Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

dezactivare 3g la iphone 4s!!!


  • This topic is locked This topic is locked
12 replies to this topic

#1 OFFLINE   jon

jon

    Incepator

  • Membru
  • 77 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4S
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 21 March 2012 - 11:40 AM


Am facut acest topic pt ca am vazut ca multa lume nu stie cum se dezactiveaza 3g ul la i4s!multii zic ca nu se poate.
3G UL LA IPHONE 4S SE NUMESTE CELLULAR DATA
setari >general>network>cellular data on/off datil pe off si se dezactiveaza 3g ul!!!

sper sa fie de folos!!!
  • 0

#2 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,288 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 419
Excellent

Posted 21 March 2012 - 12:01 PM

jon iti multumim pentru insistenta si ajutor, cu siguranta va fi de folos, dar te incapatanezi sa faci confuzie intre 3G si Cellular Data in conditiile in care ti-a fost explicat diferenta dintre aceste doua functii.
  • 0

#3 OFFLINE   jon

jon

    Incepator

  • Membru
  • 77 posts
    • Time Online: 63d 19h 33m
  • iGadget:iPhone 4S
  • Gender:Male

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 21 March 2012 - 12:04 PM

ok cum zici tu.dar dc cand dezactivezi cellular data nu mai ai 3g?explicami si mie poate gresesc eu!mersii!
  • 0

#4 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,288 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 419
Excellent

Posted 21 March 2012 - 12:09 PM

ti-a fost explicat odata, Regasesti AICI explicatia lui iSpitFire aceeasi explicatie ti-o ofer si eu .

Odata dezactivat Celluar Data opresti tot traficul de internet, acesta nu va fi disponibil nici pe EDGE/GPRS. Dar daca dezactivezi doar 3G-ul si ramai cu Cellular Data activ ( posibil acum in cazul iOS-ului 5.1 ) poti folosi internetul pe mobil prin EDGE/GPRS

Daca scoti Cellular Data ramai fara net de tot pe telefon (chit ca-ti opreste si 3G-ul). Cu toggle-ul 3G, poti sa dezactivezi doar chipul de 3G dar inca sa ai o conexiune de Cellular Data prin EDGE/GPRS activa.


Sper ca ai inteles acum si nu mai faci confuzie.
  • 0

#5 OFFLINE   jon

jon

    Incepator

  • Membru
  • 77 posts
    • Time Online: 63d 19h 33m
  • iGadget:iPhone 4S
  • Gender:Male

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 21 March 2012 - 02:18 PM

aha ms !!oricum bateria e mult mai strong fara cellular data activat plus de asta in zonele cu semnal slab 3g ai o line sau dispare si da no service!daca dezactivezi cellular data am 3 linii tio spun din priproa experienta!!stau in italia intro zona de munte si am testat cu cellular data acctivat imi da noservice !!!fara cellular data am 3 liniil!oricum am inteles ce miai zis !am vrut sa fac asa ca o paranteza

app de asta yo am o problema cum activez cellular data imi ia credit de pe telefon de nui adevarat nus dc , nu intru pe internet nu fac nimic am dezactivat toate updateurile si degeaba raman fara credit numi dau seama ce se connecteaza la net sau care e problema numi dau seama ce zici mau?care ar fi problema apoi cand raman fara credit tot da ceva sa se connecteze ca primesc mesaj de la credit ceva de genu"nu ai suficent credit pt aceasta operatiune"care o fi aia care tot ma zapaceste la credit nustiu .mentionez ca am tim sunt in italia ms de ajutor
  • 0

#6 OFFLINE   Soul

Soul

    Incepator

  • Membru
  • 76 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4S
Reputation: 2
Neutral

Posted 21 March 2012 - 03:59 PM

Posted Image

Simplu si usor! SbSettings !
  • 0

#7 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,288 posts
    • Time Online: 22h 5m 15s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 419
Excellent

Posted 21 March 2012 - 04:39 PM

Sunt aplicații ce se conecteza la internet pt diferite update-uri sau funcții: vremea, mail, iCloud, etc. Si de aici probabil si traficul automat.


Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0

#8 OFFLINE   iSpitFire

iSpitFire

    Ding-dong!

  • Membru
  • 1,395 posts
    • Time Online: 63d 19h 33m
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 4, iPad3
  • Versiune iOS:5.1.1, 6.0
  • Versiune BB:1.0.11, 4.12.02, 5.13.04
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest

Donator

Reputation: 27
Excellent

Posted 21 March 2012 - 06:00 PM

E din cauza ca nu ai abonament de date si-ti papa creditul ca sa se conecteze la net. Asa cum ti-a zis si mau, ai aplicatii in background care se conecteaza la net, gen Push de la Mail sau orice alte aplicatii care au Push Notifications pe On.
  • 0
Posted Image Guru

#9 OFFLINE   jon

jon

    Incepator

  • Membru
  • 77 posts
    • Time Online: 3d 2h 4s
  • iGadget:iPhone 4S
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 21 March 2012 - 06:55 PM

aha ms mult baieti

Posted Image

Simplu si usor! SbSettings !

am loat sbs seting nu am optiunea 3g ca sa o opresc!

Edited by Shteff, 21 March 2012 - 08:06 PM.
Nu mai posta succesiv!

  • 0

#10 OFFLINE   Soul

Soul

    Incepator

  • Membru
  • 76 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4S
Reputation: 2
Neutral

Posted 22 March 2012 - 04:09 PM

Trage cu degetul in jos si se va deschide ca in imaginea postata de mine , daca nu apare acolo , selectezi "more" - "Set Window Toggles" - "3G"
  • 0

#11 OFFLINE   Alexandra Deaconu

Alexandra Deaconu

    Incepator

  • Membru
  • 1 posts
    • Time Online: 22h 5m 15s
Reputation: 0
Neutral

Posted 22 March 2012 - 07:31 PM

Posted Image


hey buna! imi spui si mie pe un 4S neverlocked cum pun SB settings imi trebuie cydia? sau alt program sa l iau? ms


Simplu si usor! SbSettings !


  • 0

#12 OFFLINE   Soul

Soul

    Incepator

  • Membru
  • 76 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4S
Reputation: 2
Neutral

Posted 22 March 2012 - 08:01 PM

Al tau 4s are jailbreak facut ? Dupa cum intrebi, cred ca nu .

Sunt diferite metode ceva putin mai complicate pentru a putea seta aceleasi lucruri ca in SbSettings , sau chiar si o aplicatie Icon Project Sau App Switcher (nu stiu care-i mai buna pentru ca nu folosesc).
  • 0

#13 OFFLINE   jon

jon

    Incepator

  • Membru
  • 77 posts
    • Time Online: 22h 5m 15s
  • iGadget:iPhone 4S
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 23 March 2012 - 06:43 AM

am rezolvat uitasem sa dau notificarea on!
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Produse evoMAG.ro




Parteneri iPhoneforum: