Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
* * * * * 1 votes

Eroare Gevey Sim


  • This topic is locked This topic is locked
11 replies to this topic

#1 OFFLINE   Saiyan

Saiyan

    Incepator

  • Membru
  • 7 posts
    • Time Online: 6h 28m 21s
  • iGadget:iPhone 4S
  • Versiune iOS:6.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Nu
Reputation: 0
Neutral

Posted 18 December 2012 - 05:33 PM


Salut. Am achizitionat astazi un iPhone 4S de pe okazii. Este in stare perfecta si a venit insotit de Gevey Sim.

Toate bune si frumoase.. Am "decupat" cartela.. Am pus-o acolo peste gevey-ul ala.. Am introdus-o.. Si aici este problema. Imi spune: "Invalid Sim". Am urmat pasii aia de activare a gevey sim-ului dar degeaba.. Am citit zeci de tutoriale de activare a gevey sim-ului dar nimic nu mi-a mers. :(

Mentionez ca am iOS 6.0.1. Poate fi asta problema? Nu am facut niciun fel de jailbreak. Am incercat si cu alt sim si tot nu merge. Nu cred ca este de la gevey.. Ce ziceti? Ma gandeam ca geveyul asta nu e compatibil cu iOS-ul care il am eu si ca ar trebui sa fac jailbrak si downgrade la iOS 5.

Ajutati-ma va rog!!!!!!!!!! :(


  • 0

#2 OFFLINE   Bloodyy

Bloodyy

    Membru

  • Membru
  • 367 posts
    • Time Online: 6h 28m 21s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:6.1
  • Versiune BB:4.12.05
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Sighetu Marmatiei
  • Interests:Muzic.iGadget and Apple store
Reputation: 10
Good

Posted 18 December 2012 - 05:42 PM

Ai incerat de mai multe ori?Asa face si la mine cand imi era cu gevey.Scoate cartela si baga din nou ca poate merge si la tine asa.Succes!


  • 0
"Nu exista niciun motiv pentru care sa nu-ti urmezi inima.Timpul tau este limitat,asa ca nu il pierde traind viata altcuiva.Nu lasa zgomotul opinilor altora sa iti inabuse vocea interioara" - Steve Jobs

#3 OFFLINE   Saiyan

Saiyan

    Incepator

  • Membru
  • 7 posts
    • Time Online: 5d 8h 19m 30s
  • iGadget:iPhone 4S
  • Versiune iOS:6.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Nu
Reputation: 0
Neutral

Posted 18 December 2012 - 05:49 PM

Ai incerat de mai multe ori?Asa face si la mine cand imi era cu gevey.Scoate cartela si baga din nou ca poate merge si la tine asa.Succes!

Da... Am incercat de foarte multe ori dar degeaba. O sa incerc iar.. Cine stie.. Nu mai pot, mor de ciuda  :cry2:  :Cry:


  • 0

#4 OFFLINE   Costin G

Costin G

    Membru

  • Membru
  • 484 posts
    • Time Online: 6h 28m 21s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:Alt BB nespecificat
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:București
Reputation: 24
Excellent

Posted 18 December 2012 - 05:58 PM

Încearcă să-i faci un update de soft la GEVEY pentru compatibilitate cu iOS 6. Daca tot nu merge, schimbă GEVEY-ul.


  • 0

#5 OFFLINE   Saiyan

Saiyan

    Incepator

  • Membru
  • 7 posts
    • Time Online: 29d 22h 19m 41s
  • iGadget:iPhone 4S
  • Versiune iOS:6.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Nu
Reputation: 0
Neutral

Posted 18 December 2012 - 06:00 PM

Încearcă să-i faci un update de soft la GEVEY pentru compatibilitate cu iOS 6. Daca tot nu merge, schimbă GEVEY-ul.

Scuze ca intreb dar cum fac update la soft la gevey? Asta este primul meu produs Apple si nu prea ma pricep la jailbreak-uri si chestii d-astea :-S


  • 0

#6 OFFLINE   Saiyan

Saiyan

    Incepator

  • Membru
  • 7 posts
    • Time Online: 6h 28m 21s
  • iGadget:iPhone 4S
  • Versiune iOS:6.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Nu
Reputation: 0
Neutral

Posted 18 December 2012 - 06:07 PM

Daca va ajuta cu ceva am baseband 3.0.04 pe el


  • 0

#7 OFFLINE   GuLL1v3R

GuLL1v3R

    Membru

  • Membru
  • 119 posts
    • Time Online: 6h 28m 21s
  • iGadget:iPhone 4S, Numai in vizita, caut informatii
  • Versiune iOS:5.1.1
  • Versiune BB:2.0.12
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:Femei, mnasini
Reputation: 0
Neutral

Posted 18 December 2012 - 09:00 PM

saiyan cine ti-a taiat cartela si cum ? acelasi belea am avuto si eu am luat tel am bagat cartela si la fel imi zicea sim invalid si iam dat tel inapoi mam dus am cumparat o alta cartela am taiato la un centru si am zis hai sa mai incerc odata cu cartela veche si cand am bagat-o in telefonu a mers.

 

Opreste telefonul scoate gevey-ul baga cartela si aprinde tel ....


  • 0

#8 OFFLINE   Saiyan

Saiyan

    Incepator

  • Membru
  • 7 posts
    • Time Online: 2d 19h 53m 17s
  • iGadget:iPhone 4S
  • Versiune iOS:6.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Nu
Reputation: 0
Neutral

Posted 18 December 2012 - 10:21 PM

saiyan cine ti-a taiat cartela si cum ? acelasi belea am avuto si eu am luat tel am bagat cartela si la fel imi zicea sim invalid si iam dat tel inapoi mam dus am cumparat o alta cartela am taiato la un centru si am zis hai sa mai incerc odata cu cartela veche si cand am bagat-o in telefonu a mers.

 

Opreste telefonul scoate gevey-ul baga cartela si aprinde tel ....

Salut. Eu am taiat cartela.. Uite niste screen shoot-uri. Am incercat doua cartele (ambele Frog) si niciuna din ele nu a mers. Mentionez ca tipului care mi-a vandut telefonul i-a mers gevey-ul.. Mi-a facut si screenshoot-uri. Nu inteleg ce am gresit

img0061ss.jpg

 

img0063.png


  • 0

#9 OFFLINE   Sharp

Sharp

    Incepator

  • Membru
  • 36 posts
    • Time Online: 6h 28m 21s
  • iGadget:iPhone 4, iPhone 4S
  • Versiune iOS:6.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Nu
Reputation: 0
Neutral

Posted 18 December 2012 - 10:45 PM

:))  Nu ai taiat bine cartela si nu face bine contactu' acolo, iti era greu sa mergi la un service sau ceva d'astea care se ocupa cu telefoane, ca-ti taiau aia cartela gratis.

Asta cred eu, nu face contactu' bine pentru ca nu ai taiat cartela uniform.


Incearca sa faci rost de la cineva de o cartela direct taiata pentru iphone si  vezi daca merge.


  • 0

#10 OFFLINE   Saiyan

Saiyan

    Incepator

  • Membru
  • 7 posts
    • Time Online: 11h 32m 30s
  • iGadget:iPhone 4S
  • Versiune iOS:6.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Nu
Reputation: 0
Neutral

Posted 18 December 2012 - 11:04 PM

:))  Nu ai taiat bine cartela si nu face bine contactu' acolo, iti era greu sa mergi la un service sau ceva d'astea care se ocupa cu telefoane, ca-ti taiau aia cartela gratis.

Asta cred eu, nu face contactu' bine pentru ca nu ai taiat cartela uniform.


Incearca sa faci rost de la cineva de o cartela direct taiata pentru iphone si  vezi daca merge.

Niciuna din ele nu e taiata bine? Am vazut pe net ca unii lasa decat partea aia aurie si tot le merge :))


  • 0

#11 OFFLINE   bag3ra

bag3ra

    VIP

  • VIP
  • 627 posts
    • Time Online: 6h 28m 21s
  • iGadget:iPhone 3GS
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
Reputation: 16
Good

Posted 19 December 2012 - 02:31 PM

Dar tu stii procedura de activare a retelei cu gevey sim? cea care se face la inceput.


  • 0

In God we trust.


#12 OFFLINE   Saiyan

Saiyan

    Incepator

  • Membru
  • 7 posts
    • Time Online: 7d 9h 49m 8s
  • iGadget:iPhone 4S
  • Versiune iOS:6.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Nu
Reputation: 0
Neutral

Posted 19 December 2012 - 04:03 PM

Am rezolvat. Se poate inchide :)

Multumesc tuturor! :)


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Produse evoMAG.ro




Parteneri iPhoneforum: