Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

Cum verific daca e neverlocked?

verific neverlocked iphone 4

  • This topic is locked This topic is locked
17 replies to this topic

#1 OFFLINE   Crix

Crix

    Incepator

  • Membru
  • 8 posts
    • :
  • iGadget:Numai in vizita, caut informatii
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 0
Neutral

Posted 14 March 2012 - 06:51 PM


Salutare tuturor!

Am o mica nelamurire. Intentionez sa devin si eu un posesor de iPhone, mai exact iPhone 4. Tin sa precizez ca va fi primul meu iDevice, deci nu prea ma pricep la detalii tehnice. Am inteles ca cel mai bine este sa-mi iau unul neverlocked si intrebarea mea este urmatoarea:

Cum pot verifica daca este neverlocked (asa cum sustine vanzatorul) sau nu?

Am citit in alte topicuri ca sunt cateva programe care se gasesc in Cydia gen ultrasn0w sau blacksn0w, pe care daca le gasesc inseamna ca nu este neverlocked, mai scria ceva legat de baseband, insa acele posturi erau vechi de aprox. 2-3 ani. Au mai aparut alte astfel de programe de decodare intre timp dupa care trebuie sa ma uit? Imi cer scuze daca mai exista un topic asemanator deschis recent, dar vreau sa ma asigur ca nu imi iau tzeapa. Astept sfaturile voastre. Multumesc anticipat! :notworthy:

  • 0

#2 OFFLINE   andreic

andreic

    Membru

  • VIP
  • 370 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.0.2
  • Versiune BB:5.00.01, Alt BB nespecificat
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 19
Good

Posted 14 March 2012 - 07:20 PM

E simplu. Bagi 2 cartele de la operatori diferiti. Ai grija sa fie in locas doar cartelele si nimic altceva de genul Gevey Sim. Daca tel functioneaza cu amble cartele(ex. Vdf si Orange) atunci este in regula.
  • 0

#3 OFFLINE   bag3ra

bag3ra

    VIP

  • VIP
  • 627 posts
    • Time Online: 8d 20h 31m 1s
  • iGadget:iPhone 3GS
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male

Donator

Reputation: 16
Good

Posted 14 March 2012 - 07:32 PM

Nu e chiar asa simplu..daca e printre primele iphone 4 eu stiu ca pot fi si soft unlock si poate fi cydia ascuns in springboard.

Cel mai bine si cel mai bine e sa ii faci o resoftare. Dupa resoftare nu iti va cere sa introduci cartela in el pentru a ii face activarea.
  • 0

In God we trust.


#4 OFFLINE   Crix

Crix

    Incepator

  • Membru
  • 8 posts
    • Time Online: 7d 6h 34m 24s
  • iGadget:Numai in vizita, caut informatii
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 0
Neutral

Posted 14 March 2012 - 09:24 PM

Ideea e ca nu ma pricep sa-i fac un restore sau alte chestii de genu asta. Eu vreau sa stiu cum pot sa-mi dau seama daca e neverlocked direct din telefon, fara sa iau laptopul cu mine. Ce am aflat pana acum e ce am scris si mai sus referitor la ultrasn0w si blacksn0w dar poate mai sunt si altele despre care eu nu stiu...

P.S. daca cydia e ascuns nu il gasesc daca dau search in telefon??
  • 0

#5 OFFLINE   Barny

Barny

    Very Important Person

  • VIP
  • 659 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4, iPhone 5
  • Versiune iOS:6.1.3, 7.0.4
  • Versiune BB:4.12.09
  • MacBook:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Deva
  • Interests:Pro Bmx Rider
Reputation: 20
Excellent

Posted 14 March 2012 - 09:47 PM

foarte simplu aflii si anume urmand accesti pasi:

1. Intri la settings -> general -> about si acolo la modem firmware nu trebuie sa fie 1.59.00 ( asta inseama ca este decodat cu cydia )
2. Bagi 2 cartele diferite ( Orange si Vodafone ) daca acceastea merg si Basebandul nu este 1.59.00 inseamna ca este NeverLocked.
3. Sa nu aiba Gevey Sim.
  • 0

//\\////\\\\////////\\\\\\\\//////////\\\\\\\\\\////////////\\\\\\\\\\\\//////////////\\\\\\\\\\\\\\Cu rabdarea treci si marea, eu trec cu avionul !


#6 OFFLINE   bag3ra

bag3ra

    VIP

  • VIP
  • 627 posts
    • Time Online: 5d 15h 44m 24s
  • iGadget:iPhone 3GS
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
Reputation: 16
Good

Posted 14 March 2012 - 10:03 PM

sincer acum.. la cate tweakuri sunt in cydia nu as stii sa iti spun cu certitudine daca il gasesti cand ii dai search. Sorin te-a sfatuit foarte bine.
  • 0

In God we trust.


#7 OFFLINE   Crix

Crix

    Incepator

  • Membru
  • 8 posts
    • Time Online: 7d 6h 34m 24s
  • iGadget:Numai in vizita, caut informatii
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 0
Neutral

Posted 14 March 2012 - 10:26 PM

Deci daca are orice alt firmware in afara de 1.59.00 si merg 2 cartele de la operatori diferiti este neverlocked. Am inteles bine? Nu mai trebuie sa ma uit dupa ultrasn0w daca e jailbreak-uit?
  • 0

#8 OFFLINE   Charlie Harper

Charlie Harper

    Chupacabra

  • VIP
  • 1,923 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4, iPhone 4S, iPad2
  • Versiune iOS:5.1.1
  • Versiune BB:2.8.01, 7.11.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Galati
  • Interests:Tennis,iDevices,Cars,Movies,TV series,BMW,Sports
Reputation: 34
Excellent

Posted 14 March 2012 - 10:33 PM

Poți eventual să te uiți după Fake about screen în Cydia,că dacă vrea să fie șmecher omu,editează BB-ul și tu nu-ți dai seama.
  • 0

"If Vodka were water, And I were a duck, I'd swim to the bottom and never come up. But... Vodka isn't water, and I'm not a duck. So let's all party, and get fucked up!"


#9 OFFLINE   Crix

Crix

    Incepator

  • Membru
  • 8 posts
    • Time Online: 1d 22h 40m 28s
  • iGadget:Numai in vizita, caut informatii
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 0
Neutral

Posted 15 March 2012 - 02:19 AM

Buuun mersi mult pt sfat. Am gasit mai multe informatii despre Fake About Screen. Asta chiar nu stiam ca e posibil. Multumesc inca o data. :Thums-up:

Pentru linistea mea, sa recapitulam:

Un iPhone poate fi decodat:

1.Cu gevey sim

2.Soft Unlock cu ultrasn0w sau blacksn0w (daca mai exista si altele va rog sa-mi spuneti)
  • Daca nu gasesc niciuna din cele doua (ultrasn0w sau blacksn0w) in Cydia si merg 2 cartele diferite, este NeverLocked.
  • Daca baseband-ul este 1.59.00 e decodat cu Cydia.
  • Daca introduc 2 cartele diferite si merg, iar baseband-ul nu este 1.59.00 inseamna ca este NeverLocked. (Daca nu exista Fake About Screen in Cydia)
  • De asemenea daca nu e jailbreak-uit (nu exista Cydia) si merg 2 cartele diferite, este NeverLocked.
Am inteles bine? Daca am gresit sau mai e ceva de adaugat, va rog. (Sorry daca sunt stresant, poate ca's mai greu de cap, dar vreau sa stiu ce cumpar si sa nu ma aleg cu un telefon pe care sa nu il pot folosi :( )
  • 0

#10 OFFLINE   Barny

Barny

    Very Important Person

  • VIP
  • 659 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4, iPhone 5
  • Versiune iOS:6.1.3, 7.0.4
  • Versiune BB:4.12.09
  • MacBook:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Deva
  • Interests:Pro Bmx Rider
Reputation: 20
Excellent

Posted 15 March 2012 - 12:56 PM

ai inteles perfect. :D
  • 0

//\\////\\\\////////\\\\\\\\//////////\\\\\\\\\\////////////\\\\\\\\\\\\//////////////\\\\\\\\\\\\\\Cu rabdarea treci si marea, eu trec cu avionul !


#11 OFFLINE   Charlie Harper

Charlie Harper

    Chupacabra

  • VIP
  • 1,923 posts
    • Time Online: 5d 15h 44m 24s
  • iGadget:iPhone 4, iPhone 4S, iPad2
  • Versiune iOS:5.1.1
  • Versiune BB:2.8.01, 7.11.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Galati
  • Interests:Tennis,iDevices,Cars,Movies,TV series,BMW,Sports
Reputation: 34
Excellent

Posted 15 March 2012 - 02:41 PM

Blacksn0w degeaba îl cauți,ăla decodează doar BB 05.11.07,care corespunde firmware-ului 3.1.2,iar un iPhone 4 nu ar fi putut avea această versiune. :D
  • 0

"If Vodka were water, And I were a duck, I'd swim to the bottom and never come up. But... Vodka isn't water, and I'm not a duck. So let's all party, and get fucked up!"


#12 OFFLINE   Crix

Crix

    Incepator

  • Membru
  • 8 posts
    • Time Online: 1d 22h 40m 28s
  • iGadget:Numai in vizita, caut informatii
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 0
Neutral

Posted 15 March 2012 - 04:43 PM

Am inteles... Am mai auzit o alta modalitate prin care pot sa-mi dau seama ca e neverlocked 100%. Sa ma inteleg cu vanzatorul, sa-i faca un restore si sa mi-l aduca neactivat, ca sa-l activez cu SIM-ul meu. Se poate activa asa, fara sa fie conectat la iTunes? Sau cum se procedeaza?
  • 0

#13 OFFLINE   arnoldhienz

arnoldhienz

    Incepator

  • Membru
  • 68 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 4
  • Versiune iOS:5.1.1, 6.0
  • Versiune BB:4.12.01
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu
Reputation: 1
Neutral

Posted 16 March 2012 - 06:44 PM

Ai grija la Micro-Sim ca, daca iei 2 cartele normale cu tine tot degeaba le iei :) , deci va trebui sa faci rost de 2 cartele micro-sim...
  • 0

#14 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 5,986 posts
    • Time Online: 14h 59m 48s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 400
Excellent

Posted 16 March 2012 - 07:02 PM

Poti activa direct pe tel insa ai nevoie de net via wifi, pt a fi stabilită comunicare între tel si database-ul celor de Apple pt activare, activare pe telefon e posibila doar in cazul noului iOS 5.x

Iar pt activare iti recomand un sim cosmote ( de ce cosmo? Pt ca cosmote nu blochează terminalele in propria retea ci le vând la liber )


Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0

#15 OFFLINE   Crix

Crix

    Incepator

  • Membru
  • 8 posts
    • Time Online: 54d 4h 31m 6s
  • iGadget:Numai in vizita, caut informatii
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 17 March 2012 - 01:23 PM

Ok, si sa inteleg ca si la verificare daca e pot face la fel, cu un cosmote si un orange? Asta in cazu in care nu vine cu el neactivat.
  • 0

#16 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 5,986 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 400
Excellent

Posted 17 March 2012 - 02:04 PM

Poti activa cu orice sim daca e neverlocked, am dat exemplu pe cosmote deoarece eu NU blochează telefoanele.


Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0

#17 OFFLINE   Crix

Crix

    Incepator

  • Membru
  • 8 posts
    • Time Online: 54d 4h 31m 6s
  • iGadget:Numai in vizita, caut informatii
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 17 March 2012 - 05:47 PM

Am inteles. Eu nu mai am intrebari. Va multumesc mult pt sfaturi si daca mai e ceva de zis, astept, daca nu, se poate inchide. Cam in 2 saptamani o sa am si telefonul si poate ne mai auzim atunci sa ma mai invatati una alta daca ma impotmolesc :D In urma sfaturilor voastre sper sa fac o alegere buna, cu toate ca sunt novice in ale iPhone-ului :P Va multumesc inca o data si un weekend frumos va doresc!
  • 0

#18 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 5,986 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 400
Excellent

Posted 19 March 2012 - 10:40 PM

Mult succes, tot aici ne gasesti pt orice intrebarea referior la idevice-uri.

Inchis si mutat la Rezolvate.
  • 0





Also tagged with one or more of these keywords: verific, neverlocked, iphone 4

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Produse evoMAG.ro




Parteneri iPhoneforum: