Jump to content

Copic adauga pozele contactelor la Mesaje, Favorite, Lista de contacte si altele

Copic Jailbreak Tweak Cydia

• You cannot reply to this topic
2 replies to this topic

#1 Marius

Master Yoda

• Admin
  • 9,950 posts
  • iGadget:iPhone 4S

Posted 30 January 2012 - 10:48 AM

Recunosc, Cynacts a fost una din primele aplicatii pe care le-am achizitionat legal din Cydia si este unul din principalele motive pentru care am asteptat sa apara Jailbreak pentru iPhone 4S.
Este un pitic de-al meu, dar unul care nu imi da pace de cativa ani :)
Copic este un nou tweak Cydia care complecteza Cyntacts si Xmessage.
Pe cand Cyntacts iti va arata pozele la contacte si favorite, iar Xmessage la mesaje, Copic le combina si iti va arata aceste poze peste tot.

Attached Image: copic1.png

Daca inca nu ai achizitionat Cyntacts si nu vrei sa folosesti doua programe pentru a-ti afisa pozele contactelor, merita sa dai 1.29 USD pe Copic.

Sursa
Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google +

Aveti nevoie de spatiu de stocare GRATUIT? Dropbox este solutia ideala. Aveti gratuit primii 2GB pe care ii puteti sincroniza pe orice calculator/device cu iOS, Android, Linux, Windows sau RIM. Este un backup excelent, fiind practic imposibil sa pierdeti datele respective. In plus, daca accesati acest link primim amandoi cate 250 MB (suplimentar) in momentul in care terminati de configurat contul pe orice device/calculator. Astfel se poate trece de 10 GB de spatiu GRATUIT. Enjoy!

#2 mi3x

Noob

• Membru
  • 36 posts
  • iGadget:iPhone 4S

Posted 30 January 2012 - 10:23 PM

In loc de copic, recomand KuaiDialer, care pe langa faptul ca poate adauga poze in SMS si contacte, iti transforma si dialpad ul intr unul normal care ti cauta contacte pe litere. Adica abc def ghi etc sa ti gaseasca nr. Lucru care ar trebui sa fi fost default, insa apple...

Adauga la asta si un StartDial care sa ti seteze sa ti apara dialpad ul intotdeauna cand apesi phone, si e intr adevar o experienta placuta.

#3 bistibisti

Noob

• Membru
  • 36 posts
  • iGadget:iPhone 4

Posted 06 February 2012 - 12:59 PM

Mie copic imi modifica modul in care dau scroll pe o lista, contacte sau poze. Reactioneaza parca mai greu, si nu se misca atunci cand misc degetul de display, ci dupa ce il ridic de pe telefon. Enervant rau de tot.
A mai patit careva chestia asta, sau telefonul meu e cu probleme?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users