Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

probleme cu conectarea la wireless

iphone 4 wireless

  • This topic is locked This topic is locked
19 replies to this topic

#1 OFFLINE   nuecookie

nuecookie

    Incepator

  • Membru
  • 12 posts
    • Time Online: 10h 23m 10s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:5.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 July 2012 - 02:51 PM


buna ziua, am si eu o problema...in casa prind internet printr-o retea wireless. problema este cu iphone`ul meu 4, care imi spune unable to join the network cand incerc sa ma conectez la aceasta retea. mentionez ca mai am un iphone 3gs care se conecteaza si de asemenea si calculatorul...ce poate fi ?
  • 0

#2 OFFLINE   myhay_grm

myhay_grm

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 880 posts
    • Time Online: 10h 23m 10s
  • iGadget:iPhone 3GS
  • Versiune iOS:5.1.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
Reputation: 74
Excellent

Posted 09 July 2012 - 02:58 PM

poate ai bagat gresit parola:-?? incearca sa dai restabilire la setarile de retea si sa incerci iar
  • 1

#3 OFFLINE   nuecookie

nuecookie

    Incepator

  • Membru
  • 12 posts
    • Time Online: 2d 8h 17m 14s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:5.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 July 2012 - 03:20 PM

este o retea fara parola...mi-a mers cam jumatate de ora si pe urma nu a mai vrut, de atunci imi apare mesajul ala
  • 0

#4 OFFLINE   xtz

xtz

    VIP

  • VIP
  • 500 posts
    • Time Online: 10h 23m 10s
  • iGadget:iPhone 3G, iPhone 4
  • Versiune iOS:7.0.4
  • Versiune BB:4.12.09
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
Reputation: 18
Good

Posted 09 July 2012 - 03:41 PM

E posibil sa accepte un anumit numar de conexiuni si din aceasta cauza sa nu mearga sa te conectezi. Incearca mai tarziu.
  • 0

http://www.mylivesignature.com/signatures/54491/51/E6C7463D336D9A7C0DEDAD2CE66FE208.png


#5 OFFLINE   nuecookie

nuecookie

    Incepator

  • Membru
  • 12 posts
    • Time Online: 19d 5h 35m
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:5.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 July 2012 - 04:23 PM

e posibil...am sa mai astept...desi nu se conecta nici dupa ce mi-am inchis wireless`ul la celalalt telefon si la calculator...
  • 0

#6 OFFLINE   myhay_grm

myhay_grm

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 880 posts
    • Time Online: 10h 23m 10s
  • iGadget:iPhone 3GS
  • Versiune iOS:5.1.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
Reputation: 74
Excellent

Posted 09 July 2012 - 05:17 PM

ai dat reset la conexiuni? din meniul configurari dai restabilire retea
  • 0

#7 OFFLINE   nuecookie

nuecookie

    Incepator

  • Membru
  • 12 posts
    • Time Online: 2d 8h 17m 14s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:5.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 July 2012 - 05:27 PM

din meniul telefonului ?
  • 0

#8 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,005 posts
    • Time Online: 10h 23m 10s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 403
Excellent

Posted 09 July 2012 - 05:35 PM

Da, din meniul telefonul, daca nu merge, vezi la router poate de acolo e problema, ti-a fost restrictionat mac-ul ...


  • 0

#9 OFFLINE   nuecookie

nuecookie

    Incepator

  • Membru
  • 12 posts
    • Time Online: 54d 18h 30m 27s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:5.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 09 July 2012 - 05:46 PM

faza e ca un iphone merge...si celalalt nu...si la wireless in telefon nu gasesc restabilire retea...imi puteti da mai multe detalii va rog ?
  • 0

#10 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,005 posts
    • Time Online: 10h 23m 10s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 403
Excellent

Posted 09 July 2012 - 07:31 PM

Ce detalii ? ai restabilit setarile de retea la cele initiale ?
Pentru a restabili setarile de retea la cele initiale intri din meniul telefonului la: Configurari - > General -> Resetare -> Resetati configurari retea.

Daca nici apoi nu merge, verifici setarile modem-ului, poate ai restrictie pe adresa mac a telefonului "problema" ...
  • 0

#11 OFFLINE   SerbanTeo

SerbanTeo

    photography addict

  • VIP
  • 716 posts
    • Time Online: 54d 18h 30m 27s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch 1G
  • Versiune iOS:3.1.3, 4.3.3, 6.1.3
  • Versiune BB:4.12.02, 5.16.05
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Ramnicu-Valcea

Donator

Reputation: 17
Good

Posted 09 July 2012 - 11:56 PM

ai reusit ?
  • 0

" Android = Robots s*cks "


#12 OFFLINE   nuecookie

nuecookie

    Incepator

  • Membru
  • 12 posts
    • Time Online: 5d 14h 46m 22s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:5.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 10 July 2012 - 02:26 AM

am facut-o si nu merge...nu stiu ce are...peste tot merge numai acasa nu merge...acuma am o alta problema...am luat o aplicatie, dupa care mi-au aparut vreo 4 icoane cu start ios nush ce...si activator si inca ceva SBS...am inchis si am redeschis telefonul, iar din momentul ala nu mai pot vb la el pt ca nu se aude ce vb...asta ce poate fi ?
  • 0

#13 OFFLINE   xtz

xtz

    VIP

  • VIP
  • 500 posts
    • Time Online: 10h 23m 10s
  • iGadget:iPhone 3G, iPhone 4
  • Versiune iOS:7.0.4
  • Versiune BB:4.12.09
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
Reputation: 18
Good

Posted 10 July 2012 - 08:09 AM

Eu te sfatuiesc sa ii faci restore la IOS si sa lasi JailBreak-ul daca nu sti ce sa instalezi si ce nu. Cand instalezi ceva citeste si tu inainte in descrierea acelei aplicatii ce face. Din ceea ce spui tu pare ca ai instalat si ti-au aparut icoanele de la SBSettings. Sterge aplicatia care ai instalat-o si vezi daca isi revine telefonul. E greu sa iti dai seama ce ar putea sa aiba un telefon cand cineva iti spune 2-3 lucruri. Cum ti-am spus, cea mai sigura solutie e sa pui o versiune curata a IOS-ului si sa nu ii mai faci JB inainte de a te documenta putin. Ai grija si cum ii pui IOS-ul ca daca telefonul il ai cu gvy sim e posibil sa il blochezi. Cauta pe forum tutoriale.
  • 0

http://www.mylivesignature.com/signatures/54491/51/E6C7463D336D9A7C0DEDAD2CE66FE208.png


#14 OFFLINE   nuecookie

nuecookie

    Incepator

  • Membru
  • 12 posts
    • Time Online: 19d 5h 35m
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:5.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 10 July 2012 - 08:45 AM

telefonul este neverlocked, acuma vad ca si-a revenit...se aude...aplicatia respectiva am sters-o imediat dupa ce am vazut ca au aparut icoanele, cu SBS, mi-am inchis telefonul si l-am redeschis dupa ce am vazut k nu se sterg si au disparut singure...
  • 0

#15 OFFLINE   nuecookie

nuecookie

    Incepator

  • Membru
  • 12 posts
    • Time Online: 10h 23m 10s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:5.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 10 July 2012 - 08:46 AM

multumesc foarte mult pentru ajutorul acordat :)
  • 0

#16 OFFLINE   xtz

xtz

    VIP

  • VIP
  • 500 posts
    • Time Online: 10h 23m 10s
  • iGadget:iPhone 3G, iPhone 4
  • Versiune iOS:7.0.4
  • Versiune BB:4.12.09
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
Reputation: 18
Good

Posted 10 July 2012 - 08:49 AM

Pentru wifi, resteteaza setarile retea cum ti s-a explicat mai sus, in caz ca nu merge reseteaza si routerul. Altceva nu stiu ce sa iti mai spun.
  • 0

http://www.mylivesignature.com/signatures/54491/51/E6C7463D336D9A7C0DEDAD2CE66FE208.png


#17 OFFLINE   InSecret

InSecret

    Membru

  • Membru
  • 408 posts
    • Time Online: 19d 5h 35m
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 4
  • Gender:Male
Reputation: 5
Neutral

Posted 10 July 2012 - 08:59 AM

Aberatii ... ideea e in felul urmator... iPhone 3gs are alta placa de retea fata de 4 si laptopul la fel ... Emisia unui wireless se face pe un canal specificat in configuratia wireless-ului ... Placile de retea n sunt mai pretentioase . Explicatia mea e ca acel wireless transmite pe un canal pe care placa de retea din iphone 4 nu se poate connecta. Sfatul meu ia-ti un wireless e 100 ron ;)
  • 0

#18 OFFLINE   xtz

xtz

    VIP

  • VIP
  • 500 posts
    • Time Online: 2d 19h 27m 47s
  • iGadget:iPhone 3G, iPhone 4
  • Versiune iOS:7.0.4
  • Versiune BB:4.12.09
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
Reputation: 18
Good

Posted 10 July 2012 - 09:13 AM

InSecret, el a spus la inceputul postului ca s-a conectat la wifi cu iphone-ul, dar ca a doua oara cand a incercat nu i-a mai mers, deci e ceva din configurarea telefonului sau a router-ului.
  • 0

http://www.mylivesignature.com/signatures/54491/51/E6C7463D336D9A7C0DEDAD2CE66FE208.png


#19 OFFLINE   nuecookie

nuecookie

    Incepator

  • Membru
  • 12 posts
    • Time Online: 19d 5h 35m
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:5.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Da
Reputation: 0
Neutral

Posted 10 July 2012 - 09:15 AM

merci mult pentru ajutor
  • 0

#20 OFFLINE   InSecret

InSecret

    Membru

  • Membru
  • 408 posts
    • Time Online: 10h 23m 10s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 4
  • Gender:Male
Reputation: 5
Neutral

Posted 10 July 2012 - 10:06 AM

InSecret, el a spus la inceputul postului ca s-a conectat la wifi cu iphone-ul, dar ca a doua oara cand a incercat nu i-a mai mers, deci e ceva din configurarea telefonului sau a router-ului.


Scuzele mele sunt cam adormit. Scuze
  • 0





Also tagged with one or more of these keywords: iphone 4, wireless

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Produse evoMAG.ro




Parteneri iPhoneforum: