Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

Eroare 1015


  • This topic is locked This topic is locked
25 replies to this topic

#1 OFFLINE   Gabi2

Gabi2

    Membru

  • Membru
  • 552 posts
    • Time Online: 7d 23h 53m 23s
  • iGadget:iPhone 3G
  • Versiune iOS:4.2.1
  • Versiune BB:6.15.00
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 30
Excellent

Posted 07 April 2012 - 12:05 PM


Salut! Sunt nou in domeniu .. defapt de curand mi-am luat un iPhone 3G la mana a doua si am vrut sa-l resoftez, sa-l fac sa mearga mai rapid si mai bine am urmat cateva tutoriale de pe net dar se pare ca am dat-o in bara .. am folosit iTunes .. dau restore .. dar imi da eroarea 1015. Putin ajutor :D?
  • 0

Carpe Diem!


#2 OFFLINE   AndreyBZ

AndreyBZ

    Membru

  • Membru
  • 430 posts
    • Time Online: 7d 23h 53m 23s
  • iGadget:iPhone 4, iPhone 5
  • Versiune iOS:6.1.4, 7.0
  • Versiune BB:3.04.25
  • MacBook:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Interests:Apple Devices, Toyota & Volkswagen Driver !
Reputation: 5
Neutral

Posted 07 April 2012 - 12:13 PM

Cand apare error 1015 , il bagi in DFU mode cu iReb RC4 si apoi dai ok la error
  • 0

#3 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,173 posts
    • Time Online: 4d 7h 23m 29s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 415
Excellent

Posted 07 April 2012 - 12:28 PM

Pui in dfu mode, faci restore la 4.1 , o sa primesti eroare 1015 aferenta bb ipad, deschizi tiny umbrella, si dai Exit recovery, apoi jailbreak cu redsn0w pt activare, dupa jailbreak e recomandabil sa reinstalezi baseband de ipad (tot cu redsn0w, insa bifezi doar install baseband ipad) dupa fleshing deschizi cydia din telefon si instalezi ultrasn0w pt decodare, restart la iphone si gata.

Succes!


Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0

#4 OFFLINE   Gabi2

Gabi2

    Membru

  • Membru
  • 552 posts
    • Time Online: 59d 21h 13m 21s
  • iGadget:iPhone 3G
  • Versiune iOS:4.2.1
  • Versiune BB:6.15.00
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Donator

Reputation: 30
Excellent

Posted 07 April 2012 - 01:53 PM

Pui in dfu mode, faci restore la 4.1 , o sa primesti eroare 1015 aferenta bb ipad, deschizi tiny umbrella, si dai Exit recovery, apoi jailbreak cu redsn0w pt activare, dupa jailbreak e recomandabil sa reinstalezi baseband de ipad (tot cu redsn0w, insa bifezi doar install baseband ipad) dupa fleshing deschizi cydia din telefon si instalezi ultrasn0w pt decodare, restart la iphone si gata.

Succes!


Sent from my iPhone using Tapatalk


Am inteles in mare parte :-? .. Dar cum am zis si in primul post, sunt incepator :) .. Deeeci .. poti fi putin mai explicit de la partea cu "baseband"?

Parte proasta e ca la tiny umbrela nu-mi apare " Exit Recovery"
  • 0

Carpe Diem!


#5 OFFLINE   Gabi2

Gabi2

    Membru

  • Membru
  • 552 posts
    • Time Online: 7d 23h 53m 23s
  • iGadget:iPhone 3G
  • Versiune iOS:4.2.1
  • Versiune BB:6.15.00
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 30
Excellent

Posted 07 April 2012 - 02:30 PM

Nu reusesc sa-l scot din Recovery Mode cu nici un program ..
  • 0

Carpe Diem!


#6 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,173 posts
    • Time Online: 7d 23h 53m 23s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 415
Excellent

Posted 07 April 2012 - 02:44 PM

la ce iOS ai facut restore ? Cu tiny umbrella scoti din recovery, insa doar pt 4.1 stock "merge". Pentru 4.2.1 ai nevoie de custom.
Urmeaza pasi de mai sus, si sigur iti "iese".

Regasesti AICI-CLICK un tutorial complet pt eroare 1015 si cum sa faci restore.

Succes!
  • 0

#7 OFFLINE   Gabi2

Gabi2

    Membru

  • Membru
  • 552 posts
    • Time Online: 59d 21h 13m 21s
  • iGadget:iPhone 3G
  • Versiune iOS:4.2.1
  • Versiune BB:6.15.00
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Donator

Reputation: 30
Excellent

Posted 07 April 2012 - 03:02 PM

Am mai umblat si mie frica sa nu fi facut vre-o bocana .. Acum nu-mi mai apare restore
E clar ca am dat-o in bara rau de tot .. Am scos cartela, am reintrodus-o si tot degeaba. Ce se poate face pt. a-si revenii telefonul?

Posted Image
  • 0

Carpe Diem!


#8 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,173 posts
    • Time Online: 7d 23h 53m 23s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 415
Excellent

Posted 07 April 2012 - 03:17 PM

Gabi2 ai pasi mai sus, cat si tutorial de ce nu-l urmezi?? Te rog sa nu mai faci postari duble, foloseste functia de Edit a postari pt a adauga ceva.

Acum trebui sa-i faci jailbreak pt activare cu redsn0w.

Uite si un copy-paste din tutorial, te rog respecta pasi.

In caz ca nu ai cartela potrivita si telefonul e codat in alta retea, trebuie sa il rezolvi cu RedSn0w 0.9.6b5
RedSn0w 0.9.6b5 for Windows
RedSn0w 0.9.6b5 for Mac

1.trebuie sa downloadezi firmware-ul pe care il vrei de aici
2.Deschide Redsn0w
3.Selecteaza browse si alege firmware-ul pe care l-ai descarcat.
4.Apasa Next
5.Selecteaza de acolo "just enter pwned DFU mode right now
5.Apoi deschide itunes 10.1 (daca nu ai itunes 10.1 il poti updata din itunes sau il poti downloada de pe apple.com)
6.dai shfit in itunes si delecteaza "restore", apoi alegeti firmware-ul tau si iti va aparea eroarea 1015
7.deschide RecBoot si dai "exit recovery mode" si iti va aparea pe ecranul de la iphone Emergency call mode
8.Deschide din nou redsn0w
9.selecteaza din nou firmware-ul tau
10.Apasa Next
11.Selecteaza doar "install cydia" si asteapta sa se instaleze
12.Deschide din nou redsn0w
13.selcteaza firmware-ul tau
14.Apasa next
15.Selecteaza "install cydia" si "install Ipad baseband"
  • 0

#9 OFFLINE   Gabi2

Gabi2

    Membru

  • Membru
  • 552 posts
    • Time Online: 59d 21h 13m 21s
  • iGadget:iPhone 3G
  • Versiune iOS:4.2.1
  • Versiune BB:6.15.00
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Donator

Reputation: 30
Excellent

Posted 07 April 2012 - 04:05 PM

Sunt blocat la punctul 7, deoarece nu merge RecBoot. Ce este de facut? Imi da eroare ..
  • 0

Carpe Diem!


#10 OFFLINE   tiberiu

tiberiu

    SuperUser

  • VIP
  • 2,111 posts
    • Time Online: 7d 23h 53m 23s
  • iGadget:iPhone 4S, iPad3
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:5.02.00
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 207
Excellent

Posted 07 April 2012 - 06:46 PM

Incearca iReb in loc de recboot pentru a scapa de 1015.
  • 0

Daca esti convins ca postul meu ti-a fost folositor nu ezita sa il votezi rep_up.png !

 

 


#11 OFFLINE   Gabi2

Gabi2

    Membru

  • Membru
  • 552 posts
    • Time Online: 32d 3h 28m 15s
  • iGadget:iPhone 3G
  • Versiune iOS:4.2.1
  • Versiune BB:6.15.00
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Donator

Reputation: 30
Excellent

Posted 07 April 2012 - 07:23 PM

Incearca iReb in loc de recboot pentru a scapa de 1015.


Tiberiu multumesc :). Am reusit intr-un final sa ies din recovery mode, i-am pus firmware 3.1.3 dar acum problema e ca nu imi recunoaste cartela. Am citit tot prin tutorialele tale ca exista o posiblitate de a recunoaste toate retelele dar astfel sacrific GPS-u. Ma poti ajuta cu detalii?

Modem Firmware: 06.15.00
  • 0

Carpe Diem!


#12 OFFLINE   tiberiu

tiberiu

    SuperUser

  • VIP
  • 2,111 posts
    • Time Online: 7d 23h 53m 23s
  • iGadget:iPhone 4S, iPad3
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:5.02.00
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 207
Excellent

Posted 07 April 2012 - 07:46 PM

Ai facut jailbreak? Daca da, instaleaza ultrasnow din cydia si o sa poti folosi telefonul in orice retea.

Curiozitate: Inainte de a te apuca de treaba aveai acelasi baseband (06.15.00)?
  • 0

Daca esti convins ca postul meu ti-a fost folositor nu ezita sa il votezi rep_up.png !

 

 


#13 OFFLINE   Gabi2

Gabi2

    Membru

  • Membru
  • 552 posts
    • Time Online: 32d 3h 28m 15s
  • iGadget:iPhone 3G
  • Versiune iOS:4.2.1
  • Versiune BB:6.15.00
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Donator

Reputation: 30
Excellent

Posted 07 April 2012 - 07:59 PM

Ai facut jailbreak? Daca da, instaleaza ultrasnow din cydia si o sa poti folosi telefonul in orice retea.

Curiozitate: Inainte de a te apuca de treaba aveai acelasi baseband (06.15.00)?


Am facut jalibreak :D. Si sincer .. habar n-am ce baseband aveam :D. E primu iphone si mi-am bagat nasu aiurea.
  • 0

Carpe Diem!


#14 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,173 posts
    • Time Online: 7d 23h 53m 23s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 415
Excellent

Posted 07 April 2012 - 08:00 PM

da avea ,altfel nu primea 1015 la restore. daca mi-ar fi urmat pasi, si n-ar fi citit doar ce-l interesa ....
  • 0

#15 OFFLINE   tiberiu

tiberiu

    SuperUser

  • VIP
  • 2,111 posts
    • Time Online: 59d 21h 13m 21s
  • iGadget:iPhone 4S, iPad3
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:5.02.00
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Donator

Reputation: 207
Excellent

Posted 07 April 2012 - 08:05 PM

@mau, daca tot ai intervenit, eroare 1015 nu primesti doar pentru bb de ipad ci aceasta eroare apare de fiecare data cand faci restore la un iOS caruia ii corespunde un BB mai mic decat cel instalat in iphone.

@Gabi2, fa ce ti-am spus si o sa mearga.
  • 0

Daca esti convins ca postul meu ti-a fost folositor nu ezita sa il votezi rep_up.png !

 

 


#16 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,173 posts
    • Time Online: 32d 3h 28m 15s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti

Donator

Reputation: 415
Excellent

Posted 08 April 2012 - 12:35 AM

@tiberiu - baseband de ipad e cel mai mare 06.x, iar in cazul 3g-ului nu se poate pune problema de o alta cauza.


Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0

#17 OFFLINE   tiberiu

tiberiu

    SuperUser

  • VIP
  • 2,111 posts
    • Time Online: 59d 21h 13m 21s
  • iGadget:iPhone 4S, iPad3
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:5.02.00
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Donator

Reputation: 207
Excellent

Posted 08 April 2012 - 06:34 AM

@mau, te contrazic: pe iPhone 3G poti pune ios de la 3.1.2 la 4.2.1 (cu bb aferente de la 05.11 la 05.15). Daca ai, sa zicem 4.0.2 cu bb 05.13.04 si incerci sa pui 3.1.3 original (caruia ii corespunde 05.12) primesti clar eroarea 1015 in iTunes. Este adevarat ca atunci cand ai bb de ipad primesti aceeasi eroare, dar tocmai datorita faptului ca incerci sa pui un ios al carui bb este mai mic. Deci nu primesti 1015 doar daca ai bb de ipad.
  • 0

Daca esti convins ca postul meu ti-a fost folositor nu ezita sa il votezi rep_up.png !

 

 


#18 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,173 posts
    • Time Online: 32d 3h 28m 15s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti

Donator

Reputation: 415
Excellent

Posted 08 April 2012 - 11:44 AM

Nu ajungi la 1015 pt ca nu poti trece de 3194, insa o sa tin cont de cele relate de tine mai sus, si cu prima ocazie o sa testez:)
Merci!


Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0

#19 OFFLINE   tiberiu

tiberiu

    SuperUser

  • VIP
  • 2,111 posts
    • Time Online: 59d 21h 13m 21s
  • iGadget:iPhone 4S, iPad3
  • Versiune iOS:6.1.3
  • Versiune BB:5.02.00
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Donator

Reputation: 207
Excellent

Posted 08 April 2012 - 12:22 PM

Nu ajungi la 3194 pentru ca la 3G nu ai nevoie de SHSH :)
  • 0

Daca esti convins ca postul meu ti-a fost folositor nu ezita sa il votezi rep_up.png !

 

 


#20 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,173 posts
    • Time Online: 32d 3h 28m 15s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti

Donator

Reputation: 415
Excellent

Posted 08 April 2012 - 12:32 PM

Mmm, am avut parte doar de 3G-uri cu bb de ipad, sau care aveau nevoie de instalarea bb ipad pt unlock:p
Insa cu prima ocazie, daca nu uit, testez!
Merci!


Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Produse evoMAG.ro




Parteneri iPhoneforum: