Jump to content

Twitter nativ pentru Siri este pe drum :)

Siri Twitter Tweet iPhone Siri Twitter

1 reply to this topic

#1 Marius

Master Yoda

• Admin
  • 9,950 posts
  • iGadget:iPhone 4S

Posted 25 January 2012 - 10:53 PM

Daca tot au integrat Twitter nativ in iOS 5.0 si Siri in iPhone 4S, de ce oare nu au combinat cele doua ? Raspunsul la aceasta intrebare cred ca numai cei de la Apple si cel de sus o stiu.
Oricum, cu SiriProxy (pentru care aveti tutorial aici) se poate, dar in acest caz nu poti sa-l faci public(toata lumea ar posta pe contul tau).
Am testat eu cu Siri Proxy, merge bine, dar in general lumea nu vrea sa-si bata capul cu asa ceva si de multe ori nu vor sa dea banuti pentru a se folosi de un SiriProxy.
Pentru aceasta categorie de oameni, va exista in curand un tweak in Cydia care va permite trimiterea mesajelor pe Twitter via Siri fara SiriProxy.
Iata mai jos cum functioneaza acest tweak:

Dupa cum zice si in prezentare, acest tweak nu are nici macar un nume, dar va fi lansat spre sfarsitul saptamanii.
Va anunt cand apare.

Sursa

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google +

Aveti nevoie de spatiu de stocare GRATUIT? Dropbox este solutia ideala. Aveti gratuit primii 2GB pe care ii puteti sincroniza pe orice calculator/device cu iOS, Android, Linux, Windows sau RIM. Este un backup excelent, fiind practic imposibil sa pierdeti datele respective. In plus, daca accesati acest link primim amandoi cate 250 MB (suplimentar) in momentul in care terminati de configurat contul pe orice device/calculator. Astfel se poate trece de 10 GB de spatiu GRATUIT. Enjoy!

#2 Marius

Master Yoda

• Admin
  • 9,950 posts
  • iGadget:iPhone 4S

Posted 25 January 2012 - 11:50 PM

Mah, nasol cand esti ramas in urma si cu doar 1-2 zile cu stirile :)
Numai ce va ziceam mai sus ca "va fi lansata" si iata ca s-a si lansat.
Acest tweak este acum disponibil in Cydia, se numeste Sireet si este gratuit.

Attached Image: IMG_7758.jpgAttached Image: IMG_7759.jpgAttached Image: IMG_7760.jpg

Se pare ca dezvoltatorii si-au intrat in mana si lanseaza aplicatii mai repede decat credeau si ei :)
L-am testat, merge bine chiar daca da eroare !

Sursa
Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google +

Aveti nevoie de spatiu de stocare GRATUIT? Dropbox este solutia ideala. Aveti gratuit primii 2GB pe care ii puteti sincroniza pe orice calculator/device cu iOS, Android, Linux, Windows sau RIM. Este un backup excelent, fiind practic imposibil sa pierdeti datele respective. In plus, daca accesati acest link primim amandoi cate 250 MB (suplimentar) in momentul in care terminati de configurat contul pe orice device/calculator. Astfel se poate trece de 10 GB de spatiu GRATUIT. Enjoy!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users