Your SpringBoard
Started by clau, Nov 10 2009 10:24 PM
284 replies to this topic
Posted 16 May 2012 - 08:21 AM
,,A day without laughter is a day wasted."
Posted 16 May 2012 - 12:10 PM
Mi se pare cam incarcata,si sincer...copilaroasa 
Oricum pt un 3Gs(se vede dupa rezolutie) il stresezi cam mult cu temele astea + Zeppelin etc...
Oricum pt un 3Gs(se vede dupa rezolutie) il stresezi cam mult cu temele astea + Zeppelin etc...
Contact on Yahoo™ and Skype™ : alienn_ons
Cel mai important: Ma respecti ? Iti acord acelasi respect ! Nu ma respecti ? Indiferenta totala.
Pe acest forum nu vreau sa fiu tratat de nimeni,mai mult sau mai putin decat un tovaras.
Nu uita niciodata de unde ai plecat si cine iti sunt adevaratii prieteni.
Cel mai important: Ma respecti ? Iti acord acelasi respect ! Nu ma respecti ? Indiferenta totala.
Pe acest forum nu vreau sa fiu tratat de nimeni,mai mult sau mai putin decat un tovaras.
Posted 16 May 2012 - 12:48 PM
De ce zici că-i încărcată?doar sunt icoanele din dock și o pagină plină..
,,A day without laughter is a day wasted."
Posted 16 May 2012 - 01:48 PM
In pagina anterioara la postul #268 colegul are pusa vremea pe LockScreen!! Imi poate spune cineva cum se face?? E tema??
iPhone 4S 32GB Black
ex. Nokia E52 Grey
ex. Nokia 5230
ex. Nokia E52 Grey
ex. Nokia 5230
Posted 16 May 2012 - 08:24 PM
Jorjel, on 16 May 2012 - 01:48 PM, said:
In pagina anterioara la postul #268 colegul are pusa vremea pe LockScreen!! Imi poate spune cineva cum se face?? E tema??
Contact on Yahoo™ and Skype™ : alienn_ons