Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

Help mi s-a sters 500 de contacte..


  • This topic is locked This topic is locked
22 replies to this topic

#1 OFFLINE   dragoserv

dragoserv

    Incepator

  • Membru
  • 11 posts
    • :
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 January 2010 - 11:36 AM


Salutare,
Va rog mult de tot pe cei care v-ati lovit de asemenea probleme sau care stiti ce pot face, am dat sync cu itunes, am ales windows address book, apoi mi-a aparut un mesaj (care nu l-am citit ) am dat yes sau ok cum era acolo si a zis ca se sicronizeaza, apoi cand ma uit in telefon numai am niciun numar in agenda, am pierdut 500 de numere, in calculator nu am niciun fisier cu numere....exista undeva vreun back-up sau le pot recupera cumva...va rog mult sunt un om mort fara acele numere...
Multumesc anticipat celor care imi veti raspunde.
  • 0

#2 OFFLINE   Marius

Marius

    iGeniu

  • Admin
  • 13,262 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 5
  • Versiune iOS:1.x
  • Versiune BB:2.0.12, Alt BB nespecificat
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
Reputation: 446
Excellent

Posted 07 January 2010 - 11:52 AM

QUOTE (dragoserv @ Jan 7 2010, 11:36 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Salutare,
Va rog mult de tot pe cei care v-ati lovit de asemenea probleme sau care stiti ce pot face, am dat sync cu itunes, am ales windows address book, apoi mi-a aparut un mesaj (care nu l-am citit ) am dat yes sau ok cum era acolo si a zis ca se sicronizeaza, apoi cand ma uit in telefon numai am niciun numar in agenda, am pierdut 500 de numere, in calculator nu am niciun fisier cu numere....exista undeva vreun back-up sau le pot recupera cumva...va rog mult sunt un om mort fara acele numere...
Multumesc anticipat celor care imi veti raspunde.


Poti incerca un restore, dar mai inainte deschide pls Outlook, si vezi acolo la contacte daca ai ceva.
Daca ai la contacte cele 500 de numere, faci backup dupa contactele din Outlook (just in case wink.gif ), si la sincronizare dai Outlook in loc de Adress Book, si mai jos ai bifa sa se suprascrie datele de pe iPhone.
Stai linistit, la un moment sau altul cred ca toti am patit asta smile.gif
  • 0

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google + Vrei oportunitatea de a gastiga produse Apple aproape gratuit, FreebieJeebies iti ofera o astfel de oportunitate. Daca vrei sa afli mai multe despre sistem, cum functioneaza si ce trebuie sa faci pentru a participa, intra aici unde am postat exact pasii ce trebuie urmati.

Succes.


#3 OFFLINE   dragoserv

dragoserv

    Incepator

  • Membru
  • 11 posts
    • Time Online: 45d 18h 8s
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 January 2010 - 12:04 PM

Nu sunt contactele in Outlook, nu le gasesc nicaieri, restore nu am facut deloc, chiar sa nu existe nicio posibilitate sa recuperez contactele?
itunes unde face back-up, in ce fisier? ma gandesc ca poate a facut automat atunci cand am conectat telefonul la PC...
  • 0

#4 OFFLINE   Marius

Marius

    iGeniu

  • Admin
  • 13,262 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 5
  • Versiune iOS:1.x
  • Versiune BB:2.0.12, Alt BB nespecificat
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
Reputation: 446
Excellent

Posted 07 January 2010 - 12:13 PM

QUOTE (dragoserv @ Jan 7 2010, 12:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Nu sunt contactele in Outlook, nu le gasesc nicaieri, restore nu am facut deloc, chiar sa nu existe nicio posibilitate sa recuperez contactele?
itunes unde face back-up, in ce fisier? ma gandesc ca poate a facut automat atunci cand am conectat telefonul la PC...


Backup-ul il face aici: c:\Documents and Settings\" userul tau "\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup\
SINCER nu stiu daca acolo tine si contacetele in acel backup, dar ai sanse.
Incearca cu restore, oricum nu mai ai ce pierde smile.gif (scuze, dar asa a iesit wink.gif )
  • 0

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google + Vrei oportunitatea de a gastiga produse Apple aproape gratuit, FreebieJeebies iti ofera o astfel de oportunitate. Daca vrei sa afli mai multe despre sistem, cum functioneaza si ce trebuie sa faci pentru a participa, intra aici unde am postat exact pasii ce trebuie urmati.

Succes.


#5 OFFLINE   dragoserv

dragoserv

    Incepator

  • Membru
  • 11 posts
    • Time Online: 45d 18h 8s
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 January 2010 - 12:31 PM

In folderul ala de backup sunt o gramada de fisiere dar nu am cu ce sa le deschid sa vad adaca sunt contacte sau nu...
Restore mi-e frica sa fac, mai am mesaje, setari...etc....
  • 0

#6 OFFLINE   Marius

Marius

    iGeniu

  • Admin
  • 13,262 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 5
  • Versiune iOS:1.x
  • Versiune BB:2.0.12, Alt BB nespecificat
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
Reputation: 446
Excellent

Posted 07 January 2010 - 12:36 PM

QUOTE (dragoserv @ Jan 7 2010, 12:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
In folderul ala de backup sunt o gramada de fisiere dar nu am cu ce sa le deschid sa vad adaca sunt contacte sau nu...
Restore mi-e frica sa fac, mai am mesaje, setari...etc....


Sunt si alea continute in backup.
  • 0

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google + Vrei oportunitatea de a gastiga produse Apple aproape gratuit, FreebieJeebies iti ofera o astfel de oportunitate. Daca vrei sa afli mai multe despre sistem, cum functioneaza si ce trebuie sa faci pentru a participa, intra aici unde am postat exact pasii ce trebuie urmati.

Succes.


#7 OFFLINE   dragoserv

dragoserv

    Incepator

  • Membru
  • 11 posts
    • Time Online: 45d 18h 8s
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 January 2010 - 01:06 PM

Am citit pe net ca exista o functie recovery mode cu itunes, ce se intampla daca fac asta, pot recupera contactele sau recovery asta se refera la altceva ?
  • 0

#8 OFFLINE   Marius

Marius

    iGeniu

  • Admin
  • 13,262 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 5
  • Versiune iOS:1.x
  • Versiune BB:2.0.12, Alt BB nespecificat
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
Reputation: 446
Excellent

Posted 07 January 2010 - 01:30 PM

QUOTE (dragoserv @ Jan 7 2010, 01:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Am citit pe net ca exista o functie recovery mode cu itunes, ce se intampla daca fac asta, pot recupera contactele sau recovery asta se refera la altceva ?


Pai exact asta iti spun si eu sa faci.
Recovery, si cand e gata, te va intreba daca vrei sa faci restore din arhive, si dai DA.
  • 0

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google + Vrei oportunitatea de a gastiga produse Apple aproape gratuit, FreebieJeebies iti ofera o astfel de oportunitate. Daca vrei sa afli mai multe despre sistem, cum functioneaza si ce trebuie sa faci pentru a participa, intra aici unde am postat exact pasii ce trebuie urmati.

Succes.


#9 OFFLINE   dragoserv

dragoserv

    Incepator

  • Membru
  • 11 posts
    • Time Online: 45d 18h 8s
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 January 2010 - 02:24 PM

Am facut resore (nu mi-a aparut inca nicio optiune de recovery) problema e acum ac nu-mi vede SIM-ul, am bagat un alt SIM de America si tot degeaba, daca-l deconectez de la itunes o sa mai am posibilitatea de recovery ?, ca sa fac ?
  • 0

#10 OFFLINE   Marius

Marius

    iGeniu

  • Admin
  • 13,262 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 5
  • Versiune iOS:1.x
  • Versiune BB:2.0.12, Alt BB nespecificat
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
Reputation: 446
Excellent

Posted 07 January 2010 - 02:27 PM

QUOTE (dragoserv @ Jan 7 2010, 02:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Am facut resore (nu mi-a aparut inca nicio optiune de recovery) problema e acum ac nu-mi vede SIM-ul, am bagat un alt SIM de America si tot degeaba, daca-l deconectez de la itunes o sa mai am posibilitatea de recovery ?, ca sa fac ?


Nasol moment.
Nu ai spus ca telefonul e din State sad.gif
Trebuie sa faci unlock.
Incearca BlackRa1n.
Dai drumu la program, si click make it rain, vezi daca il deblocheaza.
Si ce versiune de OS ai, 3.1.2 ?
Si ce iPhone ai ?
  • 0

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google + Vrei oportunitatea de a gastiga produse Apple aproape gratuit, FreebieJeebies iti ofera o astfel de oportunitate. Daca vrei sa afli mai multe despre sistem, cum functioneaza si ce trebuie sa faci pentru a participa, intra aici unde am postat exact pasii ce trebuie urmati.

Succes.


#11 OFFLINE   dragoserv

dragoserv

    Incepator

  • Membru
  • 11 posts
    • Time Online: 45d 18h 8s
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 January 2010 - 02:34 PM

Deci l-am stricat de tot, nu era destul ca numai aveam agenda, acum pot sa-l arunc...sad.gif(
telefonul este 2G, ala primul, programul asta de care zici tu il instalez in calculaor ?
Veriunea de OS nu stiu ce e aia, daca imi spui unde sa ma uit iti zic...


  • 0

#12 OFFLINE   dragoserv

dragoserv

    Incepator

  • Membru
  • 11 posts
    • :
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 January 2010 - 02:39 PM

Hai ca a trecut de pasul ala cu SIM-ul, cu programul asta care mi l-ai dat, dar e gol, nu are nimic in el cum fac cu recovery asta ?
  • 0

#13 OFFLINE   dragoserv

dragoserv

    Incepator

  • Membru
  • 11 posts
    • :
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 January 2010 - 03:28 PM

Nu mai vrea sa porneasca deloc, a pornit, apoi in itunes mi-a spus ca trebuie configurat, am dat continue, a zis ceva restore din back-up, apoi a scris ca face rebot si la rebot a intepenit, numai face nimic...e marul pe ecran cu un loader sub el, care nu se incarca...sad.gif

I-am mai dat inca un restore, a pornit, contactele nu le-am recuperat si marea problema e ca nu are semnal si la settings acolo unde era carrier, nu mai este acea optiune sa pot seta operatorul, ce pot face ?
  • 0

#14 OFFLINE   Marius

Marius

    iGeniu

  • Admin
  • 13,262 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 5
  • Versiune iOS:1.x
  • Versiune BB:2.0.12, Alt BB nespecificat
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
Reputation: 446
Excellent

Posted 07 January 2010 - 04:04 PM

QUOTE (dragoserv @ Jan 7 2010, 03:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Nu mai vrea sa porneasca deloc, a pornit, apoi in itunes mi-a spus ca trebuie configurat, am dat continue, a zis ceva restore din back-up, apoi a scris ca face rebot si la rebot a intepenit, numai face nimic...e marul pe ecran cu un loader sub el, care nu se incarca...sad.gif

I-am mai dat inca un restore, a pornit, contactele nu le-am recuperat si marea problema e ca nu are semnal si la settings acolo unde era carrier, nu mai este acea optiune sa pot seta operatorul, ce pot face ?


Problema ta in acest moment este ca nu ai unlock.
Intra in Cydia si de acolo descarci up program numuil blacksn0w si il instalezi.
Daca nu gasesti Cydia, cauta pe ecran Blackrain, si il intalezi din el.
Succes.
  • 0

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google + Vrei oportunitatea de a gastiga produse Apple aproape gratuit, FreebieJeebies iti ofera o astfel de oportunitate. Daca vrei sa afli mai multe despre sistem, cum functioneaza si ce trebuie sa faci pentru a participa, intra aici unde am postat exact pasii ce trebuie urmati.

Succes.


#15 OFFLINE   dragoserv

dragoserv

    Incepator

  • Membru
  • 11 posts
    • Time Online: 45d 18h 8s
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 January 2010 - 04:18 PM

Cum pot face asta din calculator ?
Net pe tel nu am...
  • 0

#16 OFFLINE   seb@stian

seb@stian

    GreenPeace

  • Membru
  • 557 posts
    • :
  • iGadget:iPod Touch 4G
  • Gender:Male
  • Location:Falticeni,Suceava
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 January 2010 - 04:18 PM

si ca sa mearca cydia ai nevoie de internet adica wifi lol.gif
LE:amandoi in acelasi timp lol.gif
  • 0

#17 OFFLINE   Marius

Marius

    iGeniu

  • Admin
  • 13,262 posts
    • Time Online: 1m 16s
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 5
  • Versiune iOS:1.x
  • Versiune BB:2.0.12, Alt BB nespecificat
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
Reputation: 446
Excellent

Posted 07 January 2010 - 04:20 PM

QUOTE (dragoserv @ Jan 7 2010, 04:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Cum pot face asta din calculator ?
Net pe tel nu am...


Ai o placa wireless in PC, sau poti face rost de una ?
Nu poti "fura" wireless de la cineva ?
  • 0

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google + Vrei oportunitatea de a gastiga produse Apple aproape gratuit, FreebieJeebies iti ofera o astfel de oportunitate. Daca vrei sa afli mai multe despre sistem, cum functioneaza si ce trebuie sa faci pentru a participa, intra aici unde am postat exact pasii ce trebuie urmati.

Succes.


#18 OFFLINE   dragoserv

dragoserv

    Incepator

  • Membru
  • 11 posts
    • Time Online: 45d 18h 8s
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 January 2010 - 04:26 PM

Chiar nu am de unde sa iau net pe tel...sad.gif
Fara WIFI nu e nicio solutie cumva cu itunes ? direct din PC ?
  • 0

#19 OFFLINE   Marius

Marius

    iGeniu

  • Admin
  • 13,262 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 5
  • Versiune iOS:1.x
  • Versiune BB:2.0.12, Alt BB nespecificat
  • Mac:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
Reputation: 446
Excellent

Posted 07 January 2010 - 04:51 PM

QUOTE (dragoserv @ Jan 7 2010, 04:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Chiar nu am de unde sa iau net pe tel...sad.gif
Fara WIFI nu e nicio solutie cumva cu itunes ? direct din PC ?


Nope. iPhone nu stie asta, numai Windows Mobile.
Nu ai nici Edge sau 3G ?
  • 0

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google + Vrei oportunitatea de a gastiga produse Apple aproape gratuit, FreebieJeebies iti ofera o astfel de oportunitate. Daca vrei sa afli mai multe despre sistem, cum functioneaza si ce trebuie sa faci pentru a participa, intra aici unde am postat exact pasii ce trebuie urmati.

Succes.


#20 OFFLINE   seb@stian

seb@stian

    GreenPeace

  • Membru
  • 557 posts
    • Time Online: 45d 18h 8s
  • iGadget:iPod Touch 4G
  • Gender:Male
  • Location:Falticeni,Suceava
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 January 2010 - 04:53 PM

QUOTE (Marius @ Jan 7 2010, 04:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Nope. iPhone nu stie asta, numai Windows Mobile.
Nu ai nici Edge sau 3G ?

asa ma gandeam si eu,dar apoi mi-am dat seama ca fara wifi nu poti,pt ca e codat deci de unde 3g/e? lol.gif
dute intr-un moll,cafenea,etc
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Produse evoMAG.ro




Parteneri iPhoneforum: