Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

eroare 1600 la restore


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   Dj.Mytza

Dj.Mytza

    Incepator

  • Membru
  • 36 posts
    • Time Online: 2h 46m 3s
  • iGadget:iPhone 3G, iPhone 4
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 August 2012 - 08:48 AM


Salut, am un iphone 4 cu ios 5.0.1 si vreau sa fac costum ipsw restore de la snowbreeze si dupa ce incepe sa faca restore la cateva secunde imi da eroarea 1600.
Stie cineva din ce cauza?
  • 0

Parerea ta?

Parerea mea...

#2 OFFLINE   crouch010

crouch010

    Membru

  • Membru
  • 189 posts
    • Time Online: 2h 46m 3s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:4.10.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest
Reputation: 1
Neutral

Posted 07 August 2012 - 12:00 PM

Cand faci restore la custom IPSW trebuie introdus in Pwned DFU abia apoi restore in iTunes.Eu personal folosesc iFaith,merge brici,usor de utilizat!
  • 0

#3 OFFLINE   iSpitFire

iSpitFire

    Ding-dong!

  • Membru
  • 1,395 posts
    • Time Online: 2d 17h 29m 10s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 4, iPad3
  • Versiune iOS:5.1.1, 6.0
  • Versiune BB:1.0.11, 4.12.02, 5.13.04
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest
Reputation: 27
Excellent

Posted 07 August 2012 - 04:24 PM

Ca nu e pus in PWNED DFU. Pune-l in DFU si apoi in PWNED DFU.
  • 0
Posted Image Guru

#4 OFFLINE   kevin_m

kevin_m

    Incepator

  • Membru
  • 56 posts
    • Time Online: 3d 2h 4s
  • iGadget:iPhone 5
  • Versiune iOS:6.1.4
  • Versiune BB:3.04.25
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
Reputation: 2
Neutral

Posted 13 August 2012 - 09:49 AM

...si aia,dar musai sa editezi si urmatorul fisier C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts ,in sensul ca orice linie care are in componenta ei un ip cu apple in coada,trebuie stearsa...
bafta...
  • 0

#5 OFFLINE   DanielBarcan

DanielBarcan

    Incepator

  • Membru
  • 36 posts
    • Time Online: 9h 29m 18s
  • iGadget:iPhone 3GS
  • Versiune iOS:6.1.2
  • Versiune BB:5.16.08
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Cluj-Napoca
Reputation: 0
Neutral

Posted 26 March 2013 - 07:09 PM

...si aia,dar musai sa editezi si urmatorul fisier C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts ,in sensul ca orice linie care are in componenta ei un ip cu apple in coada,trebuie stearsa...
bafta...

Daca sterg linia aia imi da eroare 3194!


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Produse evoMAG.ro




Parteneri iPhoneforum: