Jump to content

De ce nu vom avea siri pe iPhone 4

14 replies to this topic

#1 Clau SEWL

Super User

• Super Moderator
  • 952 posts
  • iGadget:iPhone 4

Posted 06 February 2012 - 01:10 PM

Odata cu lansarea noului iPhone 4S a venit si Siri, asistentul personal care in timp a ajuns sa fie cea mai mediatizata functie a noului iPhone si cea mai dorita. Daca mai aveati sperante ca apple va lansa intr-o noua versiune de software Siri care sa functioneze si pe vechiile device-uri visele se spulbera aici!.

Se pare ca noul procesor al lui iPhone 4S contine un cip special care reduce zgomotul, lucru care nu se regaseste in iPhone 4. Sistemul este in felul urmator, priviti poza de mai jos:

Posted Image

Asadar, apple nu va implementa Siri in vechiul iPhone datorita acestui lucru, pentru multi (chiar si pentru mine) este un lucru banal avand in vedere ca Siri functioneaza foarte bine si pe iPhone 4 (cu ajutorul lui Spire) iar diferentele de zgomot nu cred ca se observa asa tare, totusi Apple decide unde trebuie Siri sa fie si unde nu asa ca trebuie doar sa ne obisnuim cu ideea ca Siri nu va fi implementat nicio data pe iPhone 4 de catre apple :).

#2 jonycash

Member

• Membru
  • 249 posts

Posted 06 February 2012 - 01:28 PM

noroc ca sunt alte surse de a avea siri pe iphone 4 dar oricum tind sa cred ca e si o politica a lor ca sa ne faca sa cumparam noul 4S

#3 bistibisti

Noob

• Membru
  • 36 posts

Posted 06 February 2012 - 01:35 PM

Au reusit sa vanda milioane de unitati? Au reusit.
Mi-e mila de "prostii" care stau cu zilele in fata magazinului apple, doar sa cumpere un iphone...

#4 blue_street_elite

Noob

• Membru
  • 10 posts
  • iGadget:iPhone 4S

Posted 06 February 2012 - 01:46 PM

de ce le zici prosti?poate tu nu iti permiti sa iti iei un 4s altii isi permit sa cumpere...nu st prosti..isi doresc 4s...

#5 Padre

Noob

• Membru
  • 90 posts

Posted 06 February 2012 - 11:40 PM

revin cu de ce muriti dupa siri cand in romania e nefolositor ptr cateva comenzi ? care le pot avea si cu Evi? fara sa dau atatia bani?

#6 ☆ MARIO ☆

Forum Gestapo

• Membru
  • 813 posts
  • Interests:Debian & Nikon

Posted 07 February 2012 - 08:12 AM

Se vede ca nu ai incercat Siri ...

#7 Clau SEWL

Super User

• Super Moderator
  • 952 posts

Posted 07 February 2012 - 08:45 AM

Asa e Mario. Vulpea care nu ajunge la struguri :)). Am avut si eu evi si nu mi-a raspuns la nicio intrebare. Iar pentru RO de ce nu e bun siri? Inafara de locatii face tot ce trebuie sa faca, pana si date despre vreme iti spune.

#8 Tyler Durden

Fight Club Founder

• Super Moderator
  • 1,599 posts
  • iGadget:iPhone 4, iPhone 4S
  • Interests:Fight Club, Wrestling, iDevices, Mercedes enthusiast, Sports & Car reader, Gym, Poker player, C.F. Real Madrid lover, Xbox 360 gamer

Posted 07 February 2012 - 08:59 PM

Nici n-am nevoie de Siri.
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world. . " Tyler Durden

The first rule of Fight Club is to read this before you post.
The second rule of Fight Club is to follow me on Twitter.

#9 Charlie

Chupacabra

• Super Moderator
  • 1,373 posts
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 4
  • Interests:Tennis,iDevices,Cars,Movies,TV series

Posted 07 February 2012 - 10:12 PM

Eu cred că la 90% din utilizatorii de i4,i3GS care au jailbreak,nici nu le pasă.Spire își face treaba dacă ai un Proxy bun.
,,A day without laughter is a day wasted."

#10 Ravester

Member

• Membru
  • 476 posts
  • iGadget:iPhone 4S, iPad

Posted 07 February 2012 - 11:04 PM

Sincer nici eu nu folosesc Siri, m-am jucat vreo 2 zile cu el dupa care m-am plictisit si sta disabled de atunci, e o jucarie interesanta dar momentan din punctul meu de vedere este doar o jucarie si in nici un caz un personal assistent, oricum tehnologia de voice recognition e la cativa ani distanta de ceva intr-adevar utilizabil, dar Siri este posibil primul pas in aceasta directie.

In orice caz nu se merita sa cumperi 4S doar pentru Siri.
iPhone by Apple!

#11 soparla16

Noob

• Membru
  • 49 posts
  • iGadget:iPhone 4S

Posted 07 February 2012 - 11:18 PM

nu numai pt siri poti cumpara un 4s ...

#12 bistibisti

Noob

• Membru
  • 36 posts

Posted 16 February 2012 - 03:04 PM

Ar mai fi procesorul mai bun, procesorul grafic care ar fi cica de 4 ori mai bun ca la i4...camera mai buna...etc.
Totusi, pretul mi se pare extrem extrem de mare pentru un telefon mobil. Ca sa nu mai spun de costurile de productie ale i4s-ului.

#13 jonycash

Member

• Membru
  • 249 posts

Posted 17 February 2012 - 02:11 PM

siri nu stie sa imi zica vremea de ex din bihor oradea numa din bucuresti! cum fac sa stie? sau nu poate?

#14 ☆ MARIO ☆

Forum Gestapo

• Membru
  • 813 posts
  • Interests:Debian & Nikon

Posted 17 February 2012 - 04:04 PM

te muti la capitala :lol2:

#15 Clau SEWL

Super User

• Super Moderator
  • 952 posts