Doamne ajuta la toata lumea!
Am un macbook pro 13 inch din dec 2010 si a veni cu 4 gb ram DD3 1067mhz.
Acum as vrea sa-i fac un upgrade la 8gb dar nu stiu exact ce ram sa-i aleg.
Am vazut pe price.ro ca ram-ul apple de 4gb este 10mil:
http://www.price.ro/...roducer_id=1109
iar cel de la Corsair de exemplu este 180ron kitul de 8gb adica 4 ori 4:
http://www.price.ro/...producer_id=524
dar acesta nu are 1067mhz ci doar 1066mhz.
Am gasit aici un raspuns
http://www.ifixit.co...ir+rams+4x2+(8G)+1067mhz
dar omul asta zice ca dupa ce si-a pus 8gb ram i se incalzeste procesorul pana la 80 de grade fara cine-stie-ce app deschise.
Voi ce ziceti?
Upgrade ram de la 4gb la 8 gb.
Started by nectariepv, Jan 28 2012 12:50 PM
4 replies to this topic
Posted 28 January 2012 - 12:50 PM
Posted 30 January 2012 - 12:11 AM
Nu vad nici un motiv pentru care procesorul s-ar incalzi in urma adaugarii de memorie.
Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google +
Aveti nevoie de spatiu de stocare GRATUIT? Dropbox este solutia ideala. Aveti gratuit primii 2GB pe care ii puteti sincroniza pe orice calculator/device cu iOS, Android, Linux, Windows sau RIM. Este un backup excelent, fiind practic imposibil sa pierdeti datele respective. In plus, daca accesati acest link primim amandoi cate 250 MB (suplimentar) in momentul in care terminati de configurat contul pe orice device/calculator. Astfel se poate trece de 10 GB de spatiu GRATUIT. Enjoy!
Aveti nevoie de spatiu de stocare GRATUIT? Dropbox este solutia ideala. Aveti gratuit primii 2GB pe care ii puteti sincroniza pe orice calculator/device cu iOS, Android, Linux, Windows sau RIM. Este un backup excelent, fiind practic imposibil sa pierdeti datele respective. In plus, daca accesati acest link primim amandoi cate 250 MB (suplimentar) in momentul in care terminati de configurat contul pe orice device/calculator. Astfel se poate trece de 10 GB de spatiu GRATUIT. Enjoy!
Posted 06 February 2012 - 12:17 PM
Nu ai de ce sa iti faci probleme cu incalzirea ... Problema era de la altceva sau probabil niste rami foarte prosti sau stricati chiar.
Eu mi-am inlocuit ramii la un macbook pro, model nou, de la 4gb la 8gb si nu este nici o problema. Ca sa iti faci o idee de pret, eu am dat 40$ in america pe un set de 2 placute a cate 4gb de la Corsair frecventa 1333mhz.
Bafta
Eu mi-am inlocuit ramii la un macbook pro, model nou, de la 4gb la 8gb si nu este nici o problema. Ca sa iti faci o idee de pret, eu am dat 40$ in america pe un set de 2 placute a cate 4gb de la Corsair frecventa 1333mhz.
Bafta
Posted 09 February 2012 - 11:08 AM
Salut!
Ca sa fii linistit, ia rami de 1333Mhz.
Cel mai probabil problema cu incalzitul vine de la incompatibilitatea memoriei cu CPU-ul. Incompatibilitatea se datoreaza cel mai probabil nerespectarii reguli "frecventa memorie > FSB CPU".
Asa ca ia memorii de 1333Mhz, ca isi fac ele underclock la 1067 nativ, daca e vreo problema.
Ca sa fii linistit, ia rami de 1333Mhz.
Cel mai probabil problema cu incalzitul vine de la incompatibilitatea memoriei cu CPU-ul. Incompatibilitatea se datoreaza cel mai probabil nerespectarii reguli "frecventa memorie > FSB CPU".
Asa ca ia memorii de 1333Mhz, ca isi fac ele underclock la 1067 nativ, daca e vreo problema.
1. iPhone 3G 8GB 4.2.1 - Ultrasn0w
2. iPhone 4 8GB 5.1.1 - Neverlocked
2. iPhone 4 8GB 5.1.1 - Neverlocked
Posted 10 February 2012 - 01:21 AM
Eu mi-am luat kingstone de 1333 si merg foarte bine. Ramul nu are nici o treaba cu temperatura de la CPU
iPhone by Apple!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users