Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

iphone 4 fara apn


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 OFFLINE   ivaly

ivaly

    Incepator

  • Membru
  • 29 posts
    • Time Online: 1h 28m 17s
Reputation: 0
Neutral

Posted 15 January 2012 - 01:53 AM


deci dupa cum zic si in titlu .. nu exista obtiunea ANP la retea .. ce pot face e normal :)
folosesc cosmote si fara sa completez apc nu pot avea internet pe mobil
si totusi iphone 4 neverlock ..
a avut soft 4,3,3 si i-am pus ios 5.0.1 acum si la fel pe ambele nu gasesc functia de APN
ce sa fac ?
  • 0

#2 OFFLINE   bikerutzu

bikerutzu

    Membru

  • Membru
  • 135 posts
    • Time Online: 1h 28m 17s
  • iGadget:iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 15 January 2012 - 03:37 AM

Instaleaza Tetherme din Cydia de pe sursa www.cydia.xsellize.com

Acolo vei selecta manual apn, si vei putea completa user, apn, parola and what not.
  • 0

#3 OFFLINE   andreic

andreic

    Membru

  • VIP
  • 370 posts
    • Time Online: 11h 35m 43s
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.0.2
  • Versiune BB:5.00.01, Alt BB nespecificat
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 19
Good

Posted 15 January 2012 - 09:59 AM

Settings->General->Celular Data Network?!
  • 0

#4 OFFLINE   ivaly

ivaly

    Incepator

  • Membru
  • 29 posts
    • Time Online: 8d 20h 36m 45s

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 15 January 2012 - 06:14 PM

Settings->General->Celular Data Network?!

pai asta este ca am date celulare dar NU am campurile unde sa completez APN .. ciudat NU >? e normal ?
  • 0

#5 OFFLINE   Shteff

Shteff

    Young Padawan

  • Admin
  • 3,362 posts
    • Time Online: 1h 28m 17s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 5s, iPad2, iPad Air, iPod Classic, iPod Nano
  • Versiune iOS:6.0, 6.1.3, 7.0.4
  • Versiune BB:1.03.01, 3.04.25, 4.12.09, 5.00.01, 5.16.08
  • MacBook:MacBook, MacBook Air
  • Apple TV:Apple TV 3G
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:sat Bucuresti Comuna Rromania
Reputation: 179
Excellent

Posted 16 January 2012 - 12:29 PM

Este normal. Daca ai facut carrier info update, atunci nu mai apare. Daca nu faci, atunci apare.
  • 0

#6 OFFLINE   ivaly

ivaly

    Incepator

  • Membru
  • 29 posts
    • Time Online: 22d 9h 17m 46s

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 16 January 2012 - 01:27 PM

nu am facut nimic decat update in ituns + ca si inainte de a face tot asa a fost ..
se poate face ceva ... instala ceva . sa apara ?
Tetherme am incercat sa il instalez dar imi da erroare si nu ma lasa
am instalat un program si am editat din laptop APN si am pus datele de la cosmote , precizez ca merge dar e aiurea ca nu apare acolo unde este normal
din punctul meu de vedere ... daca exista soluti .. va rog sa imi ziceti ..
multumesc tuturor care au postat aici
  • 0

#7 OFFLINE   sorin2505

sorin2505

    Incepator

  • Membru
  • 3 posts
    • Time Online: 1h 28m 17s
  • iGadget:iPhone 4
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 0
Neutral

Posted 18 April 2012 - 11:39 AM

Si eu am aceeasi problema, cum se poate rezolva ?
Telefonul este cumparat de nou din magazin, neverlock.
Nu-mi apare APN, apare doar VPN :Cry:
Exista vreo solutie ?

Multumesc
  • 0
iPhone 4 - neverlock

#8 OFFLINE   BadrH

BadrH

    Incepator

  • Membru
  • 2 posts
    • Time Online: 34s
  • iGadget:iPhone 4
  • Versiune iOS:4.3.5
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 13 July 2012 - 02:00 PM

Salutare :) inca nu a reusit nimeni sa rezolve aceasta problema cu "apn" acesta.. am aceeasi problema ca si restu ,imi apar date celulare vpn,wifi,cam astea..dar apn :| nu.. am activat extraoptiunea connect mobile 250 mb..am incercat sa fac din configuration utility .. am facut l-am instalat,dar tot degeaba .. si culmea ieri am dat un reset network.. si vad ca merge netu ,a mers toata ziua iar a doua zi imi intra doar pe site-ul de la cosmote.webcare..:|
nu imi dau seama ce sa mai fac .. ma chinui de mult .. va rog ajutatima!:)Multumesc
  • 0

#9 OFFLINE   oxyg3n

oxyg3n

    The air that you breathe

  • Moderator
  • 3,398 posts
    • Time Online: 2h 9m 43s
  • iGadget:iPhone 4S
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:Alt BB nespecificat
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Galati
Reputation: 154
Excellent

Posted 13 July 2012 - 03:30 PM

Ca sa scapati de chinul cu modificat APN-ul, puteti incerca urmatoarele : conectati-va la o retea wireless si intrati pe http://unlockit.co.nz ( de pe telefon ) si urmati pasii. Exista profile pentru toti operatorii de telefonie din Romania.
Nici eu nu pot modifica APN-ul, dar cu profilul de acolo imi merge internetul pe Orange.
  • 0

#10 OFFLINE   sorin2505

sorin2505

    Incepator

  • Membru
  • 3 posts
    • Time Online: 42d 22h 23m 29s
  • iGadget:iPhone 4
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 0
Neutral

Posted 13 July 2012 - 03:42 PM

Eu am rezolvat mai simplu ;)
Sunt la Cosmote, am sunat la relatii clienti, le-am explicat problema si mi-au zis ca avand ultima versiune de soft, trebuie sa mearga.
M-au pus sa dau un restart la telefon si au facut si ei un restart la nu stiu ce sistem la ei si...minune, merge. :clap:
  • 0
iPhone 4 - neverlock

#11 OFFLINE   costi1998

costi1998

    Membru

  • Membru
  • 102 posts
    • Time Online: 34s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod Touch 4G
  • Versiune iOS:5.0.1, 5.1.1, 6.0.1
  • Versiune BB:4.12.01, 6.15.00, Alt BB nespecificat
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:medias,sibiu,romania
  • Interests:apple,iphone,masini,ios6,poker
Reputation: 6
Neutral

Posted 18 July 2012 - 10:41 AM

daca aveti jailbreak instalati din cydia tetherme din sursa sau instalati APN editing
daca nu aveti jailbreak deschideti safari si scrieti unlockit.co.nz si apasati pe continue to normal site-costom apnselectati tara si operatorul de la care doriti setari si apoi apasati pe create profile dupa care va trimite la configurari si apasati instalati
  • 0
copyright costi1998@

ATENTIE!!! Pirateria se pedepseste!!!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Produse evoMAG.ro




Parteneri iPhoneforum: