013 - 10:43 PM

Cu netul de la cosmote intri doar pe anumite pagini din cauza webnwalk-ul ala al lor. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
  • 0

#7 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,218 posts
    • Time Online: 1d 23h 7m 59s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 418
Excellent

Posted 05 January 2013 - 10:46 PM

E neverlock sau decodat gevey ?


  • 0

#8 OFFLINE   Maduschi2009

Maduschi2009

    Membru

  • Membru
  • 231 posts
    • Time Online: 61d 12h 39s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:7.0.2
  • Versiune BB:1.01.00, 5.00.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Braila
  • Interests:APPLE & IPHONE

Donator

Reputation: 3
Neutral

Posted 05 January 2013 - 10:48 PM

Sal Mau, daca e rsim (asa se numeste la iph 5) ;) merge fff greu Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
  • 0

#9 OFFLINE   scpupsisrl

scpupsisrl

    Incepator

  • Membru
  • 6 posts
    • Time Online: 1d 23h 7m 59s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:6.0.1
  • Versiune BB:1.0.10
  • Jailbreak:Nu
Reputation: 1
Neutral

Posted 09 January 2013 - 05:21 PM

E neverlock sau decodat gevey ?

gevey

Ai dat restart? Dai un reset si la configurari retea si incearca iar Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

am dat restart de 100000000000 de ori si tot degeaba


Cu netul de la cosmote intri doar pe anumite pagini din cauza webnwalk-ul ala al lor. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2




faza este ca am avut acelasi abonament , aceeasi cartela intr-un galaxy s2 si mergea beton netul. si in iphone 5 .......




hai baietii!!! care ma ajuta si pe mine va rog ?
  • 0

#10 OFFLINE   andr3y95

andr3y95

    Membru

  • Membru
  • 450 posts
    • Time Online: 32m 18s
  • iGadget:iPad Mini
  • Versiune iOS:7.0.4
  • Versiune BB:Nu am
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Targu Jiu
  • Interests:Apple products, Photography
Reputation: 30
Excellent

Posted 10 January 2013 - 11:55 AM

Ai incercat sa faci setarile cu iphone configuration utility si sa activezi Data Roaming?

 
 
 
 
 
 
 

  • 0

#11 OFFLINE   Maduschi2009

Maduschi2009

    Membru

  • Membru
  • 231 posts
    • Time Online: 67d 7h 29m 25s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:7.0.2
  • Versiune BB:1.01.00, 5.00.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Braila
  • Interests:APPLE & IPHONE
Reputation: 3
Neutral

Posted 10 January 2013 - 12:34 PM

Nu va merge in veci cu gevey sim.


  • 0

#12 OFFLINE   scpupsisrl

scpupsisrl

    Incepator

  • Membru
  • 6 posts
    • Time Online: 1d 23h 7m 59s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:6.0.1
  • Versiune BB:1.0.10
  • Jailbreak:Nu
Reputation: 1
Neutral

Posted 18 January 2013 - 10:47 PM

am rezolvat. dupa ce configurezi apn-ul cu unlockit.co.nz  dai restore network setings si va merge


  • 1

#13 OFFLINE   cezar

cezar

    Incepator

  • Membru
  • 17 posts
    • Time Online: 32m 18s
  • iGadget:iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5
  • Versiune iOS:6.0.1, 6.1.2
  • Versiune BB:3.0.04, 3.04.25
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
Reputation: 1
Neutral

Posted 19 January 2013 - 11:15 PM

ATENTIE : Internetul de la Frog nu funtioneaza pe iPhone!!!!!!!!!!!!!!!!!!! merge doar internetul iar la APN se trece BROADBAND !!!!


  • 0

#14 OFFLINE   andr3y95

andr3y95

    Membru

  • Membru
  • 450 posts
    • Time Online: 6h 20m 48s
  • iGadget:iPad Mini
  • Versiune iOS:7.0.4
  • Versiune BB:Nu am
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Targu Jiu
  • Interests:Apple products, Photography
Reputation: 30
Excellent

Posted 31 January 2013 - 09:20 PM

Nu va merge in veci cu gevey sim.

Eu am cu gevey si merge perfect internetul. :)


Sent from my iPhone using Tapatalk 2
  • 0

#15 OFFLINE   Mirciu95

Mirciu95

    Incepator

  • Membru
  • 2 posts
    • Time Online: 67d 7h 29m 25s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:6.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
Reputation: 0
Neutral

Posted 03 April 2013 - 02:10 PM

Am un iphone 5 cu gevey sim si nu stiu cum sa imi fac setarile la internet frog.. persoana care mi l-a vandut mi-a instalat si APN dar imi apare : "Nu sunteti abonat la un serviciu celular de date" ... iar la wi-fi WEP imi apare in curs de conectare dar nu se conecteaza.. ce pot face?


  • 0

#16 OFFLINE   AndreiRadu

AndreiRadu

    iPhone

  • VIP
  • 2,166 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:7.0
  • Versiune BB:4.12.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti,Romania
  • Interests:iPhone,Basketball
Reputation: 130
Excellent

Posted 03 April 2013 - 10:08 PM

Mai sus a spus cineva ca netul de la frog nu functioneaza pe iphone....Deci s-ar putea sa nu mearga..Incearca cu unlockit.co.nz


Sent from my Chuck Norris iGadget iPhone 10
  • 0
iPhone%205S

#17 OFFLINE   Mirciu95

Mirciu95

    Incepator

  • Membru
  • 2 posts
    • Time Online: 37d 3h 57m 48s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:6.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
Reputation: 0
Neutral

Posted 04 April 2013 - 08:14 AM

am persoane in clasa cu iphone si cartela frog. le merge perfect.. poate ei nu au stiut sa il seteze. O sa incerc cu APN.


  • 0

#18 OFFLINE   nrtekk

nrtekk

    Incepator

  • Membru
  • 15 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 3GS
Reputation: 0
Neutral

Posted 24 June 2013 - 04:02 PM

am persoane in clasa cu iphone si cartela frog. le merge perfect.. poate ei nu au stiut sa il seteze. O sa incerc cu APN.

ai reusit pana la urma ? eu cand incerc sa intru pe unlockit.co.nz nu imi incarca pagina. Am si un 4s si la ala incarca.


  • 0

#19 OFFLINE   oprita_vlad

oprita_vlad

    Incepator

  • Membru
  • 6 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4S, iPhone 5
  • Versiune iOS:7.0.4
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 10 January 2014 - 05:02 PM

salut am si eu un iphone 5 decodat cu gevey sim si imi merge internetul dar numai pe EDGE si va spun eu k e cel mai naspa asa! am net nelimitat si primi 2GB de net sunt la viteza 4G si eu stau pe EDGE! Va rog sa ma ajutati Va multumesc


  • 0

#20 OFFLINE   calinmihai

calinmihai

    Membru

  • Membru
  • 136 posts
    • Time Online: 5h 55m 52s
Reputation: 5
Neutral

Posted 17 January 2014 - 03:29 AM

ATENTIE : Internetul de la Frog nu funtioneaza pe iPhone!!!!!!!!!!!!!!!!!!! merge doar internetul iar la APN se trece BROADBAND !!!!

De ce dezinformezi lumea daca tu nu te pricepi? In primul rand, cartela frog nu are nimic special decat extraoptiunile care au inclus internetul nelimitat prin Web'n'walk, o optiune care o poti activa si la o cartela cosmote normala pentru 3€/luna si ai internet nelimitat. Eu am folosit Frog pe un iphone 4s cu gevey si acum folosesc tot Frog pe un iphone 5 neverlocked.
Setarile se fac cu ajutorul unlockit.co.nz ! Ca sa mearga site-ul aveti nevoie de o conexiune via Wi-Fi si neaparat sa intrati prin Safari scriind voi site-ul in bara, nu sa accesati site ul din google.
Bafta.
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Produse evoMAG.ro




Parteneri iPhoneforum: