Buna seara dragi colegi.
Am si eu o problema legata de aplicatiile din installous ( aplicatii instalate direct din tableta ) cand conectez tableta la itunes zice ceva de genu ca nu sunt platite sau e o eroare si zice sa le innoiasca si le sterge .
Daca copiez eu cu pc-ul aplicatiile de pe apptracker si le instalez cu itunes merge.
Sincer mi-e mult mai comod sa caut de pe tableta si sa le instalez cu installous.
Exista vreo posibilitate in acest sens?
Multumesc mult.
Aplicatii de pe installous in itunes
Started by L3mY, Feb 03 2012 01:32 AM
8 replies to this topic
Posted 03 February 2012 - 01:32 AM
Posted 03 February 2012 - 06:29 AM
Trebuie sa treci pe ON "iTunes sync" in settings din Installous.
Sent from my iPhone using Tapatalk.
Sent from my iPhone using Tapatalk.
Posted 03 February 2012 - 10:28 PM
in momentul in care conectezi ipadul la pc...intri in itunes cu buton drept pe xxxx's ipad si ai acolo tranfer purchases.....in acest fel vor fi transferate pe pc toate aplicatiile descarcate cu installous
Posted 04 February 2012 - 11:25 AM
De asemeni, trebuie si autorizat pc-ul respectiv, din cate tin eu minte.
Posted 06 February 2012 - 11:21 PM
si uite asa mi-a zis ca nu sunt autorizate si mi-a sters toate aplicatiile din ipad ..supppperrrbbb 
Ce este de facut pe viitor sa le vada si itunes-ul?
Va rog scoateti-ma din acest impas
Ce este de facut pe viitor sa le vada si itunes-ul?
Va rog scoateti-ma din acest impas
Posted 09 February 2012 - 04:33 PM
In Installous trebuie sa fie bifat Sync iTunes. Verifica...
1. iPhone 3G 8GB 4.2.1 - Ultrasn0w
2. iPhone 4 8GB 5.1.1 - Neverlocked
Posted 10 February 2012 - 09:30 AM
Cum zice si l3my si eu il am pus pe sync itunes si mi-a sters totul.
iPhone 4S 16GB Black
iPad 3 32GB Wi-Fi White
iPad 3 32GB Wi-Fi White
Posted 10 February 2012 - 11:14 AM
Daca iTunes-ul a mai fost sincronizat cu un alt dispozitiv iPhone/iPad, este normal sa faca asta, pentru ca nu stie ca este al tau... La o noua sincronizare se dezinstaleaza iTunes si dupa aia se pune de pe iPhone/iPad totul.
Daca e tot corect o sa te "ameninte"
ca o sa sterga tot de pe iPhone si o sa-l re-sincronizeze cu libraria ta... I dai accept si dupa aia iti va aparea ce vrei tu( iTunes has found new purchases on this iPhone/iPad that are not included in youre library, do you want to transfer them).
I dai YES si le va copia. Dupa aia e perfect simplu... Orice e nou pe PC sau pe iDevice v-a fi automat sincronizat fara pierderea altor date.
Daca e tot corect o sa te "ameninte"
I dai YES si le va copia. Dupa aia e perfect simplu... Orice e nou pe PC sau pe iDevice v-a fi automat sincronizat fara pierderea altor date.
1. iPhone 3G 8GB 4.2.1 - Ultrasn0w
Posted 10 February 2012 - 06:56 PM
Nu e chiar asa ...mie dupa ce dau yes imi da eroarea ca nu sunt "purchased" iar daca dau load more apar atatea erori cate aplicatii am pe tableta...si la final raman fara tot .
Acum am copiat din pc fiecare aplicatie .ypa si cu itunes am instalat si le vad ok dar mi-e lene sa stau sa copiez numai asa ...caut cu installous sima duc la pc sa instalez...aiurea .
Acum am copiat din pc fiecare aplicatie .ypa si cu itunes am instalat si le vad ok dar mi-e lene sa stau sa copiez numai asa ...caut cu installous sima duc la pc sa instalez...aiurea .
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users