Jump to content

ipod 3.1.3

3 replies to this topic

#1 Dany Ionita

Noob

• Membru
  • 60 posts
  • iGadget:iPhone 3G

Posted 25 December 2011 - 06:54 PM

salut, am si eu un ipod generatia a3-a, 3.1.3, si ma intereseaza cum pot face sa instalez si eu cydia pe el, si instalous ! multumesc

#2 Marius

Master Yoda

• Admin
  • 9,950 posts
  • iGadget:iPhone 4S

Posted 28 December 2011 - 05:23 PM

Faci Jailbreak.
Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google +

Aveti nevoie de spatiu de stocare GRATUIT? Dropbox este solutia ideala. Aveti gratuit primii 2GB pe care ii puteti sincroniza pe orice calculator/device cu iOS, Android, Linux, Windows sau RIM. Este un backup excelent, fiind practic imposibil sa pierdeti datele respective. In plus, daca accesati acest link primim amandoi cate 250 MB (suplimentar) in momentul in care terminati de configurat contul pe orice device/calculator. Astfel se poate trece de 10 GB de spatiu GRATUIT. Enjoy!

#3 Clau SEWL

Super User

• Super Moderator
  • 952 posts
  • iGadget:iPhone 4

Posted 10 January 2012 - 12:20 AM

L-ai lamurit Marius :)))). Intra de pe telefon pe site-ul http://jailbreakme.com si fa jailbreak ;).

#4 Marius

Master Yoda

• Admin
  • 9,950 posts
  • iGadget:iPhone 4S

Posted 10 January 2012 - 05:01 PM

Scurt si la subiect ;)
Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google +

Aveti nevoie de spatiu de stocare GRATUIT? Dropbox este solutia ideala. Aveti gratuit primii 2GB pe care ii puteti sincroniza pe orice calculator/device cu iOS, Android, Linux, Windows sau RIM. Este un backup excelent, fiind practic imposibil sa pierdeti datele respective. In plus, daca accesati acest link primim amandoi cate 250 MB (suplimentar) in momentul in care terminati de configurat contul pe orice device/calculator. Astfel se poate trece de 10 GB de spatiu GRATUIT. Enjoy!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users