Astazi am intrat in posesia unui iphone 4S achizitionat de la orange, lam activat, si la primul telefon am observat ca se aude extraordinar de incet, poate sunt putin absurd dar nu vreau sa ma gandesc ca ar fi stricat din fabrica si ma gandesc foarte pozitiv ca siar putea da drumu la difuzor dupa o perioada de functionare ... a mai patit cineva la vreun iphone asa?
PS: VOLUMUL E LA MAXIM!!!
MULTUMESC
6 replies to this topic
Posted 10 February 2012 - 09:11 PM
Posted 12 February 2012 - 05:13 PM
Ai dat folia de pe ecran jos ? Asa am patit si eu cand l-am luat si era de la folie
Posted 22 February 2012 - 10:48 PM
Sa lamurim prima oara CE se aude incet.
Cand suna sau cand vorbesti la el ?
Cand suna sau cand vorbesti la el ?
Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google +
Aveti nevoie de spatiu de stocare GRATUIT? Dropbox este solutia ideala. Aveti gratuit primii 2GB pe care ii puteti sincroniza pe orice calculator/device cu iOS, Android, Linux, Windows sau RIM. Este un backup excelent, fiind practic imposibil sa pierdeti datele respective. In plus, daca accesati acest link primim amandoi cate 250 MB (suplimentar) in momentul in care terminati de configurat contul pe orice device/calculator. Astfel se poate trece de 10 GB de spatiu GRATUIT. Enjoy!
Aveti nevoie de spatiu de stocare GRATUIT? Dropbox este solutia ideala. Aveti gratuit primii 2GB pe care ii puteti sincroniza pe orice calculator/device cu iOS, Android, Linux, Windows sau RIM. Este un backup excelent, fiind practic imposibil sa pierdeti datele respective. In plus, daca accesati acest link primim amandoi cate 250 MB (suplimentar) in momentul in care terminati de configurat contul pe orice device/calculator. Astfel se poate trece de 10 GB de spatiu GRATUIT. Enjoy!
Posted 23 February 2012 - 10:21 AM
Dacă te referi la muzică așa se aude...dacă ai probleme când suni, du-l la reparat.
Apple iPhone 4 8GB White iOS 5.1 codat Orange Romania.
Posted 25 February 2012 - 07:09 PM
SERGIUx, on 10 February 2012 - 09:11 PM, said:
Astazi am intrat in posesia unui iphone 4S achizitionat de la orange, lam activat, si la primul telefon am observat ca se aude extraordinar de incet, poate sunt putin absurd dar nu vreau sa ma gandesc ca ar fi stricat din fabrica si ma gandesc foarte pozitiv ca siar putea da drumu la difuzor dupa o perioada de functionare ... a mai patit cineva la vreun iphone asa?
MULTUMESC
MULTUMESC
Ai rezolvat ... ?
Posted 04 March 2012 - 10:19 AM
phhh am si uitat de acest topic ... ma simt nevoit sa recunosc ca: NU AM DAT folia jos dupa el si din acest motiv se auzea incet in rest pana acum nu am nici o problema cu el
Posted 04 March 2012 - 10:44 AM
In concluzie se poate inchide topicul !
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

This topic is locked