Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

iPhone 3G nu se mai aprinde


  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

#1 OFFLINE   ionut.catrinoiu

ionut.catrinoiu

    Incepator

  • Membru
  • 8 posts
    • Time Online: 3h 43m 34s
  • iGadget:iPhone 3G
Reputation: 0
Neutral

Posted 12 December 2011 - 08:49 AM


Salutari,
E pentru prima data cand postez aici si vin totodata cu o problema, am incercat sa fac update la soft la iPhone 3G de la 3.1.3 la 4.2.1 si dupa ce am facut tot ceea ce trebuia, am aflat ca nu merge sa il updatez la 4.2.1 pentru ca vers. de bb e 6.15.00.. in fine, am vrut sa revin apoi la varianta initiala, am reusit sa ii dau restore dar...surpriza, cand se reseteaza telefonul apare logo-ul Apple ramanand asa cateva minute dupa care mai apare si un cerculet de incarcare, dar blocat si nu mai vrea sa se deschida.
Sfatuiti-ma ce sa fac, e pentru prima data cand incerc un update/restore la un telefon de genu.

Va multumesc anticipat!
  • 0

#2 OFFLINE   Shteff

Shteff

    Young Padawan

  • Admin
  • 3,534 posts
    • Time Online: 3h 43m 34s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 5s, iPad2, iPad Air, iPod Classic, iPod Nano
  • Versiune iOS:6.0, 6.1.3, 7.0.4
  • Versiune BB:1.03.01, 3.04.25, 4.12.09, 5.00.01, 5.16.08
  • MacBook:MacBook, MacBook Air
  • Apple TV:Apple TV 3G
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:sat Bucuresti Comuna Rromania
Reputation: 211
Excellent

Posted 12 December 2011 - 09:02 AM

Cel mai bun software pentru 3G, este 3.1.3, adica se misca cel mai bine. Din pacate insa, nu prea mai sunt aplicatii pentru el, adica toate iti cer 4+.

Ca sa pui 4.2.1, trebuie sa pui custom, ca tu ai basebandul 6.15.00, si cred ca la custom restore o sa iti dea eroare daca incerci sa il pui pur si simplu. Incearca sa faci custom sa fie si hacktivare, cu snowbreeze.
  • 0

#3 OFFLINE   ionut.catrinoiu

ionut.catrinoiu

    Incepator

  • Membru
  • 8 posts
    • Time Online: 35d 3h 31m 56s
  • iGadget:iPhone 3G

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 12 December 2011 - 10:37 AM

Cel mai bun software pentru 3G, este 3.1.3, adica se misca cel mai bine. Din pacate insa, nu prea mai sunt aplicatii pentru el, adica toate iti cer 4+.

Ca sa pui 4.2.1, trebuie sa pui custom, ca tu ai basebandul 6.15.00, si cred ca la custom restore o sa iti dea eroare daca incerci sa il pui pur si simplu. Incearca sa faci custom sa fie si hacktivare, cu snowbreeze.

Pai tocmai asta am incercat sa fac, sa pun soft 4.2.1 si imi spune ca nu e compatibil bb-ul cu el. ce sa fac? am nevoie de sfaturi urgente deoarece stau fara telefon X(
  • 0

#4 OFFLINE   oxyg3n

oxyg3n

    The air that you breathe

  • Moderator
  • 3,634 posts
    • Time Online: 3h 43m 34s
  • iGadget:iPhone 4S
  • Versiune iOS:7.1.1
  • Versiune BB:5.02.00
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Galati
Reputation: 167
Excellent

Posted 12 December 2011 - 10:48 AM

sigur ai facut Custom FW cu Snowbreeze ? am avut si eu un 3GS cu 6.15.00 si nu am avut probleme ca nu ar fi compatibil BB-ul.
  • 0

#5 OFFLINE   ionut.catrinoiu

ionut.catrinoiu

    Incepator

  • Membru
  • 8 posts
    • Time Online: 51d 12h 4m 23s
  • iGadget:iPhone 3G
Reputation: 0
Neutral

Posted 12 December 2011 - 11:02 AM

da, am facut. am urmat exact pasii dintr-un tutorial pe youtube.com. Acum am luat un 4.2.1 custom direct de pe net, incerc cu ala sa vad daca merge.are ceva daca fac instalarea cu cartela in el?
  • 0

#6 OFFLINE   ionut.catrinoiu

ionut.catrinoiu

    Incepator

  • Membru
  • 8 posts
    • Time Online: 3h 43m 34s
  • iGadget:iPhone 3G
Reputation: 0
Neutral

Posted 12 December 2011 - 11:16 AM

hai ca parca merge cu ala ce l-am luat de pe net, se pare ca eram eu batut in cap si greseam pe undeva. ideea mai proasta e ca mai am o problema, telefonul nu are semnal... ce naiba tre sa mai fac?
  • 0

#7 OFFLINE   Shteff

Shteff

    Young Padawan

  • Admin
  • 3,534 posts
    • Time Online: 3h 43m 34s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 5s, iPad2, iPad Air, iPod Classic, iPod Nano
  • Versiune iOS:6.0, 6.1.3, 7.0.4
  • Versiune BB:1.03.01, 3.04.25, 4.12.09, 5.00.01, 5.16.08
  • MacBook:MacBook, MacBook Air
  • Apple TV:Apple TV 3G
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:sat Bucuresti Comuna Rromania
Reputation: 211
Excellent

Posted 12 December 2011 - 11:48 AM

din cydia, pui ultrasnow
  • 0

#8 OFFLINE   ionut.catrinoiu

ionut.catrinoiu

    Incepator

  • Membru
  • 8 posts
    • Time Online: 35d 3h 31m 56s
  • iGadget:iPhone 3G

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 12 December 2011 - 12:14 PM

nu-mi place cum merge 4, am facut back-up la 3.1.3 si vreau sa il fac exact cum era inainte..mai merge? acum eu am instalat 3.1.3 dar aceeasi problema o am, cand se restarteaza telefonul, apare logo si ramane asa, ce naibii are? poate sa ma ajute cineva cu un kit bun de instalare, intr-un link sau pe mess? ionut.catrinoiu e id-ul meu, daca credeti ca ma puteti ajuta...
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Produse evoMAG.ro




Parteneri iPhoneforum: