[Zvon] Iphone 5 va avea display tot de 3.5''[Apple would not increase the screen-size of iPhone 5]
Started by dancapitan, Feb 06 2012 07:10 PM
30 replies to this topic
Posted 09 February 2012 - 01:07 PM
iPhone 5 ar putea ieşi pe piaţă, potrivit zvonurilor, în octombrie 2012 şi va avea un procesor quad-core A6, un ecran de 4 inch, o cameră de 10 megapixeli şi o memorie internă care ar putea ajunge la 128 de GB. !!!
Posted 09 February 2012 - 02:07 PM
Quad pe telefoane? Teoretic da, practic nu ... din cauza consumului mare de energie si a problemelor in disiparea caldurii. Cred ca pentru o solutie functionala vom mai avea de asteptat 2-3 ani.
Posted 09 February 2012 - 04:19 PM
Mari0, on 09 February 2012 - 12:41 AM, said:
1. Te-am rugat mai sus sa renunti la limbajul de mess si la flame;
2. Stim ca Samsung, acest Chuck Norris al telefoanelor inteligente, este pe placul tau dar poate altii au alte preferinte; Respecta-i, te rog.
3. Acum, ne lasi?
Multumesc.
2. Stim ca Samsung, acest Chuck Norris al telefoanelor inteligente, este pe placul tau dar poate altii au alte preferinte; Respecta-i, te rog.
3. Acum, ne lasi?
Multumesc.
Posted 12 February 2012 - 07:24 PM
dancapitan, on 06 February 2012 - 07:10 PM, said:
iphone 2g, iphone 3g, iphone 3gs ,iphone 4g, iphone 4gs=toate au 3,5'' display. INTREBAREA cea mare:de ce iphone 5 ar avea un display mai mare??
http://www.ibtimes.c...smartphones.htm
Speculatiile sunt din septembrie 2011, inainte de aparitia lui 4s. N-au nicio legatura cu urmatorul model.
.......
September 12, 2011 3:20 PM EDT
As the October release date nears for the iPhone 5, the rumor mills are churning anew over its expected features and specifications.
.......
S-au dovedit adevarate, din moment ce 4s are aceiasi diagonala ca modelele precedente.
Posted 12 February 2012 - 07:35 PM
Câte zvonuri au fost înainte de iPhone 4S și câte nu s-au adeverit...
,,A day without laughter is a day wasted."
Posted 12 February 2012 - 09:35 PM
Cate dispute de la o diagonala de ecran! A venit 4S ,ok! Acelasi ecran ! Dar in rest totul e schimbat ,iar schimbarea se simte pe deplin! La viteza , la grafica nu mai spun! Camera inbunatatita! Daca se chema iphone 5 era toata lumea multumita? Ce naiba asteptam de la un telefon?!?! Sa fie six-core? sa aiba viteza de 10Ghz procesorul si 10Gb de ram? Terminati cu visele fratilor! Tehnologia actuala (care are la baza tranzistorul pe Siliciu) nu permite mult prea mult decat ceea ce avem in prezent... cam s-a ajuns la limita! Cine nu ma intelege ,sa caute in manuale de fizica! Si cu tehnologia bateriilor(acumulatoarelor) cam la fel--nici o imbunatatire! Trist dar adevarat!
Posted 12 February 2012 - 09:52 PM
Imaginile urmatoare provin potrivit sursei iphone5latest.com de la prezentarea WWDC 2012.
Faiz Aly of A.One este o echipa care se ocupa exclusiv cu scurgerile de informatii ale firmei Apple.
Din urmatoarele imagini putem sustrage doar ca urmatorul iPhone va avea un ecran cuprins undeva intre 3.7 - 4.3 inch,
insa nimic nu e sigur, bineinteles ca sunt doar zvonuri, nu ar trebui sa ne incredem in nimic pana nu stim ceva concret.

Faiz Aly of A.One este o echipa care se ocupa exclusiv cu scurgerile de informatii ale firmei Apple.
Din urmatoarele imagini putem sustrage doar ca urmatorul iPhone va avea un ecran cuprins undeva intre 3.7 - 4.3 inch,
insa nimic nu e sigur, bineinteles ca sunt doar zvonuri, nu ar trebui sa ne incredem in nimic pana nu stim ceva concret.

Posted 12 February 2012 - 10:13 PM
Chiar nu cred ca Apple isi pregateste prezentarile cu jumatate de an inainte
Posted 12 February 2012 - 10:21 PM
Asta ramane de vazut! Stim prea bine cu totii ca Steve Jobs a fost renumit pentru prezentarile sale si ca a fost un om perfectionist avand succes in tot ceea ce a realizat. Iar pentru asta necesita o anumita pregatire totusi. Nu se stie ce ne rezerva urmatoarea prezentare WWDC 2012.
Posted 12 February 2012 - 10:25 PM
Oricum unele zvonuri se imbina cu ceea ce este in poza, cum ar fi antena spre exemplu care nu mai este alcatuita din 2 bucati ci doar dintr-una ca la iphone-urile precedente. Asta se poate observa cu usurinta in poza alaturata.
Posted 13 February 2012 - 12:36 AM
Mie ăla din poză mi se pare o replică.
,,A day without laughter is a day wasted."
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users