Jump to content

Ecranul iPad 3 confirmat ca fiind Retina Display

iPad 3 iPad 2 Ecran iPad 3

• You cannot reply to this topic
11 replies to this topic

#1 Marius

Master Yoda

• Admin
  • 9,950 posts
  • iGadget:iPhone 4S

Posted 18 February 2012 - 12:16 PM

Vesti bune pentru toti doritorii de iPad 3.
Cei de la MacRumors au confirmat cu ajutorul un microscop faptul ca ecranul iPad 3 va avea rezolutia dubla fata de ecranul iPad 2.
Asta inseamna o rezolutie de 2.048 x 1.563.

Attached Image: ipad_2_ipad_3_pixels.jpg

Pe langa asta, zvonurile indica un procesor quad-core A4 si compatibilitate cu retelele 4G LTE.

Sursa
Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google +

Aveti nevoie de spatiu de stocare GRATUIT? Dropbox este solutia ideala. Aveti gratuit primii 2GB pe care ii puteti sincroniza pe orice calculator/device cu iOS, Android, Linux, Windows sau RIM. Este un backup excelent, fiind practic imposibil sa pierdeti datele respective. In plus, daca accesati acest link primim amandoi cate 250 MB (suplimentar) in momentul in care terminati de configurat contul pe orice device/calculator. Astfel se poate trece de 10 GB de spatiu GRATUIT. Enjoy!

#2 soparla16

Noob

• Membru
  • 49 posts

Posted 18 February 2012 - 12:17 PM

is fff curios deja ...

#3 Rupp

Member

• Membru
  • 391 posts
  • iGadget:iPhone 4

Posted 21 February 2012 - 06:00 PM

asta inseamna ca merge 1080 p!? nu din cate vad eu :)
iPhone 4s 16GB, NEVERLOK f0r mE

iPhone 4 16GB, NEVERLOK f0r mE !

iPad 2 16GB Wifi - 3G wHiTe

#4 lll

Noob

• Membru
  • 42 posts

Posted 23 February 2012 - 06:27 PM

1080p is the shorthand identification for a set of HDTVhigh-definition video modes that are characterized by 1080 horizontal lines of resolution[1] and progressive scan, meaning the image is not interlaced as is the case with the 1080i display standard. The term assumes a widescreenaspect ratio of 16:9, implying a resolution of 1,920 pixels wide by 1,080 high

mmm ... Abia astept sa apara
:notworthy:
:praying:

#5 iSpitFire

Super User

• Membru
  • 526 posts
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 4, iPad

Posted 03 March 2012 - 11:33 AM

V-as ruga sa nu dezinformati populatia.

Nu cred ca putem vorbi de un adevarat Retina Display. Un retina display ar fi 330+ PPI cum e la iPhone.
Pe iPad 3 daca se va ajunge chiar si aproape de aceasta cifra dubland cei 132 PPI care ii are iPad 2(fiindca se zvoneste ca rezolutia displayului e dubla), deci 264 PPI, nu ar fi nici macar pe aproape de standardul de Retina display pe care-l are iPhone-ul. Totusi, recunosc ar fi ceva impresionant.

L-as cataloga drept display HD, dar nu Retina.

#6 Marius

Master Yoda

• Admin
  • 9,950 posts

Posted 03 March 2012 - 12:03 PM

View PostiSpitFire, on 03 March 2012 - 11:33 AM, said:

V-as ruga sa nu dezinformati populatia.

Nu cred ca putem vorbi de un adevarat Retina Display. Un retina display ar fi 330+ PPI cum e la iPhone.
Pe iPad 3 daca se va ajunge chiar si aproape de aceasta cifra dubland cei 132 PPI care ii are iPad 2(fiindca se zvoneste ca rezolutia displayului e dubla), deci 264 PPI, nu ar fi nici macar pe aproape de standardul de Retina display pe care-l are iPhone-ul. Totusi, recunosc ar fi ceva impresionant.

L-as cataloga drept display HD, dar nu Retina.

Ai partial dreptate.
La momentul X, cand regretatul Steve a definit pe scena ce este un Retina Display, daca iti amintesti bine, zicea ceva si de distanta intre ochi si igadget, in cazul acela iPhone 4. E, din nou, fac apel la memoria ta pentru prezentarea iPad . Acolo, el a tinut tableta in poale si nu in fata ochilor.
Deci, daca e sa o calculam, distanta la care este tinut un iPad fata de un iPhone de la ochi este considerabil mai mare, deci, ochiul uman chiar nu vede diferenta intre cei cativa PPI.
Deci, adevarul ar trebui sa fie undeva la mijloc.
Intradevar, conform descrierii Apple, 264 PPI nu se califica ca fiind Retina Display, dar, daca il tinem in poala, diferenta de 66 de PPI este compensata cu usurinta de ochiul uman, deci percepi aceeasi calitate.
In plus, inca nu e 100% sigur ce rezolutie va avea noul display.
Vedem in 4 zile exact ce rezolutie are si daca Apple il va defini ca Retina sau nu.
Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google +

Aveti nevoie de spatiu de stocare GRATUIT? Dropbox este solutia ideala. Aveti gratuit primii 2GB pe care ii puteti sincroniza pe orice calculator/device cu iOS, Android, Linux, Windows sau RIM. Este un backup excelent, fiind practic imposibil sa pierdeti datele respective. In plus, daca accesati acest link primim amandoi cate 250 MB (suplimentar) in momentul in care terminati de configurat contul pe orice device/calculator. Astfel se poate trece de 10 GB de spatiu GRATUIT. Enjoy!

#7 iSpitFire

Super User

• Membru
  • 526 posts

Posted 04 March 2012 - 12:07 PM

Mersi pentru argumentul tau clar si concis.
Incepe sa-mi placa forumul asta. Chiar daca vad ca o duceti rau cu Moderatorii. (ma refer la faptul ca aveti numai threaduri de probleme prin sectiunile care nu trebuie ale forumului)
PS: Aveti nevoie de inca o mana de ajutor? Vreun formular unde pot sa aplic?

#8 manolachi

Member

• Membru
  • 219 posts

Posted 04 March 2012 - 03:23 PM

Foarte tare ipad3 .. abia astept sa vad ce o sa iasa .. chiar ieri mi-am vandut ipad-ul 1 ca sa am banutzi pt ipad3 bieinteles mai pun o dif considerabila
My iPhone History
Iphone 2g 16GB. 3.1.3 Jailbreak
Iphone 3g 8GB Black.VANDUT
Iphone 3g 16gb Withe.VANDUT
Iphone 3gS 16gb Black 4.3.3 Orange.

Iphone 4 16 gb Black 5.0.1 Neverloked!

#9 iSpitFire

Super User

• Membru
  • 526 posts

Posted 04 March 2012 - 04:01 PM

Nu-ti mai ridica speranta. Nu o sa se numeasca iPad 3 din moment ce-si pastreaza acelasi form factor ca iPad 2. Probabil vom vedea ceva similar iPad 2S sau iPad 2 HD.
iPad 3-ul va sosi la anul, aratand complet diferit. Poate chiar mai subtire decat grasanul asta care se zvoneste acum ca va aparea.

#10 manolachi

Member

• Membru
  • 219 posts

Posted 05 March 2012 - 07:28 PM

Hai ma mai grasan decat ipad 1 sau ipad 2 nu are cum sa fie !
My iPhone History
Iphone 2g 16GB. 3.1.3 Jailbreak
Iphone 3g 8GB Black.VANDUT
Iphone 3g 16gb Withe.VANDUT
Iphone 3gS 16gb Black 4.3.3 Orange.

Iphone 4 16 gb Black 5.0.1 Neverloked!

#11 oxyg3n

The air that you breathe

• Super Moderator
  • 1,282 posts

Posted 05 March 2012 - 07:34 PM

Daca aduce numai Retina Display si capacitate de stocare mai mare, nu are motive de marire in ... greutate ;)
Daca in schimb aduce un procesor quad, o baterie mai mare, atunci s-ar justifica grosimea marita. Totusi, caldura generata de procesor trebuie disipata cumva.

#12 iSpitFire

Super User

• Membru
  • 526 posts

Posted 05 March 2012 - 10:08 PM

Vorbim de o grosime de 0.81mm. Da, ati auzit bine, nici macar un milimetru. Cred ca au uitat astia de la Apple sa-l trimita la sala. :))

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users