Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

incerc sa instalez cydia


  • This topic is locked This topic is locked
25 replies to this topic

#1 OFFLINE   dat.draque

dat.draque

    Membru

  • Membru
  • 268 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Slatina
Reputation: 0
Neutral

Posted 03 February 2010 - 09:35 PM


Am incercat sa instalez cydia dar se pare ca imi da: Please check your internet connection.

Tin sa spun ca: la wi-fi scrie ca nu exista.
Si ca nu imi gaseste nici semnal.

Ce as putea face ?
  • 0

#2 OFFLINE   Andrei1809

Andrei1809

    Membru

  • Membru
  • 150 posts
    • :
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 0
Neutral

Posted 03 February 2010 - 10:21 PM

QUOTE (dat.draque @ Feb 3 2010, 09:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Am incercat sa instalez cydia dar se pare ca imi da: Please check your internet connection.

Tin sa spun ca: la wi-fi scrie ca nu exista.
Si ca nu imi gaseste nici semnal.

Ce as putea face ?


cu ce ai facut jailbreak? cu blackra1n?
  • 0
iPhone 3G 8Gb iOS 4.0.

Traim in Romania....si cam atat....

#3 OFFLINE   dat.draque

dat.draque

    Membru

  • Membru
  • 268 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Slatina
Reputation: 0
Neutral

Posted 03 February 2010 - 10:54 PM

Pana la urma am reusit sa instalez cydia cu redsn0w dar nu am internet pe el. Wi-fi nu exista si nici semnal deasemenea.

@Andrei1809 cu blackra1n
  • 0

#4 OFFLINE   bogdans22

bogdans22

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 946 posts
    • :
  • Gender:Male
  • Location:Craiova
Reputation: 5
Neutral

Posted 03 February 2010 - 11:58 PM

QUOTE (dat.draque @ Feb 3 2010, 10:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Pana la urma am reusit sa instalez cydia cu redsn0w dar nu am internet pe el. Wi-fi nu exista si nici semnal deasemenea.


cum adica nu exista wi-fi?!


adica tu stii ca pe langa tine exista vreun router wi-fi dar telefonul tau nu il vede? sau...
  • 0
„Calea regală spre inima unui om este să-i vorbeşti despre lucrurile pe care le preţuieşte cel mai mult.'' Dale Carnegie

#5 OFFLINE   dat.draque

dat.draque

    Membru

  • Membru
  • 268 posts
    • Time Online: 2d 12h 45m 36s
  • iGadget:iPhone 4
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Slatina
Reputation: 0
Neutral

Posted 04 February 2010 - 12:22 AM

No Wi-Fi scrie.
Router wireless exista, dar telefonul nu vede wi-fi-ul.

  • 0

#6 OFFLINE   bogdans22

bogdans22

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 946 posts
    • :
  • Gender:Male
  • Location:Craiova
Reputation: 5
Neutral

Posted 04 February 2010 - 01:06 AM

QUOTE (dat.draque @ Feb 4 2010, 12:22 AM) <{POST_SNAPBACK}>
No Wi-Fi scrie.
Router wireless exista, dar telefonul nu vede wi-fi-ul.


ti s-a intamplat dupa ultimul restore chestia asta?!

s-au mai plans anumiti utilizatori de problema asta... sa speram ca nu e problema hardware.
  • 0
„Calea regală spre inima unui om este să-i vorbeşti despre lucrurile pe care le preţuieşte cel mai mult.'' Dale Carnegie

#7 OFFLINE   dat.draque

dat.draque

    Membru

  • Membru
  • 268 posts
    • Time Online: 2d 12h 45m 36s
  • iGadget:iPhone 4
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Slatina
Reputation: 0
Neutral

Posted 04 February 2010 - 02:29 AM

A mers la inceput wi-fi. Dupa restore nu mai merge. Si am facut restore de 5 ori cred.
  • 0

#8 OFFLINE   bogdans22

bogdans22

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 946 posts
    • :
  • Gender:Male
  • Location:Craiova
Reputation: 5
Neutral

Posted 04 February 2010 - 10:52 AM

vezi ca pe siteul celor de la apple, pe forumul lor sunt redate multe probleme vis-a-vis de buna functionare a wi-fi-ului!

tot ceea ce poti face e sa speri ca nu ti s-a stricat ceva pe la el... dry.gif
  • 0
„Calea regală spre inima unui om este să-i vorbeşti despre lucrurile pe care le preţuieşte cel mai mult.'' Dale Carnegie

#9 OFFLINE   dat.draque

dat.draque

    Membru

  • Membru
  • 268 posts
    • Time Online: 2d 12h 45m 36s
  • iGadget:iPhone 4
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Slatina
Reputation: 0
Neutral

Posted 04 February 2010 - 10:55 AM

Am incercat toate variantele. Poate un update la 3.1.3 poate rezolva problema ?
  • 0

#10 OFFLINE   bogdans22

bogdans22

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 946 posts
    • :
  • Gender:Male
  • Location:Craiova
Reputation: 5
Neutral

Posted 04 February 2010 - 11:48 AM

QUOTE (dat.draque @ Feb 4 2010, 10:55 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Am incercat toate variantele. Poate un update la 3.1.3 poate rezolva problema ?


slabe sanse! daca te folosesti de unlock n-are rost sa faci asta! ai grija!!!
  • 0
„Calea regală spre inima unui om este să-i vorbeşti despre lucrurile pe care le preţuieşte cel mai mult.'' Dale Carnegie

#11 OFFLINE   dat.draque

dat.draque

    Membru

  • Membru
  • 268 posts
    • Time Online: 2d 12h 45m 36s
  • iGadget:iPhone 4
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Slatina
Reputation: 0
Neutral

Posted 04 February 2010 - 12:10 PM

Atunci alta parere care ar mai fi ?
  • 0

#12 OFFLINE   Marius

Marius

    iGeniu

  • Admin
  • 13,262 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 5
  • Versiune iOS:1.x
  • Versiune BB:2.0.12, Alt BB nespecificat
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
Reputation: 445
Excellent

Posted 04 February 2010 - 12:29 PM

QUOTE (dat.draque @ Feb 4 2010, 12:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Atunci alta parere care ar mai fi ?


Ma gandesc ca ai inercat si un firmware fara Jailbreak ?
Daca da si tot nu merge, ...... service.
  • 0

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google + Vrei oportunitatea de a gastiga produse Apple aproape gratuit, FreebieJeebies iti ofera o astfel de oportunitate. Daca vrei sa afli mai multe despre sistem, cum functioneaza si ce trebuie sa faci pentru a participa, intra aici unde am postat exact pasii ce trebuie urmati.

Succes.


#13 OFFLINE   dat.draque

dat.draque

    Membru

  • Membru
  • 268 posts
    • Time Online: 45d 17h 51m 21s
  • iGadget:iPhone 4
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Slatina
Reputation: 0
Neutral

Posted 04 February 2010 - 12:43 PM

Marius poti sa imi atasezi un link catre un firmware fara Jailbreak sa iau ceva sigur. Mersi
  • 0

#14 OFFLINE   Marius

Marius

    iGeniu

  • Admin
  • 13,262 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 5
  • Versiune iOS:1.x
  • Versiune BB:2.0.12, Alt BB nespecificat
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
Reputation: 445
Excellent

Posted 04 February 2010 - 12:51 PM

QUOTE (dat.draque @ Feb 4 2010, 12:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Marius poti sa imi atasezi un link catre un firmware fara Jailbreak sa iau ceva sigur. Mersi


Nu-ti trebe nici un link, cand dai update din iTunes, normal, e fara jailbreak.
GRIJA, daca treci 3.1.3 pierzi Jailbreak si Unlock daca il folosesti.
Succes.
  • 0

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google + Vrei oportunitatea de a gastiga produse Apple aproape gratuit, FreebieJeebies iti ofera o astfel de oportunitate. Daca vrei sa afli mai multe despre sistem, cum functioneaza si ce trebuie sa faci pentru a participa, intra aici unde am postat exact pasii ce trebuie urmati.

Succes.


#15 OFFLINE   dat.draque

dat.draque

    Membru

  • Membru
  • 268 posts
    • Time Online: 45d 17h 51m 21s
  • iGadget:iPhone 4
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Slatina
Reputation: 0
Neutral

Posted 04 February 2010 - 12:53 PM

Pai ma gandeam ca un firmware la 3.1.2 .

Daca pun 3.1.3 si nu merge unlock pot sa revin fara probleme la 3.1.2 cu jailbreak ? fara sa imi afecteze cu ceva ?
  • 0

#16 OFFLINE   Marius

Marius

    iGeniu

  • Admin
  • 13,262 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 5
  • Versiune iOS:1.x
  • Versiune BB:2.0.12, Alt BB nespecificat
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
Reputation: 445
Excellent

Posted 04 February 2010 - 01:02 PM

QUOTE (dat.draque @ Feb 4 2010, 12:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Pai ma gandeam ca un firmware la 3.1.2 .

Daca pun 3.1.3 si nu merge unlock pot sa revin fara probleme la 3.1.2 cu jailbreak ? fara sa imi afecteze cu ceva ?


Nu, se modifica versiune de Modem si nu merge unlock.
  • 0

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google + Vrei oportunitatea de a gastiga produse Apple aproape gratuit, FreebieJeebies iti ofera o astfel de oportunitate. Daca vrei sa afli mai multe despre sistem, cum functioneaza si ce trebuie sa faci pentru a participa, intra aici unde am postat exact pasii ce trebuie urmati.

Succes.


#17 OFFLINE   dat.draque

dat.draque

    Membru

  • Membru
  • 268 posts
    • Time Online: 45d 17h 51m 21s
  • iGadget:iPhone 4
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Slatina
Reputation: 0
Neutral

Posted 04 February 2010 - 01:07 PM

Sa inteleg ca nu mai am cum sa revin la 3.1.2 jailbreak, daca fac update la 3.1.3 ?


  • 0

#18 OFFLINE   bogdans22

bogdans22

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 946 posts
    • :
  • Gender:Male
  • Location:Craiova
Reputation: 5
Neutral

Posted 04 February 2010 - 01:25 PM

QUOTE (dat.draque @ Feb 4 2010, 01:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Sa inteleg ca nu mai am cum sa revin la 3.1.2 jailbreak, daca fac update la 3.1.3 ?


EXACT!
  • 0
„Calea regală spre inima unui om este să-i vorbeşti despre lucrurile pe care le preţuieşte cel mai mult.'' Dale Carnegie

#19 OFFLINE   seb@stian

seb@stian

    GreenPeace

  • Membru
  • 557 posts
    • Time Online: 2d 12h 45m 36s
  • iGadget:iPod Touch 4G
  • Gender:Male
  • Location:Falticeni,Suceava
Reputation: 0
Neutral

Posted 04 February 2010 - 01:54 PM

ai aici os-urile oficiale,fara jailbreak
http://www.zaone.ro/.../linkuri-utile/
  • 0

#20 OFFLINE   ovydyu

ovydyu

    Incepator

  • Membru
  • 40 posts
    • Time Online: 1m 16s
  • iGadget:iPhone 5, iPad 4
  • Versiune iOS:6.1.3, 7.0.3
  • Versiune BB:3.04.25
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Hunedoara
  • Interests:gadget addicted
Reputation: 0
Neutral

Posted 06 February 2010 - 12:46 PM

@dat.draque
cauta Pushfix in cydia ,si instaleaza-l ,mie mi-a rezolvat problema daca nu-l gasesti adauga sursa http://cydia.iphoneil.net.
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Produse evoMAG.ro




Parteneri iPhoneforum: