Caut o aplicatie, un tweak ceva care sa ma trimita, la o simpla accesare, la chenarul in care sa pot cauta un contact din agenda. La app standard din iphone dupa ce caut un contact, il accesez imi intra in fereastra cu informatii a contactului respectiv, apas pe nr de telefon ... la o cautare ulterioara , cand intru in contacte , in loc sa am chenarul respectiv am fereastra cu informatiile numarului apelat inainte. In speranta ca m-am facut inteles VA MULTUMESC.
3 replies to this topic
Posted 17 February 2012 - 01:02 AM
Posted 17 February 2012 - 08:22 AM
In ferestra respectiva iti ofera posibilitatea de a te intoarce la "Contacts", vezi butonul "All Contacts" in stanga sus.
Posted 17 February 2012 - 12:43 PM
@mario ai dreptate. ma intoarce la fereastra cu toate contactele numai ca imi ramane la contactele cautate anterior , daca ultimul contact cautat incepe cu litera V. pentru a putea ajunge la "chenarul cu search" trebuie sa mai dau o comanda telefonului. Si asta ma deranjeaza daca daca vreau sa caut un contact am de facut prea multe comenzi (la un alt telefon de-al meu aveam un buton cu o agenda pe el si cand il apasam ma ducea direct la search ) MULTUMESC
Posted 06 March 2012 - 02:24 PM
Daca vrei sa cauti un contact apasa butonul "home" pana ajungi in fereastra de search, adica daca esti pe prima pagina cu aplicatii apesi o data, daca esti in alta pagina apesi de doua ori la o distanta de o secunda si apoi scrii numele/prenumele/porecla/firma/functia contactului sau ce ai mai completat la contactul respectiv sau in aplicatia contacte daca ultimul contact cautat e cu litera v dai all contacts si apoi ai o linie in partea dreapta in care ai toate literele, daca tii apasat pe ea poti misca degetul usor in sus sau in jos pana ajungi la litera corespunzatoare contactului pe care-l cauti sau in aceeasi fereastra cu toate contactele, fiind la litera v apesi pe ceas si vei ajunge sus si ti se va deschide bara de search.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users