Jump to content

Protejeaza-ti contactele cu ContactPrivacy

ContactPrivacy protejare contacte Contacte iPhone

1 reply to this topic

#1 Marius

Master Yoda

• Admin
  • 9,950 posts
  • iGadget:iPhone 4S

Posted 14 February 2012 - 11:50 AM

La un moment dat a fost tras un semnal de alarma care ne atentiona ca, de multe ori, dezvoltatorii nu numai ca au acces la contactele noastre, dar le si pot transmite pe serverele proprii.
Un astfel de caz a devenit celebru saptamana trecuta.
Este vorba evident de cazul Path, unde s-a descoperit ca aplicatia trimitea toata lista de contacte pe server.
Evident, CEO-ul si-a cerut scuze, dar imaginea companiei a fost ruinata.
Problema este de fapt alta.
Apple NU interzice aceste actiuni.
Ce le interzice insa dezvoltatorilor este divulgarea acestui transfer.
Nici unde in aplicatiile de acest gen nu vei fi anuntat ca ti se transfera contactele si, mai grav, nu ti se cere acordul.
Acum insa ii putem stopa, multumita aceluiasi Ryan Petrich, responsabil de foarte multe aplicatii "must have" din Cydia.
Aplicatia se numeste ContactPrivacy si, dupa instalare, va bloca astfel de transferuri si te va intreba daca esti de acord cu acest transfer.

Attached Image: ContactPrivacy-iPhone-iOS (1).jpg

Aplicatia este gratuita si o gasiti in Cydia.

Sursa
Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google +

Aveti nevoie de spatiu de stocare GRATUIT? Dropbox este solutia ideala. Aveti gratuit primii 2GB pe care ii puteti sincroniza pe orice calculator/device cu iOS, Android, Linux, Windows sau RIM. Este un backup excelent, fiind practic imposibil sa pierdeti datele respective. In plus, daca accesati acest link primim amandoi cate 250 MB (suplimentar) in momentul in care terminati de configurat contul pe orice device/calculator. Astfel se poate trece de 10 GB de spatiu GRATUIT. Enjoy!

#2 manta79

Noob

• Membru
  • 44 posts
  • iGadget:iPhone 3GS

Posted 20 February 2012 - 09:49 PM

si daca lista ta de contacte a fost gata trimisa pe server ce mai conteaza daca intalezi acuma aplicatia,si ce sa faca cu nr de telefoane de la cunoscuti ,ca numere de ministi nu am in telefon si daca aveam era un nume oarecare care il identificam eu dupa alte chestii :lol2:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users